Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 354
  • 410
  •   1
Отговори
# 165
Спешно ми трябва да ми препоръчате учителка по математика, която да подготвя кандидат-студенти. По здравословни причини моята ми каза, че вече не може да ми дава уроци...
А имам по-малко от месец до изпита и вече започвам да се притеснявам.  Confused

# 166
Здравейте! Някой може ли да ми каже какви са били минималните балове за прием в МУ Пловдив и Медицински колеж-Пловдив за миналата година?

# 167
Погледни във форума на МУ - София, прегледай тази тема http://www.medfaculty.org/forum/index.php?board=25.0. Може би ще намериш това, което те интересува. Успех!  Peace

# 168
Успех на математиците утре newsm10

# 169
  • BG
Успех на математиците утре newsm10

Успех!  Peace

# 170
  • София
Успех и от мен! Hug

# 171
# 172
И аз пожелавам успех!  Peace Ама какъв е този изпит?  newsm78 Малко съм разсеяна тези дни.

# 173
  • BG
И аз пожелавам успех!  Peace Ама какъв е този изпит?  newsm78 Малко съм разсеяна тези дни.

Математика - СУ

# 174
  • Стара Загора
Здравейте, аз влизам с може би тъп въпрос, но ...  Laughing

Детето се яви на предварителни изпити в УХТ Пловдив.
Сега трябва да подаваме заявление за участие в класирането, но ми обаждат някакви такси, които
не съм много наясно защо са. (част от тях). Искат някакви 35 лв. отделно от държавната такса и не  мога да се свържа със самия университет да ми изяснят въпроса.
Някой запознат има ли? В смисъл - след предварителни изпити какво се прави?
Не участват ли в класирането на общо основание? Веднъж за изпитите вече платих. Сега защо искат тези пари?

# 175
Момичета, знаете ли дали са излезли резултатите по история и БЕЛ в СУ?

# 176
  • BG
Момичета, знаете ли дали са излезли резултатите по история и БЕЛ в СУ?

http://www.blitz.bg/news/article/207093

# 177
Лалка - доколкото знам във всички университети има такса за участие в класирането - ако не я платиш, значи си ходил на изпит само "за спорта" Mr. Green
Smile_≿ - ти на какъв изпит ще се явяваш след 1 месец newsm78

# 178
Smile_≿ - ти на какъв изпит ще се явяваш след 1 месец newsm78

Вече не е месец, а две седмици.  Mr. Green

Скрит текст:
5 рисуване и 2 математика.

# 179
Здравейте, ние днес подадохме документи за класиране и сега остана само да чакаме Praynig
Служителката го е попитала, защо не е писал "Приложна математика", но все се надяваме, че бала му ще стигне за КН или СИ
Днес нямаше никаква опашка - като си спомня миналата година, когато подаваше племенницата, си правя извода, че повечето кандидати отиват в последните дни

Общи условия

Активация на акаунт