Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 332
  • 410
  •   1
Отговори
# 195
На предварителната по МАТ 2 излязоха точно след 1 седмица, така че и сега ги чакаме на 01 юли, още повече, че явилите се са по-малко
Посрещаме Джулая и засядаме пред компютъра Crazy

# 196
deny e, получихте ли номер на молбата за участие в класиране при попълване от компютъра или това стана,когато отидохте в университета? Как завърши он-лаин попълването по-точно?Какво ви изписа? Моля те отговори ми, че нещо  психясах  Praynig

# 197
 dina - получихме входящ №, картонче като за изпитите - с този № ще се проверяват резултатите от 16 юли - тогава се очаква да пуснат системата
Когато сина ми си описа специалностите, кликна върху текста "Запази специалностите" и списъка се запазва в системата, когато отидете на място се валидира избора - там може да се направят и промени, ако решите
Доколкото разбрах, "Изпрати" трябва да се натисне, ако изцяло се подават документите он-лайн - това означава и плащането да се направи по Интернет
А иначе всички психясахме тази година #Crazy

# 198
deny e,   bouquet
ние го направихме изцяло онлайн и даде номер на молбата. Изведнъж започнах да се притеснявам и да си задавам въпроси дали, ако и т.н и откачих да не си прецакам детето. Не вярвах, че може да ми се случи, това аз да не съм сигурна, но факт  Thinking
успех на всички и търпение!  Hug

# 199
Е щом ви е дала №, значи всичко е наред - да остана само да чакаме и ако може да не откачаме
А иначе - влез във форума на СУ  да видиш какъв купон цари там - и децата вече не са сигурни в нищо и си задават едни и същи въпроси, та затова казах, че ги пошашавихме Simple Smile

# 200
 Peace
но и сайта им е смотан, неясен. С дъщерята преди 6 години, нямах никакви неясноти благодарение на перфектния сайт на друг университет. Получавах си точна информация, навреме и нямах никакви въпроси, а със СУ тази година само нерви. И защо един и същи кандидат трябва да е с 2 номера на персоналната идентификация newsm78

# 201
Цитат на: dina link=topic=720739 . И защо един и същи кандидат трябва да е с 2 номера на персоналната идентификация newsm78
[/quote

С предварителния изпит - даже 3 newsm78 Joy

# 202
 Joy
и ако не ги обобщава, как ще разберем колко кандидати реално са пред нас newsm78

# 203
Ами всъщност няма как Sick
Аз знам, колко са пред нас на предварителния, ще разбера и от редовния, но класирането си остава изненада Shocked
Иначе не смятам, че кандидатстването беше объркано - спазихме всичко, което е описано в сайта и нещата преминаха гладко

# 204
Да видим аз утре как ще пътешествам из София.  Laughing

# 205
Успех с пътешестването и със снимката newsm10

# 206
Успех с пътешестването и със снимката newsm10

Благодаря ти!  Blush

# 207
Има ли някой от кандидатстващите медицина? Как е настроението? Подадохте ли вече документи и къде?

# 208
  • През девет планини в десета...
На 24.06.2013г в 8,30 часа стартира електронният прием на документи за класиране на кандидат-студенти за учебната 2013/2014 г. в Софийския университет „Св. Кл. Охридски“. На адрес https://online.uni-sofia.bg до 17.30 ч. на 6 юли 2013 г. всички кандидат-студенти, които желаят да участват в класирането, могат да се регистрират.

При регистрацията всеки кандидат-студент създава свой профил, в който освен личните данни подрежда желания ред на специалностите, в които иска да бъде класиран. Всички кандидати заплащат такса от 30.00 лева за участие в класирането.

Електронизираната система за регистрация предлага два варианта

Първият вариант за регистрация дава възможност на кандидатите да направят кандидатстудентския си профил като отбележат, че ще извършат плащане извън системата (по банков път или на каси в Ректората). В този случай системата генерира съобщение, че в срока от 24 юни до 6 юли 2013 г. кандидатите трябва да се явят в Информационния център на Софийския университет за валидиране на записа от служителите на Сектор „Прием на студенти“ след като представят оригинал и ксерокопие на дипломата за средно образование и квитанция за платената такса. Картончето с входящия номер се получава след валидиране на записа от служителите на университета.

Вторият вариант е цялостна регистрация с плащане на таксата онлайн (чрез EasyPay или Epay) до генериране на входящ номер. Кандидатите правят запис на данните си, задължително качват изображение на дипломата за средно образование и заплащат такса за участие в класирането чрез системата, която при потвърждаване на плащането, генерира входящ номер. В този случай на кандидатите не се налага да идват до Ректората за валидиране на записа, а сами разпечатват картончето с получения входящ номер.

За още по-голямо улеснение на кандидат-студентите от страната и тази година Софийският университет дава възможност за прием на документи в офисите по набиране на кандидат-студенти в Благоевград, Бургас, Варна, Видин, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Казанлък, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Петрич, Разград, Русе, Свищов, Силистра, Сандански, Сливен, Смолян Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен и Ямбол.

Дано това, което намерих в нета да хвърли малко яснота по въпроса  Hug

# 209
  • BG
Е щом ви е дала №, значи всичко е наред - да остана само да чакаме и ако може да не откачаме
А иначе - влез във форума на СУ  да видиш какъв купон цари там - и децата вече не са сигурни в нищо и си задават едни и същи въпроси, та затова казах, че ги пошашавихме Simple Smile

От там идвам, Дени, и моля за помощ по спешен въпрос!  Praynig

Едно дете казва, че когато подреждаш желанията, отбелязваш дали искаш да участваш с оценката от матурата. Това дали оозначава, че трябва да избереш само едната оценка - матура или изпит? Ако е така, е невъзможно да подреждаме желания без да знаем оценката от изпита, която още не е излязла.

Общи условия

Активация на акаунт