Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 390
  • 410
  •   1
Отговори
# 210
Не се ли взима по-високата оценка от ДЗИ или изпита?

# 211
  • BG
Не се ли взима по-високата оценка от ДЗИ или изпита?

И аз мислех, че от там ще изберат автоматично по-високата, но останах с впечатлението, че трябва сам да отбележиш с коя от двете ще играеш. Затова питам.

# 212
Не знам дали в СУ стоят така нещата, но в УАСГ в инженерните специалности, се взима по-високата оценка, но се смята с различни коефициенти. Тази от изпитите се умножава по 4, а тази от матурата - по 3. Това вече си влияе на бала.

# 213
  • BG
Не знам дали в СУ стоят така нещата, но в УАСГ в инженерните специалности, се взима по-високата оценка, но се смята с различни коефициенти. Тази от изпитите се умножава по 4, а тази от матурата - по 3. Това вече си влияе на бала.

И в СУ е така, но вече обясних какво точно ме тревожи.

# 214
Здравейте момичета,
Ако се кандидатства с изпит, за балообразуваща оценка от дипломата се взима оценката от ДЗИ, ако е държана матура по този предмет
Ако матурата е по други предмети, се взима оценката от дипломата по съответния предмет
Ако детето иска да участва в класирането и с оценка от матурата, то това се отбелязва във формата на заявлението
Не знам, дали го обясних правилно  Sick newsm78
Моят син не държа матура по математика точно заради това, че щяха да му вземат тази оценка, а не от 4те години, която му е 6
при доста специалности в СУ, за които се кандидатства с матура, оценката от матурата се умножава по 2,5,
 а от изпита по 3 - ако отбележите, че искате да участва с матура, ще бъде взета не по-високата оценка, а по-високия бал

# 215
  • BG

Ако детето иска да участва в класирането и с оценка от матурата, то това се отбелязва във формата на заявлението

Дени, благодаря! От всичко това не ми беше ясно и не знаех само подчертаното - изпит И матура или изпит ИЛИ матура.

# 216
Надявам се да съм помогнала Simple Smile
А на вас изчерпа ли ви се търпението с тези оценки по АЕ - вече и аз започнах да се ядосвам, че се бавят smile3511

# 217
Аз се надявам да няма много наплив в УАСГ за архитектура. При подаване на документите бях №39, това на третия ден. Записването е до 5 и ми е любопитно какъв би бил моят шанс. Аз пък как не успях да устискам да отида да се запиша към края.  Laughing

# 218
≾_Smile_≿ дано да успееш newsm17 - това е страхотна специалност

# 219
Благодаря, дано!   bouquet

Скрит текст:
Принципно съм доста уравновесена и емоциите ми не си личат, но вече усещам как започва да ми се свива стомахът, когато си представя, че от това, което ще направя, ще зависи бъдещето ми.  Crazy

# 220
  • Русе
_Smile_, всеки, в твоето положение, се чувства така. Затова ти пожелавам да издържиш на напрежението, притесненията и колебанията, да се справиш с всички изпитания, и накрая да ни се похвалиш, че си постигнала очаквания резултат! Успех! Стискам ти палци Wink  Hug

# 221
≾_Smile_≿, ще успееш!  Peace

# 222
Момичета, излезнаха резултатите по АЕ в СУ Laughing

# 223
Хайде, чакам да се похвалите.  Simple Smile

# 224
  • София
Пристигам да ви се похваля - имам 5.32 на изпита по английски в су и с това балът ми става 27.60 и мноого се надявам да ми стигне за психология.
пс: извинете, ако имам грешки, пиша от телефон и леко треперя.

Общи условия

Активация на акаунт