Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 325
  • 410
  •   1
Отговори
# 225
Бравоооооооо  Oniyuri  smile3501 smile3501 smile3501
Все така успех и нагоре

# 226
Браво, успех ти желая!  Peace

# 227
  • София
Благодаря ви много!  Hug

А да ви питам нещо, пак за СУ - в заявлението за класиране никъде няма да отбележиш с какъв изпит ще кандидатстваш, нали? Аз видях само отбелязване на матури, та предположих, че се взема автоматично.
Още нещо - при положение, че мога да кандидатствам с изпит по английски, френски, бел и т.н. и да заместя с матура по същите, само че с по-нисък коефицент, ако съм отбелязала матура и съм карала изпит, то ще стане следното:
1.ДЗИ Бел х3,5 (един път нормално и 2,5 коефицент за кандидастването) + оценката от чужд език в училище
и
2. ДЗИ Бел + 3хИзпитът, който съм карала + оценката от чужд език в училище.
Съответно се пресмятат и от двете ми се взима по-високата като състезателна, нали?
Нямам идея дали го обясних добре.  Embarassed

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 18:24 от Oniyuri

# 228
Oniyuri: И на двата въпроса - ДА Simple Smile

# 229
  • BG
Привет и от мен!

Oniyuri , браво, вътре си с двата крака!
Няма нужда да ти отбелязват на сто места на какъв изпит си била, вече ти е регистрирано всичко.
Винаги се взима по-високата оценка, която е в полза на бала. Успех!

Моят синковец има 4,52 от изпита, но ще играе с оценката от матурата, която му оформя бал малко над 25 при максимални 30, така че също е вътре с двата крака. Не точно каквото иска, но и другите специалности не са по-лоши. Има много двойки и тройки. Не съм чела още нищо, че днес не бях и минута на компа, хвърлих едно око набързо на форума в унито да видя как са се похвалили тези с високите оценки, което е съвсем естествено  Laughing.

Обаче днес, като отиде моят син да подаде документите в центъра в нашия град, онези там изобщо не били чували за електронна регистрация в сайта, редене на желания и т.н. Накарали го да попълни отново всички желания на ръка. При вас така ли беше? Как е възможно това?  newsm78

# 230
  • София
Benisima, аз също си попълвах всичко на ръка, после обаче жената, която отговаряше за това, провери данните и вкара всичко по електронен път и ми даде номерче. Не знам защо се е получило при вас така, дано всичко е наред.   bouquet

# 231
  • BG
Benisima, аз също си попълвах всичко на ръка, после обаче жената, която отговаряше за това, провери данните и вкара всичко по електронен път и ми даде номерче. Не знам защо се е получило при вас така, дано всичко е наред.   bouquet

Да, в крайна сметка всичко е наред!  Peace

В неделя момчето заминава да говори с морето, да посреща Джулай и да поработи за лятото!

Смайли, успех на изпитите, които са ужасно тежки! Но послеее.... Flutter
На моя син съученичка от класа също ще кандидатства там, не знам дали ти казах?

# 232

Благодаря!  Simple Smile

Тя къде се подготвя, имаш ли представа - в курсовете на университета или другаде?
Аз се чудя кога се обявява балът за класиране. Миналата година е бил над 25 за момичета. Тази година приемът е на 75 момичета.

# 233
  • BG

Благодаря!  Simple Smile

Тя къде се подготвя, имаш ли представа - в курсовете на университета или другаде?
Аз се чудя кога се обявява балът за класиране. Миналата година е бил над 25 за момичета. Тази година приемът е на 75 момичета.

Не зная , Смайли. Точно снощи видях родителите и и ако знаех, щях да ги питам. Ще питам сина ми, ако е чул случайно. 75 момичета си е добра цифра, а както казваш - кандидатите не са много. Ако не ти стигне за архитектура балът, ще пишеш ли друга специалност?

# 234
Абе да ти кажа 75 не се знае все още каква цифра е.  Grinning В същия ден беше отишла да се записва една позната и беше 20-тото момиче след мен. Та не се знае.  Peace

Освен архитектура писах още две специалности. Мога да запиша едната, защото на следващата година мога да се прехвърля архитектура като пак държа изпити. От другата не мога и даже вече се чудя защо я писах.

# 235
Добър ден. Току-що се регистрирах, до сега само четях и се информирах Heart Eyes Чета ви и желанията на децата къде искат да учат, е, моето изобщо няма нищо общо с вашите LaughingЩе кандидатства в Свищов, има ли някой за там също? Успех на всички и дано приемат децата където искат.

# 236
  • BG
Добър ден. Току-що се регистрирах, до сега само четях и се информирах Heart Eyes Чета ви и желанията на децата къде искат да учат, е, моето изобщо няма нищо общо с вашите LaughingЩе кандидатства в Свищов, има ли някой за там също? Успех на всички и дано приемат децата където искат.

Като говорим за икономисти, Свищов е едно реномирано училище. Това е чудесно! А твоето дете момченце ли е или момиченце?  Grinning  Peace

# 237
Момче е, балът му за влизане е 25 от 30.

А според теб Свищов по-добре ли е от ВИНС?

# 238
  • София
Всичко е по-добре от ВИНС-а според мен. Нещо варненските университети хич не са ми респектиращи, виждайки какви хора се записват вътре и как се изкарва.  Hug

# 239
  • BG
Момче е, балът му за влизане е 25 от 30.

А според теб Свищов по-добре ли е от ВИНС?

Мисля - да!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт