Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 271
  • 410
  •   1
Отговори
# 330

Момичета - да се похваля newsm68 - аз съм една много щастлива мама

# 331
Браво и честито!  Peace
Ние още чакаме резултати от изпитите...

# 332
Ох, в цялата работа чакането е най-мъчително - Успех

# 333
  • София

Момичета - да се похваля newsm68 - аз съм една много щастлива мама
Е, това е:))) Браво! Добре дошли в клуба на ФМИ, СУ   bouquet

# 334
 deny e, честито! Hug. И моят син е приет КН. За него това е 2 желание, така че чакаме второ класиране. Аз съм много щастлива. Желая успех на всички!

# 335
  • BG
Дени, честито, миличка! Браво на умното ти момченце!   bouquet

Да се похваля и аз, че също съм щастлива майка и понеже не  мога да го правя това с прозорчето, което си постнала, да си кажа, че си имам и аз студент в СУ - Английска филология!  Grinning

# 336
Благодаря  ganis
Успех  dina  - за СИ ли се борите?

# 337
Дени, честито, миличка! Браво на умното ти момченце!   bouquet

Да се похваля и аз, че също съм щастлива майка и понеже не  мога да го правя това с прозорчето, което си постнала, да си кажа, че си имам и аз студент в СУ - Английска филология!  Grinning

Браво и успех Simple Smile

# 338
  • Русе
Браво! И честито на всички щастливи мами, както и на техните новоприети студенти! Успех и занапред!  Hug

# 339
  • София
Браво, на всички деца:) Дами, някой знае ли, кога ще излязат оценките по химия за Медицинския университет?

# 340
Благодаря  ganis
Успех  dina  - за СИ ли се борите?
да!
 Hug

# 341
Браво, на всички деца:) Дами, някой знае ли, кога ще излязат оценките по химия за Медицинския университет?

Уж днес щяха да ги изнесат, но все още няма нищо. И ние чакаме.

# 342
  • София
Да се похваля и аз - влязох по първо желание психология!  newsm44 Ще кача скрийншот после, защото сега съм навън и пиша през тела.  Wink

# 343
  • Русе
Oniyuri , честито! Вече можеш да си отдъхнеш.... Party

# 344
Поздравления на щастливите майчета и новоприетите студенти.Следя темата изкъсо , но до сега почти не съм писала .Моят син е приет КСИ в ТУ София на първо и единствено желание  за ТУ.Естествено,че кандидатства и СУ.Не се представи блестящо на изпита и има оценка 4,45 . Попълнихме онлайн формата за класиране,подредихме желанията,получихме входящ  номер, до тук добре.Излезе информация ,че мъже с неговата оценка са 198 и равна на неговата 10.При прием във ФМИ -258 мъже/КН,СИ,ИС,И/ той не е класиран на първо класиране.Очевидно е ,че нещо бъркам или не разбирам.Моля ако някой може да ми обясни-ще съм благодарна.Четох правилника за класиране на студенти и в тази бройка не влизат лауреати от състезания и студенти възстановяващи студентски права.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт