Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 275
  • 410
  •   1
Отговори
# 315
Аз дори ги сортирах, по пол и по оценки... Направи ми впечатление, че има 50 деца с 6,00... Твоя син колко е изкарал? 5,30 ли?

# 316
Браво на децата за чудесните резултати smile3501 и успех на химията

# 317
  • София
Едно голямо браво и от мен!  Hug

Идвам пак с въпрос за СУ - за записване за второ класиране трябва ли да се ходи до София? Ясно, че записването, в случай, че си харесваш специалността, включва разходка до самия университет, обаче ми е чудно дали не може да се пуснат документи за второ класиране и чрез клоновете по градовете...  newsm78

# 318
  • BG
Едно голямо браво и от мен!  Hug

Идвам пак с въпрос за СУ - за записване за второ класиране трябва ли да се ходи до София? Ясно, че записването, в случай, че си харесваш специалността, включва разходка до самия университет, обаче ми е чудно дали не може да се пуснат документи за второ класиране и чрез клоновете по градовете...  newsm78

От тук нататък - само Сф, за съжаление. Защото трябва да си подадеш молбата за второ класиране в съответния факултет, в който си класирана. И аз днес рових да гледам автобуси от Слънчев бряг за София и да правим сметки кога да тръгва моят човек и как ще се връща. Иначе щеше да е много гот само да отскочи до Бургас..... Sunglasses

Браво на децата с биологията, но понеже съм малко по-навътре с медицината, ще се въздържа от коментар. Зависи и от химията, разбира се. Като говорим специално за София, де...

# 319
Oniyuri  - мисла, че не може, защото записването за второ класиране се извършва във факултета, в който си приет на първо класиране като депозираш диплома - може да го направи някой друг, но на място

# 320
Аз дори ги сортирах, по пол и по оценки... Направи ми впечатление, че има 50 деца с 6,00... Твоя син колко е изкарал? 5,30 ли?
Племенника ми кандидатства, оценката му е малко над 5,30. Надявам се утре да се представи добре и на химия.

# 321
Има резултати от изпита по биология в МУ София! Ние сме супер щастливи с 5,08... Очаквахме около 4,00-4,60 и сега... Party

Браво! Моят син е изкарал 5.50 в София, а в Плевен - 5.38. Чакаме резултатите и от Варна. 50 момчета имат по-висока и равна на неговата оценка. Ако се представи подобаващо и на химията, вътре е. И аз съм много щастлива и горда с детето си!

# 322
  • BG
Има резултати от изпита по биология в МУ София! Ние сме супер щастливи с 5,08... Очаквахме около 4,00-4,60 и сега... Party

Браво! Моят син е изкарал 5.50 в София, а в Плевен - 5.38. Чакаме резултатите и от Варна. 50 момчета имат по-висока и равна на неговата оценка. Ако се представи подобаващо и на химията, вътре е. И аз съм много щастлива и горда с детето си!

Браво!  Peace

# 323
Моят син е изкарал 5.50 в София, а в Плевен - 5.38. Чакаме резултатите и от Варна. 50 момчета имат по-висока и равна на неговата оценка. Ако се представи подобаващо и на химията, вътре е. И аз съм много щастлива и горда с детето си!

Браво! Страхотни резултати! Дано и днес да се справят добре! Praynig
Дъщеря ми кандидатства само в МУ София с единствено желание стоматология и в СУ-с единствено желание медицина... Беше се навила да кандидатства във Варна докато бяхме там за един уикенд, но като се прибрахме размисли... Романтиката от плаж и пресни миди на тенекия умря с прибирането ни и...

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 10:34 от Koko6kata

# 324
  • BG
Моят син е изкарал 5.50 в София, а в Плевен - 5.38. Чакаме резултатите и от Варна. 50 момчета имат по-висока и равна на неговата оценка. Ако се представи подобаващо и на химията, вътре е. И аз съм много щастлива и горда с детето си!

Браво! Страхотни резултати! Дано и днес да се справят добре! Praynig
Дъщеря ми кандидатства само в МУ София с единствено желание стоматология и в СУ-с единствено желание медицина... Беше се навила да кандидатства във Варна докато бяхме там за един уикенд, но като се прибрахме размисли... Романтиката от плаж и пресни миди на тенекия умря с прибирането ни и...

И аз познавам една такава девойка софиянка, която миналата година не я приеха и след трето класиране в София, но я приеха във Варна с доста по-ниски оценки, та голям рев беше, не ще Варна, тръшкане, мама и татко далече, ама сега, като изкара една година и я питат ще се прехвърля ли, не дава дума и лаф да става!  Wink

Пожелавам да децата ви успех и дано да влязат! И аз бих била много горда...!  Peace

# 325
Дайте кометари на децата за химията... Мойта каза, че било гадничко... Темата не й допаднала и е писала малко и едната задача нещо е имала проблеми с нея...

# 326
Добър вечер, някой приет в Свищов?

# 327
Излезнали са резултатите от биологията във Варна... Похвалете се!

# 328
Здрaвeйтe и от мeн, днec бeшe първият изпит в YACГ (конcтрyкция), бeшe много лecнa. Доволнa cъм. Но имaшe и доcтa нeподготвeни хорa. Нe могa дa пишa чecто, зaщото нямaм флaшкa зa интeрнeт, a от тeлeфонa мe тaкcyвa.

# 329
Излезнали са резултатите от биологията във Варна... Похвалете се!

На биологията във Варна моят син има 4.67. Много ниски оценки, има само една пълна шестица. Повечето деца са разочаривани, казват, че са писали много повече, отколкото в София, но оценките им във Варна за по-ниски.
За химията вчера в София, синът ми каза, че били много лесни задачите, мисли, че се е справил. Ще видим след седмица... Вече нямам нерви!

Общи условия

Активация на акаунт