Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 277
  • 410
  •   1
Отговори
# 300
  • София и там където не се пуши
Юни месец не се водят, че са на училище, но все пак си проверете.

Нета ми нещо е ужасен редактирах назад, че по мои сметки, трябва да е 25 юли срока.

Иначе отивайте и вижте. Можете навсякъде, но най-добре по район на местоживеене.

# 301
  • The Vampire City
И юни месец би трябвало да сме здравно осигурени. Завършваме по-рано, но би трябвало до 30 юни да се водим ученици. И все пак май ще е най-добре да не изчакваме прекалено с подаването на тази декларация 7.

# 302
  • София
За юни би трябвало да имаме внесени осигуровки май, официално до 30ти юни се водим ученици мисля. newsm78

≾_Smile_≿, ще те позная, ' що да не те.  Mr. Green

# 303
≾_Smile_≿, ще те позная, ' що да не те.  Mr. Green

Абе да си попитам аз.  Mr. Green Пращам.  Simple Smile

# 304
  • София и там където не се пуши
Юни месец, мисля, че не внасят осигуровки, колкото и ученици да се водите. Не разчитайте на това, а отидете да си видите, защото предполагам, че няма да ви глобят, но само обидата от служителите да ви намекнат за това е много неприятна.

# 305
От първи юли се дължат осигуровките - за 2 или 3 месеца, зависи кога точно започват лекциите в университета. Декларация 7 се подава през август и е по-добре тогава да платите - вече ще имате представа за колко месеца става въпрос.
Ако се колебаете, питайте в информационния център на НАП - 0700 18 700. Ще ви обяснят какво да направите за всеки конкретен случай.
Успех на децата ви - нека всяко влезе да учи точно там, където най-много желае!  Simple Smile

# 306
  • BG
От първи юли се дължат осигуровките - за 2 или 3 месеца, зависи кога точно започват лекциите в университета. Декларация 7 се подава през август и е по-добре тогава да платите - вече ще имате представа за колко месеца става въпрос.
Ако се колебаете, питайте в информационния център на НАП - 0700 18 700. Ще ви обяснят какво да направите за всеки конкретен случай.
Успех на децата ви - нека всяко влезе да учи точно там, където най-много желае!  Simple Smile

bouquet    Hug

# 307
Момичета, има ли някой, който ще кандидатства в МУ в Пловдив и ще се явява утре на биология?  Mr. Green И знаете ли каква бройка е заложена за прием за отделните специалности?

# 308
Хулиганка, моят син в Пловдив няма да се явява и нямаме никаква информация за там. Няма ли в нета нещо?

# 309
  • София
Не знам дали това ще ти свърши работа, но е единственото, което успях да изкопая от сайта.

Едитвам, че явно линкът не действа така: влез тук после отиваш на Прием-> Български граждани->Държавен прием на студенти в МУ-Пловдив и ще ти излезе таблицата.  Hug

# 310
Pipi,
Oniyuri
, благодаря ви много   bouquet

# 311
Има резултати от изпита по биология в МУ София! Ние сме супер щастливи с 5,08... Очаквахме около 4,00-4,60 и сега... Party

# 312
Koko6kata, поздравления за чудесния резултат!  smile3501
Ние чакаме да излезе биологията в Пловдив, надявам се до ден-два да излезе и тук щом при вас вече са факт....Че ни чака и химия на 15-ти ... ooooh!

# 313
Благодаря! По принцип биологията ни е по-слабия предмет и затова сме толкова щастливи! Успех и на вас! Нашата химия е утре! Дъщеря ми иска стоматология и се надяваме, че и с подобна оценка и по химия ще успее...

# 314
Има доста високи оценки по биология.
Поиграх си с ексел и резултатите до 5,30 са 274 бр. оценки до 5,30 включително, от тях 62 бр. младежи и 212 девойки

Общи условия

Активация на акаунт