Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 292
  • 410
  •   1
Отговори
# 285
Стиснати палци и от мен! Сигурна съм, че са се справили добре младежите!  Hug

Минавам и да ви се похваля - взеха ме да пиша статии в един нов сайт и официално се подвизавам като журналист в интернетното пространство.  Laughing
Браво, браво, само така!

# 286
Oniyuri, честито!  Peace На теб може би ти е по-скоро хоби отколкото работа?  Simple Smile

Скрит текст:
П.С. На тази снимка по-малка ли си? На другите ми изглеждаш по-различно.  Simple Smile

# 287
  • София
Благодаря на всички!  Hug

Benisima
, писах културологията, но ми е доста назад, а за журналистика се опитаха да ме натиснат нашите, но не им се получи. Сега леко ме е яд, но винаги може да карам една журналистика като втора специалност.  Laughing

≾_Smile_≿
, като хоби ми е точно, да, аз пиша от няколко години по различни сайтове, но досега винаги са били разказчета или нещо подобно, те първа се уча да пиша статии и е ужасно забавно.
Иначе тази снимка тук е от предишното лято, а къде имам други?  Laughing Аз бях пратила на шефа да качи за статиите в сайта, обаче видях, че още не го е направил.

# 288
≾_Smile_≿[/b], като хоби ми е точно, да, аз пиша от няколко години по различни сайтове, но досега винаги са били разказчета или нещо подобно, те първа се уча да пиша статии и е ужасно забавно.
Иначе тази снимка тук е от предишното лято, а къде имам други?  Laughing Аз бях пратила на шефа да качи за статиите в сайта, обаче видях, че още не го е направил.

Намирам аз, намирам.  Simple Smile Името => търсачката на социалната мрежа и готово! Mr. Green

# 289
  • София
≾_Smile_≿, столкърка такава!  Mr. Green friend me there then, if you want to.

# 290
  • Русе
Една моя близка се оплаква, че и за май няма вноска на 12 класник за Здравното осигуряване  newsm78 при вас как е

Засега, при нас уж всичко е наред. Утре, синът ми най-вероятно ще отиде до ДСК, за да си получи ЕЗОК - би трябвало вече да е готова. Платихме за юли/август/септември здравните му осигуровки и дори успя да подаде Декларация №7.
Benisima, добре си го обяснила Wink.....щом те разбрах Wink Wink Wink

Успех на всички кандидат-студенти по изпитите!!!  Peace  Hug  Peace

# 291
Една моя близка се оплаква, че и за май няма вноска на 12 класник за Здравното осигуряване  newsm78 при вас как е

Засега, при нас уж всичко е наред. Утре, синът ми най-вероятно ще отиде до ДСК, за да си получи ЕЗОК - би трябвало вече да е готова. Платихме за юли/август/септември здравните му осигуровки и дори успя да подаде Декларация №7.
Benisima, добре си го обяснила Wink.....щом те разбрах Wink Wink Wink

Успех на всички кандидат-студенти по изпитите!!!  Peace  Hug  Peace

Някой знае ли до кога е срока за подаване на тази  Декларация №7 и плащането на осигуровките?

# 292
  • София и там където не се пуши
 huliganka, срока за съжаление е много къс, нещо от сорта от настъпване на събитието до 20 число на следващия весец. По-добре веднага тичайте да пускате декларация.

# 293
huliganka, срока за съжаление е много къс, нещо от сорта от настъпване на събитието до 20 число на следващия весец. По-добре веднага тичайте да пускате декларация.
Dorothy, а от кога се счита настъпването на събитието в случая?

# 294
Хулиганка, малко офтопик. Много интересни рецепти има в подписа ти, копнах си една за солен кейк.  Peace

# 295
Аз съвсем съм забравила.  Crazy Ужас.  ooooh!

Oniyuri, а ти дали ще ме познаеш?  Mr. Green

# 296
Хулиганка, малко офтопик. Много интересни рецепти има в подписа ти, копнах си една за солен кейк.  Peace
Пипи, нямаш грижи....копвай каквото ти хареса  Peace мен обаче ме втресе да не сме закъсняли за тая декларация 7  ooooh! Много моля, някой ако знае до кога е крайния срок за подаване да каже  Praynig

# 297
  • София и там където не се пуши
Dorothy, а от кога се счита настъпването на събитието в случая?

Разрових се из нета, доколкото знам, на децата трябва да им внесена вноската за здравно май месец включително. Моето близко момче, защо има този проблем, идея си нямам.

Цитат

От НАП напомнят също, че всички лица, за които възниква задължение сами да внасят здравноосигурителните си вноски, подават в териториалните структури на НАП по постоянен адрес декларация – образец 7. Тя се подава в срок до 25-то число на месеца, следващ месеца на възникване на задължението за осигуряване от лицата, които не са осигурени на друго основание. Тоест, ако от 1 януари сте в това качество и трябва сами да внасяте здравноосигурителни вноски, то до 25 февруари трябва да подадете декларация образец 7. От тази година в декларацията се декларира и изборът на осигурителния доход, върху който  да се заплащат здравни вноски. Не е необходимо гражданите, които вече са подали тази декларация, да подават нова – ако не го направят, се смята, че са избрали да се осигуряват върху минималния осигурителен доход, уточняват от НАП.

Цитата е от http://www.manager.bg/news/novi-srokove-za-podavane-na-osiguritelni-deklaratsii

С една дума 25 юли краен срок  в случая за тази декларация.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 22:23 от Dorothy

# 298
Тогава ние можем до 25 юли, защото се водим на училище до 30 юни.

# 299
Ako последната вноска им е за месец май трябва да се счита, че са в това си състояние на самоосигуряващи се от месец юни....следователно срока за подаване на тази декларация би трябвало да е до 25 юли  Rolling Eyes Не знам дали правилно разсъждавам....някой да ме поправи, ако греша.... newsm78

Тогава ние можем до 25 юли, защото се водим на училище до 30 юни.
По тази логика трябва да имат внесени осигуровки и за юни....

Общи условия

Активация на акаунт