Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 297
  • 410
  •   1
Отговори
# 270
  • BG
Benisima, дано си права  за бала  Praynig Аз търсих наляво-надясно, обаче навсякъде различно и съм в такъв ужас, че няма да вляза...

Да, попаднах на какви ли не интересни неща, а това, което писах по-рано днес за скандинавистиката и японистиката ще да е било за друга година, отгоре не пишеше за коя и реших, че е за 2012, понеже така го заложих в Гугъл. В последната справка, вече с официален надпис 2012-2013, с най-висок бал е психологията, след нея политология и публична администрация. Всъщност това са трите специалности, които са с по-висок минимален бал от този, който синът ми има в момента. За английска филология последният бал за момчета е 20,40, а за момичета - 18,89. Нашият бал е 25,14. Макар и тези балове да не могат да се вземат за меродавни за тази година, все пак ми дават голяма надежда, че ще го приемат на 2-ро, 3-то желание. За психология, която е писал първа, обаче, едва ли!

# 271
Да стиснем по един палец за бъдещите медици, днес е изпита по биология в МУ София.  Peace

# 272
Да стиснем по един палец за бъдещите медици, днес е изпита по биология в МУ София.  Peace
Ами по един - всичкиге ги стискам
Успех деца newsm10

# 273
  • BG
Ами по един - всичкиге ги стискам
Успех деца newsm10

Успех на бъдещите лекари!  Peace

# 274
Изтече малко информация -
Цитат
Кости,еволюция и екоравновесие
Това се  е паднало. Дано се справят децата!  Praynig

# 275
  • BG
Изтече малко информация -
Цитат
Кости,еволюция и екоравновесие
Това се  е паднало. Дано се справят децата!  Praynig

Костите е супер - точно и ясно, брой и видове.
Другите две дъвки, обачеее....

Ама който си е чел, си е чел! Като знам как се подготвят за медицината децата, не се съмнявам, че ще се справят! Когато аз кандидатствах, се падна въпрос май пак за еволюция на човека - с австралопитеците, парапитеците и т.н. и една колежка впоследствие се оказа, че даже е рисувала и черепите... hahaha

# 276
Върти ми се нещо в главата, май ми спомена моя син, че за  екоравновесието не беше много подготвен... Ох, дано съм се объркала.  Praynig

# 277
  • София
Стиснати палци и от мен! Сигурна съм, че са се справили добре младежите!  Hug

Минавам и да ви се похваля - взеха ме да пиша статии в един нов сайт и официално се подвизавам като журналист в интернетното пространство.  Laughing

# 278
Какво казаха децата ви за биологията? Мойта девойка е доволна от темите за 8 и 9кл, но от тази за 10-ти... Май нищо не е писала... За първите две била изписала 16 страници...

# 279
Стиснати палци и от мен! Сигурна съм, че са се справили добре младежите!  Hug

Минавам и да ви се похваля - взеха ме да пиша статии в един нов сайт и официално се подвизавам като журналист в интернетното пространство.  Laughing

Я, я, и журналистка имаме вече.  Mr. Green Кой е този сайт?

# 280
  • София
Екоравновесието наистина не е особено лесна тема, на мен биология ми беше специалността в училище и пак не ми хрумва  какво може да се пише повече от една страница. Дано да са се справили децата обаче!  Praynig

≾_Smile_≿
, Под Моста се казва сайтът, съвсем новичък е  - на месец и няколко дни. Аз се занимавам с писането на ревюта към момента - тук и тук са ми първите две статии.  Hug

# 281
  • София и там където не се пуши
Една моя близка се оплаква, че и за май няма вноска на 12 класник за Здравното осигуряване  newsm78 при вас как е

# 282
  • BG
≾_Smile_≿, Под Моста се казва сайтът, съвсем новичък е  - на месец и няколко дни. Аз се занимавам с писането на ревюта към момента - тук и тук са ми първите две статии.  Hug

Браво, детенце!   bouquet Защо не кандидатства българска филология или журналистика? Културологията писа ли я?  Wink

Нашите осигуровки са ОК, но и моя позната се оплака, че в тяхното училище не са ги внесли за април и май, а на тях им трябват за Европейска здравна карта, т.к. детето и ще заминава за Дания. Отишла е сама да ги внесе,но не можело - от училището всъщност са платили парите,но не са подали някаква декларация, та все едно не са ги платили ( чудно го обясних, няма що!  Crazy).

# 283
 Браво Oniyuri , впечатляващо newsm51

# 284
Какво казаха децата ви за биологията? Мойта девойка е доволна от темите за 8 и 9кл, но от тази за 10-ти... Май нищо не е писала... За първите две била изписала 16 страници...

И моят син е доволен, писал е 15 страници и той. Не беше много доволен от последната тема. Ще видим...

Oniyuri, браво и честита ти работа!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт