Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 302
  • 410
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, излезнаха резултатите по МАТ 2 в СУ
Моето дете успя - има 5,5 newsm44
Браво на сина ти! Hug
Коя специалност писа на 1 желание? Моят син има 5.00.Чакаме класиране Praynig

# 256

Кой знае къде празнува.  Laughing

Benisima, аз вече сама вземам да се успокоявам и убеждавам, че всичко ще е наред.  Laughing Притеснение... хм, чувствам го от време на време, но някак си все още не ме е обзела някаква паника.  Grinning Иначе (не знам дали споменах, не помня вече) до вчера, записаните момичета са били към 180, което не е много, имайки предвид че приемът е на 75. Още нещо се чудя - номерата ги дават последователно, независимо дали кандидатстват архитектура или друга специалност? Ако е така - още по-добре.  Laughing

# 257
http://mu-varna.bg/BG/Pages/izpit-biologiq.aspx

Успех на кандидат - медиците.

# 258

Браво на сина ти! Hug
Коя специалност писа на 1 желание? Моят син има 5.00.Чакаме класиране Praynig
[/quote]
Дина браво и на вас - страхотни деца
Сина ми е подредил желанията така:
1/ КН
2/ СИ
3/ ИС
4/ И
Когато подавал документи, са го попитали, защо не е писал Приложна математика, но той каза, че ако не е адна от тези специалности, няма смисъл да се записва - варианта беше Телерик

# 259
  • BG
Иначе (не знам дали споменах, не помня вече) до вчера, записаните момичета са били към 180, което не е много, имайки предвид че приемът е на 75. Още нещо се чудя - номерата ги дават последователно, независимо дали кандидатстват архитектура или друга специалност? Ако е така - още по-добре.  Laughing

Чудесно! То при вас с архитектурата няма как да не се знае предварително за каква специалност се борите с това рисуване, но дано са всички последователно.  Peace

Корекция към Ониюри, защото се оказа, че в нета попадам на каква ли не противоречива, невярна или стара информация, както преди малко с бала за психологията:
Та за миналата година минималният бал на първо класиране за момичета е бил 27,67.

# 260
Дени, може и да са колеги, затова питах. На моя 1 е СИ, но зависи от 1 желание на тези с по-високи оценки. Пред него на редовния са 62. Явно резултатите са по-ниски от предварителния. Моля се всички, които  имат над 5 сега, да са имали по-висока оценка от 5 и тогава Praynig

# 261
Дина - очакваше се редовния изпит да е по-труден, моите наблюдения са, че и предишната година е било така, а не знам, дали си видяла 7 задача smile3511
Струва ми се, че желанията са разделени 50/50 - КН/СИ, така че шансовете на сина ти са много високи

# 262
Хубаво е, когато има предварителни изпити. Някак си по-сигурно се чувства човек.  Wink

Не знам дали споменах, но не можах да се ориентирам в столицата.  Crazy Табелите са толкова рядко срещано явление, че...  Laughing

# 263
Дени, дано да си права  Hug

# 264
Хубаво е, когато има предварителни изпити. Някак си по-сигурно се чувства човек.  Wink

Не знам дали споменах, но не можах да се ориентирам в столицата.  Crazy Табелите са толкова рядко срещано явление, че...  Laughing

Кога ще пристигнеш - пиши, ако имаш нужда, ще помагаме - и физически и морално

# 265
Благодаря ви много!  Hug

# 266
  • През девет планини в десета...
Питане за СУ, математика ІІ ниво. Някой може ли да ми обясни за броя момчета/момичета, които пише че са пред теб, т.е с по-висока оценка за редовния изпит ли става въпрос? Ако на предварителния изпит има 100 човека пред теб, а на редовния 80 каква точно е бройката? Изглежда че редовния изпит е бил по-труден, защото моя син има почти същата оценка като на предварителния /4,55 и 4,60 сега  Cry/ като първия път има 250 човека преди него а сега 144....

# 267
  • BG
Питане за СУ, математика ІІ ниво. Някой може ли да ми обясни за броя момчета/момичета, които пише че са пред теб, т.е с по-висока оценка за редовния изпит ли става въпрос? Ако на предварителния изпит има 100 човека пред теб, а на редовния 80 каква точно е бройката? Изглежда че редовния изпит е бил по-труден, защото моя син има почти същата оценка като на предварителния /4,55 и 4,60 сега  Cry/ като първия път има 250 човека преди него а сега 144....

За всеки изпит би трябвало да си е индивидуално. Единствено си го обяснявам с това, че на предварителния изпит е имало повече кандидати, част от които са останали доволни от оценката и не са се явили на втората сесия.

# 268
Питане за СУ, математика ІІ ниво. Някой може ли да ми обясни за броя момчета/момичета, които пише че са пред теб, т.е с по-висока оценка за редовния изпит ли става въпрос? Ако на предварителния изпит има 100 човека пред теб, а на редовния 80 каква точно е бройката? Изглежда че редовния изпит е бил по-труден, защото моя син има почти същата оценка като на предварителния /4,55 и 4,60 сега  Cry/ като първия път има 250 човека преди него а сега 144....
Да, за всеки изпит е отделно - според мен разликата идва от броя на кандидатите - на предварителноя изпит бяха около 100 човека повече, отколкото на редовния

# 269
  • София
deny e, честито на твоето момче! Чудесно се е справил!  Hug
Benisima, дано си права  за бала  Praynig Аз търсих наляво-надясно, обаче навсякъде различно и съм в такъв ужас, че няма да вляза... Пак ще си откачам до 16ти, както при изпитите.  Embarassed Стискам палци да сме колеги по психология с твоето момче!  Hug
Иначе празнуване тук почти нямаше, бяхме на Камен бряг и още в 22:30 ни задуха, а малко по-късно и заваля пороен дъжд, та,  понеже нямаше как да се приебрем, се крихме под чадъри и се завивахме с по хиляда одеала. Накрая дори слънцето отказа да се покаже, ама поне имаше няколко добри групи за слушане.  Laughing
≾_Smile_≿, ще стискаме палци! Сигурна съм, че ще се справиш отлично!  Hug

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 16:08 от Oniyuri

Общи условия

Активация на акаунт