Набор 94 - абитуриенти, завършване, матури, кандидатстване Тема 2

• 34 308
  • 410
  •   1
Отговори
# 240
Има ли някой от кандидатстващите медицина? Как е настроението? Подадохте ли вече документи и къде?

Сега открих темата и да се включа.  Simple Smile
Щерката ще кандидатства дентална медицина, медицина. Подаде във Варна (по електронен път), в Пловдив и София чрез познати.
Аз започнах да се притеснявам и да сънувам изпити.  Mr. Green
Вече си знаем разпределението по зали. Резервирах хотел в Пловдив, в София ще я поеме леля и`, Варна ни е близо.
Вие къде подадохте?
Късмет!  Hug

# 241
Има ли някой от кандидатстващите медицина? Как е настроението? Подадохте ли вече документи и къде?

Сега открих темата и да се включа.  Simple Smile
Щерката ще кандидатства дентална медицина, медицина. Подаде във Варна (по електронен път), в Пловдив и София чрез познати.
Аз започнах да се притеснявам и да сънувам изпити.  Mr. Green

Моят син подаде във Варна, София и Плевен. В неделя започва голямото кандидат-студентско турне  Laughing На 1-ви, 2-ри и 3-ти са биологиите, после има малка почивка и на 8-ми 10-ти и 11-ти са химиите. Няма да им е лесно, хич. В София сме у братовчеди на мъжа ми, във Варна - при моята първа братовчедка, а в Плевен - на хотел.
Стискам палци на децата да имат късмет и да се справят добре на изпитите!  Hug Peace

# 242
При вас е всеки ден, ние поне имаме ден пауза (в Пловдив биологията е на 4.07), а  за химията има още по-голяма пауза (тя е на 15.07).
Дано да имат късмет децата!  Peace

Късмет и на всички останали!  Hug

# 243
  • София
Fortuna, Pipi_, късмет на дечицата! Ще чакаме после да се похвалите с добрите резултати!  Hug

# 244
Леле Pipi_ каква сериозна програма Sick
Пожелавам на децата, които ги чака този маратон, / а и на останалите, разбира се /, много спокойствие и успех Simple Smile

# 245
Момичета, излезнаха резултатите по МАТ 2 в СУ
Моето дете успя - има 5,5 newsm44

# 246
  • BG
Момичета, излезнаха резултатите по МАТ 2 в СУ
Моето дете успя - има 5,5 newsm44

Браво, Дени! Прекрасно ти е момченцето!   bouquet Да го нацелуваш и всичко да му купите, каквото иска - сладолед, шоколад...!  Laughing  Peace Горда мама си ти!  Peace

# 247
Честито, deny eSimple Smile

Benisima, при вас какво стана?  newsm78

# 248
Честита ви радост, deny e!  Simple Smile

# 249
  • BG

Benisima, при вас какво стана?  newsm78

Бря, не съм ли казала? Пиша в няколко теми и споделям, та вече им изтървам края  Grinning
Излязоха в петък с родилни мъки резултатите. За съжаление не ни е много готина оценката - 4,52, явно напрежението от фактора време за всяка задача си е казал думата. Но пък с тази от матурата се заформя доста приличен бал, с който е сигурно, че е вътре. На кое желание ще се класира не се наемам да гадая, гледайки минималните балове от миналата година за първо класиране. Най-високият е в скандинавистика, след него - японистика и китаистика, а тези са ни малко по-назад в класацията. Като нищо може да се окаже на първо желание класиран. Както и да е - чакаме 16.07. с първото класиране, а момчето вече е на морето и днес започва работа.

# 250
Дано го приемат каквото най-много иска.  Peace

# 251
  • BG
Дано го приемат каквото най-много иска.  Peace

Дано!  Peace

Кога са ти изпитите, Смайли, да стискаме палчетата?

# 252
Много благодаря, момичета - наистина съм безкрайно горда с детето, положи много усилия, които бяха оценени.  Пожелавам на всички вас такава радост newsm10
Benisima  ако трябва да последвам съвета ти, трябва да купя една голяяяяяма диня, тъй като Калоян не яде друго сладко - пуста суета:cook3: running

# 253
Е, ти ще се похвалиш.  Simple Smile

Скрит текст:
Изпитите ми са на 10, 11, 13, 15, 17, 18 и 19 този месец. Обаче продължавам с преговорите до края на тази седмица и вече спирам, не искам да се претоварвам.  Simple Smile
В София се настанявам към 8-9, ще се включвам по някое време.  Grinning

П.С. ВСУ "Любен Каравелов" (резервният вариант) се намира в циганската махала. Не съм сигурна, че ако ме приемат там ще отида.

# 254
  • BG
Много благодаря, момичета - наистина съм безкрайно горда с детето, положи много усилия, които бяха оценени.  Пожелавам на всички вас такава радост newsm10
Benisima  ако трябва да последвам съвета ти, трябва да купя една голяяяяяма диня, тъй като Калоян не яде друго сладко - пуста суета:cook3: running

Дени, оценката от предварителния май беше малко по-ниска , ако не се лъжа, нали? Още веднъж - браво! Диня, даже две, ако трябва и под едната мишница да ги носиш!  Laughing  Peace

Смайли, миличко, направо не знам как се издържа на този зор! По назад други майки писаха и за медицината - горките дечица! След втория изпит, обаче, гаранция, че вече ще претръпнеш и няма да ти пука!  

Къде е Ониюри?  Thinking
О, бей, то писа детето, бей!  ooooh! Направо вече зациклям! Браво, момиченце, отлично си се справила, всякак ще ти стигне за психологията! Минималният бал за момчета ( не съм гледала за момичетата, да не ровя сега пак) на първо класиране е 25,93, предполагам, че за момичета е малко по-висок, но едва ли и колкото твоя. Така че бъди сигурна!

Общи условия

Активация на акаунт