Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 636
  • 360
  •   1
Отговори
# 330
Това като как отговаря на въпроса на Динчо-как бе, младеж, как да му кажа?

# 331
  Аз вече дадох примерен конспект, пробвайте и вие.

# 332
Ние същото го дадохме на 2 страница, ама не хвана.

# 333
  • Бургас
Аз стигнах до извода, че темите по конкретен проблем, изискващ предположение за решение/отговор, трябва да се заключват след горе-долу няколко адекватни адвайса и дотам. Иначе става много грозно и излагащо и за самите потребители, които бълват "красотите" и се забавляват с тях. Динчо, трябваше да заключиш темата след като ти бяха дадени коректни отговори, вместо да ровиш предизвикателно. Явно ти е кеф да плюят по сестра ти. Ако ти беше толкова притеснено за племенницата, щеше да поговориш с майката отдавна, вместо да забавляваш аудиторията тук.  Confused

# 334
Iris04Hug Това е!
И аз се учудих тук как започнаха да се ръсят морални присъди, а в същото време да валят и гнусни предположения и епитети.
Животът не е розов, а идеални хора няма. Или и да има, са единици, като съм далеч от мисълта, че са се събрали тук.

Трябва ли да си идеален да не одобряваш връзките с женени мъже? И то каква връзка.

# 335
  Ма той никой не ни иска да я одобряваме връзката на таз жена. Или пък не одобряваме. Какво има да я оценявам, като ни я знам, ни я познавам. Веднага мога да измисля и два-три варианта на живота и, от които веднага целокупно да и засимпатизираме.

Въпросът е, че положението е това и това, а нас в случая ни интересува какво да каже лелята на детето, което я пита по някакъв въпрос.

Иначе по принцип, то остана само ние тука, дето сме всичките обвързани да одобряваме като явление връзките с женени мъже, с мъжете ни, така да се каже Laughing
 Но се случва, и хората нещо трябва да казват, да се държат по адекватен начин.
 Няма как да я намажат с катран на мегдана...

# 336
Леле какво богато въображение имат някои хора!
Как Сийка определено можеш да пишеш сценарии  Simple Smile

Ма той никой не ни иска да я одобряваме връзката на таз жена. ....................................

Въпросът е, че положението е това и това, а нас в случая ни интересува какво да каже лелята на детето, което я пита по някакъв въпрос.

.............................
 Но се случва, и хората нещо трябва да казват, да се държат по адекватен начин.
 Няма как да я намажат с катран на мегдана...

Това е синтезираното - случва се и нещо трябва да се каже и то така че да не се товари излишно детето.

# 337
  • София
колко излишно да не го товари? детето вече е натоварено от постъпките на майка си. Като и да замазвате положението съ снимките, въпрос на време е пак да цъфне конфузна и натоварваща ситуация.

# 338
40-годишна, с два брака, два развода и три деца от двама мъже.
Започва романтична връзка с новия си шеф, който е женен.
Нищо необичайно или срамно.
Връзката е динамична и наситена, отива с децата и любовника на море, всичко е цветя и рози.
После животът продължава.
Едното й дете има рожден ден - естествено поканват и новия приятел на мама. Той идва, а на другия ден като всеки тийн момичето публикува снимки в социалната мрежа.
Новият приятел бесен звъни и иска да се махнат снимките с него - не бил казал на жена си и т.н.
Майката изпълнява желанието му.
Проблемът е, че 14-годишната не разбира защо.
Как се обясняват такива неща?

Интересно ми е в тази ситуация, като е бил на море да речем 5-7 дни, какво е казал любовника на жена си... Mr. Green

# 339
  • София
е, как какво - в командировка!

# 340
Ами после кафяв тен???
Ами багажа за командировка и море е различен???
Обикновенно жената 100% познава колегите на мъжа си и те ще издънят, че е отпуска не командировка....
Да не говорим някоя колежка....
Тази история нещо.... Thinking

# 341
Това реален случай ли е наистина?

# 342
Това реален случай ли е наистина?

Аз познавам много семейни мъже, които си ходят където искат с любовниците. Без обяснения за командировки и т.н. тъпотии. Жените им знаят, че имат някоя друга, но вече им е все тая и дори не ги питат. Просто не искат да ги излагат допълнително пред хората /със снимки например/.

# 343
Минава за такъв.Аз вече се съмнявам,че същността е да се обясни на една тийн за какво иде реч,при наличието че тя вече е нясно с някой неща.
По-скоро това ли са истинските подбуди на лелята да пусни тази тема и след като получи не едно и две адекватни решения,защо не помоли модератор да я заключат,вместо да чете немалко  унизителни неща тук.

# 344
Ами после кафяв тен???
Ами багажа за командировка и море е различен???
Обикновенно жената 100% познава колегите на мъжа си и те ще издънят, че е отпуска не командировка....
Да не говорим някоя колежка....
Тази история нещо.... Thinking

Ти пък сега ...  Sunglasses

Може да е казал , че са на тиймбилдинг от фирмата ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт