Как се обясняват нещата от живота на 14-годишно момиче

• 18 655
  • 360
  •   1
Отговори
# 285
Кое точно не е трудно да се обясни?
Чичо Х идва на рождения ти ден, беше с нас на море, обаче там някъде има една вещица, която му  е жена и затова не трябва да се публикуват снимки с него, дори и той да е фон. Тя ВЕЩИЦАТА  е много зорка.
Би ли написала как ще го обясниш, но на твоите деца, не за чуждите.

# 286
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Вещица?
Enough.
Моите деца в такава ситуация няма да ги поставя.
Не обичам да се поставям в ситуации,
в които отношенията не са ясни,
нито да играя игрички на вещици и презрели любовчийки.

# 287
LemonDesi, разбрах те, но аз в подобна ситуация не бих обяснявала каквото и да било на детето, освен че той не иска да се публикуват негови снимки в интернет. Да тръгна да обяснявам как жена му щяла да се разстрои- как не! Единственият човек, който трябва да мисли за жена му е той самият, а е очевидно колко мисли.

# 288
Ох, как удобно се измъкваш от отговор  Grinning
Няма да ги поставя в такава ситуация, а дано... искрено ти го пожелавам.
Както и на себе си.
Обаче тук имаме дете в такава ситуация, на него какво да кажем е въпросът?

# 289
  • Ямбол
Вие сте му показали вече, че неморалното е в реда на нещата. Защо наистина детето трябва да се съобразява с вас?
Или ако искаш пробвай така - мама е тръгнала с тоя, щото има някаква изгода или щото се е разгонила(пролет е все пак) и за да не провалиш работата на мама, ще трябва да махнеш едни снимки. Пък за награда може да ти го даде за малко да си поиграете.

# 290
Така, както Лиляна го представя (а то си е точно така) ми се струва още по-идиотско да тръгнеш да обясняваш как той хем е с мама, хем се съобразява с жена си. И не само той, всички трябва да се съобразяваме с жена му...пък той пак ще идва на почивка с нас.

# 291
Лилянa, вярно е чудна пролет, но все пак.
Аз се срамувам от написаното от теб, теб не те ли е срам  Blush
Или искаш и на теб да ти дадем да си поиграеш с него  Joy
Все пак имаш 1 ден да се редактираш

# 292
Не, не точно, че ще се разстрои.
Просто, че след като има такава неизяснена ситуация,
не е нужно да се разгласява по един или друг начин.
Това, при положение, че ми се иска обяснение защо конкретно този човек иска да му се махнат снимките, а не някой друг. Бих обяснила много ясно и отношението ми към него и помиярските му постъпки. Но в случая най-вероятно майката иска да си запази авантюрата, и ще настане още по-голямо объркване в главата на детето.

Dincho, позволи ми да се познавам и да знам какво бих си позволила да причинявам на хората.
И понеже явно съм от тези, които приемат, че и третия ъгъл в тоя шибан триъгълник има някакво значение, за това аз бих обяснила това така - като леля. Като майка - просто няма да ми се наложи.
Сто пъти ти се отговори, какво дълбаеш още, след като подскачаш като ощипана при всеки по-различен поглед над ситуацията - кажи й просто, че не иска да му се размятат снимките в интернет

# 293
  • Ямбол
Няма да се редактирам. Цялата ти тема говори за нещо, което е точно това - разгонена или проституираща жена(което си искаш си избери, пък може и двете), която няма намерение да се съобразява с това какъв пример дава на дъщеря си, а после иска от същата нея да бъде съобразителна. И аз бих попитала защо. Нали е много кул да ходиш с женен, що сега стана изведнъж нещо нередно да го има на снимките ти.

# 294
Елиас, никой не търси такива обяснения.
Търсят се приемливи за 14-годишно момиче.
Дъртите са съвсем друга тема.

# 295
Кое точно не е трудно да се обясни?
Чичо Х идва на рождения ти ден, беше с нас на море, обаче там някъде има една вещица, която му  е жена и затова не трябва да се публикуват снимки с него, дори и той да е фон. Тя ВЕЩИЦАТА  е много зорка.
Би ли написала как ще го обясниш, но на твоите деца, не за чуждите.

Най-накрая разбрах твоето мнение и не мисля, че мога да ти дам някакъв съвет.

# 296
ох, жива да не бях - трябвало да слагам кавички,  за да може Трещерица да схваща какво пиша.

Лилянa, твоя си работа дали ще се редактираш. Написаното си остава за твоя сметка.

LemonDesi , подобно обяснение вече е дадено за снимките, обаче не смятам че имам право да коментирам кой е помияр и кой не.

# 297
В такъв случай няма какво повече да се чудиш.
Ако някога въобще зададе въпроси,
а не потърси сама начин да си търси отговорите относно нещата, които се случват в семейството й - то най-вероятно ще са по-конкретни и директни, и тогава й отговори така, както го диктува ценностната ти система.

# 298
Досега те разбирах, че ти е сестра и ти е трудно. Не мислех, че оправдаваш действията й.

# 299
Досега те разбирах, че ти е сестра и ти е трудно. Не мислех, че оправдаваш действията й.

Категорично не ги оправдавам, но не ги коментирам във форума.

LemonDesi, тя вече търси отговорите, но аз не мисля, че имам право да й ги дам съгласно моята ценностна система.

Общи условия

Активация на акаунт