Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Честит празник - 24 май на всички колеги, ученици, дейци на културата! Пожелавам ви здраве, успехи и вяра! Hug

Снежи, Hug да е жива и здрава снаха ти и да се разбирате все така!  bouquet

Вани, Hug благодаря за кафенцето...  bouquet

Приятен ден, момичета!

И по темата... Heart Eyes

# 106
  • В света на мечтите... ❤

Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 107
добро утро на всички ставащи и добър ден вече на ранобудните като мен Simple Smile  Hug

Куклооооо ад ма де митлосваш
ГлеАй глеАй го къв е сладур , аз го качих и в старата тема , ама може да не си го видяла там

впрочем , не знам дали ми се струва , ама левия му крак е с рана Sad милия сигурно го боли отивам да му го цункам Mr. Green

# 108
  • В света на мечтите... ❤

Скрит текст:

# 109
Аз днес съм на такава вална

И тази

# 110
  • Още у мъглата ...
Добро утро, момичета Hug

Слънцето вече пробива облаците, много е свежо след нощния дъжд Heart Eyes
Пожелавам ви и на вас слънчев и свеж ден   newsm51

А днес и Емир и Ферия споделят с нас закуската си

кафето

и любовта си

Heart Eyes

# 111
Габи, Hug

Аз съм на De fevgo

# 112
  • Още у мъглата ...
Габи, Hug

Аз съм на De fevgo

Скрит текст:

Петрова Hug  bouquet

love001Ще започнеш май все повече и повече да слушаш и да ти харесват гръцките песни и текстове, разбира се, и не на последно място, съчетани с ФЕмир Heart Eyes

# 113
Добро утро и честит празник  Peace  Hug

# 114
Кирил и Методий създали нашата азбука по модел на гръцката, но аз съм много далеч от гръцката азбука и език. Михалис съм си то направила на МР3 и си го слушам с кеф дори без Емир и Фериа.

# 115
Привет,слънчица!
Вани!Петрова!Линко!Пепиту!Надя!Дани!Веси!Звезде!Евита!Петя!Габи!Миленче!  bye  love001
Благодаря ви за добрите пожелания!
Да започнем с Фемирско кафенце и още нещо...

Скрит текст:

И по-малко от тортата,която приготвих за снаха ми.По-голямото детенце ми е внук...то и другото си ми е като внуче...Това за отскок.По-късно съществената част... hahaha hahaha hahaha

# 116
  • на вълнолома
Добър ден HugHugЧестит 24 май  bouquet
Ко си прайкате, ама страхотни колажи сте сътворили в не отстъпващата по красота тема, и ази съм фен на гръцкатта музика, ловим я много Crazy, сатен чаршаф , ей тъй ставали хубавите деца Mr. Green
Галя 22, къде си бе къз,

утре отивам и аз в мола , че много сте се издокарали гледам, айде да са ви честити премените Hug, ама аз ще гледам Бързите 6, че днес сигура ще е лудница, незнаю Crazy
и да съм по темата Mr. Green

чеми е любима сцената, когато я качи на самальотчик, така ми се е запечатала, бяха много сладки, тя така гледаше от високо Истанбул... Simple Smile, а той не откъсваше очи от нея, ох че сладки бяха Crazy

# 117
Снежи,  Hug Heart Eyes мого ми харесва, когато черпиш. Дано почти всеки ден имаш поводи за това.

Пейкова, Hug

# 118
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
[imghttp://www.google.bg/imgres?q=24+mai&sa=X&biw=1366&bih=635&tbm=isch&tbnid=2psedO1vswybjM:&imgrefurl=http://allvin.blog.bg/drugi/2012/05/24/24-mai.958280&docid=Sskg5z4s0PSF9M&imgurl=http://public.sn2.livefilestore.com/y1p6LbIQfasSFwJhar3qGDOYRXc59wDvNOGpbIZ6SgarKwKMtoGZywMDMRF4QksZojPs4RYzJ_kz7oxKeFQ5YT6Qw/24_mai.jpg&w=457&h=600&ei=mi-fUajPC8bFPLGjgKAB&zoom=1&ved=1t:3588,r:10,s:0,i:191&iact=rc&dur=4399&page=1&tbnh=174&tbnw=133&start=0&ndsp=19&tx=69&ty=84][/img]

# 119
  • Още у мъглата ...
Релаксче Hug
Някоя тортичка няма ли днес, може и от соленките, на Емир любимите Joy

Снежи Hug
Дай да опитаме от "и още нещото" smile3508, че ей ся ще вземат да нападнат Mr. Green

Пейкова Hug
За  newsm52  Heart Eyes
Той човечеца влюбен, влюбен, та чак свят му се завива #Crazy
Искаше милият още след вертолета да си я нацелува, ам тя само се гушка   Rolling Eyes  loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт