Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Още у мъглата ...

Текстът ... Wink Heart Eyes
 Peace

# 526
Вмъкнах го в предния си пост  Wink

# 527
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Текстът ... Wink Heart Eyes
 Peace
Вмъкнах го в предния си пост  Wink

Анито Hug, аз текста си го разбирам Grinning Но хубаво си го вмъкнала за останалите момичета, защото наистина е хубав, то кои ли текстове не са му хубави Heart Eyes ... и не само на него Grinning

А иначе имах предвид за текста на последния клип, малко е тематичен ... Laughing Mr. Green

# 528

Анито Hug, аз текста си го разбирам Grinning Но хубаво си го вмъкнала за останалите момичета, защото наистина е хубав, то кои ли текстове не са му хубави Heart Eyes ... и не само на него Grinning

А иначе имах предвид за текста на последния клип, малко е тематичен ... Laughing Mr. Green

Опс  Embarassed Сега разбрах  Mr. Green

# 529
# 530
Абе днес май не сте си взели дозата от Халил  Laughing мен пък хич не ми дреме за Серенайката , ако иска Ча да се ожени за нея все ми е едно...ама мисля , че някой го приемат твърде лично , тук е интернет пространство и едни ще я хвалят други ще я плюят , въпроса е да не се товарим с глупости.

Верче и на мен ми е през ....дали някой ще обижда Бу , ако искат всички да го мразят още по-добре   Mr. Green

# 531
Бу,като го вземат да рекламира белио ще видят те ,ама той си е наш да не пипат  Mr. Green

# 532

тва ме изкефи  Mr. Green

# 533
Еййййййййййй джанъм Санкино бе newsm53 newsm53 newsm53

к'ви са тия гюрултии Heart Eyes нали има свобода на словото Party

ади да разведрим малко я Blush Blush Blush

сус бе, дур Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 534
А така, точно така ви харесвам  Party
Снощи май някой беше писал,че днес ще има 38 еп  Whistling

# 535
# 536
А така, точно така ви харесвам  Party
Снощи май някой беше писал,че днес ще има 38 еп  Whistling

нерде го бе ай,ай,ай Heart Eyes

# 537
много ясно Миленче те на рекламите го щипят и става бонбон ма тогава гит бурда ще има на тези дето ще му се точат хаха
Еви ние сме достатъчно,други по добре да няма така лесно се разбираме Simple Smile

# 538
  • Още у мъглата ...

Hug Ох, много е хубаво с тази музика, направо, бум бум сърцето все едно Heart Eyes

# 539
Свърших малко къщна работа и пак съм на линия,почивайки си.
АНИ, къз Mного добър пост!Напълно съм съгласна с теб!

Джейда и Мелих в новия им проект

От сета

Общи условия

Активация на акаунт