Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро слънца Simple Smile

# 481
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро Hug Hug Hug Хайде майки на абитюренти стягайте се,днес е големия ден  Hug Hug Лек ден ви пожелавам на всички Hug Hug
Икси,разбира се,щом го харесваш Hug Hug

# 482
  • In a surreal moment!
Добро утро! Да ви е сладко кафето! kaffeetrmker_2  food010
Днес ни чака дълъг ден! Да  е спорен на всички майки и на нас гостите Grinning
Че требе и да се изяде туй дето са го приготвили. Няма да ни е лесно.  Mr. Green

Ирка - ми то като фемирска сладкарница пълна с най-хубавите им шекярени целувки, как да не ми харесва? Grinning Благодаря!  Heart Eyes

Станах рано и пуснах пералнята. То сърце издържа ли като гледа Хазалчето как се е разшетало? Wink

# 483
  • София
Добро утро Hug
Лава Hug,Таня HugВярче HugИрка HugИКСИ Hug,добро утро и на вас
Рени,Звезде,честити ви абитуриенти!Да са здрави,усмихнати ,с хъс да започват и завършват всяко начинание с успех оттук нататък Hug
ИРка,Честити ти гащи,супер са Hug
Лек ден за сега

# 484
Добро утро!  Hug Hug Hug

Рени  Hug, Илде  Hug, да си ви живи и здрави порасналите деца!  Hug
Да са много щастливи и късмета, и успехите да ги съпътстват винаги!
Peace

Малеееее…, колко анти-Серенай-ки!!  ooooh! ooooh!  Но така е – различни очи, различно виждат!  Peace На мен ми харесва все повече и повече, за разлика от повечето от вас. Вярно, че не е типичната красавица, но има  страхотен чар.  Peace И една заразителна усмивка… Heart Eyes А как пее! Допада ми и начина по който се държи и изглежда в закостенялото турско общество – цветна, шантава, нахакана… Peace Опитвам се да си я представя на фона на забрадките.....  Grinning Whistling  Досега не бях я гледала и за това погледнах първите серии на Лалето, признавам си в началото не ме впечатли  Naughty, дори писах, че на моменти ми е грозновата, в други пък –сладка.  Peace А и този грим…..  Mr. Green След това изпуснах доста серии, но когато успея хвърлям по едно око, освен това гледах доста клипове с нейни сцени, както и участията й в някой предавания и съм очарована от Серенай.  Hug Мисля, че е много талантлива и сигурна съм, че с Ча ще са чудесен тандем.  Peace Единственото, което ме притеснява по новото дизи е това, че ще е римейк на нещо коренно различно от турските „морални ценности”  Sick и разбирания. Ако беше нова, оригинална история, нямаше изобщо да се съмнявам в успеха им. Naughty

Релакс, и аз никак не харесвам Азра.  Sick Добре, че Къванч я разкара, Mr. Green... пак. Mr. Green

Хубав ден! Hug Hug Hug

# 485
Здравейте момичета, Hug Hug Hug

Щастлив и успешен ден за абитуриентите и техните семейства,  bouquet  bouquet  bouquet

И за всички нас, разбира се.Hug Hug Hug

Ирка, Heart Eyes Неви, Heart Eyes много точно сте описали Хазал. newsm51 newsm51

Нямам много време и успях само това да забъркам.

Скрит текст:

Надявам се да успея да се включа във вечерната сесия.

# 486
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
За най-милата тема Simple Smile

# 487
Добро утро  Hug

Здравейте  Hug

Всеки си има мнение за дадена актриса и има право да си го каже..Диде ти например,както и Миленчето не харесвате Джемре(забравих как се казва актрисата) от К/Г и сте използвали доста епитети за нея  Mr. Green Аз не съм се обиждала,въпреки,че аз я харесвам като игра.Всеки има право на мнение.Ти не обръщай внимание какво казват другите,не е ли по-важно ти какво мислиш за нея и че ти я харесваш?!

Аз все още нямам никакво мнение,не съм я гледала как играе,гледала съм само клипчета,които си ми пращала и там ми харесват сцените й с Толга,а с Чаги тепърва ще разберем как ще се получи.Лично аз искам вече да почва сериала,искам го Чаги на екран,а дали ще се получи зависи от много неща.

А дано и Хазал не остане по-назад и да я гледаме и нея  Praynig

Ирка,честити ти дрешки,много ми харесват  Whistling  Grinning

# 488
и аз тогава почвам да се засягам когато ми обиждате Бу  Crossing Arms

# 489
  • In a surreal moment!
very89 Аууу...Сакън! Кой, пък ще смее да обижда Бу...Малиии , че нали ши му изтръгним гръцмуня  Mr. Green  шшшт, че Евчето ей сега ши дотърчи да го защитава  box  Joy

За разтуха един хубав Чаатай/Емир

Аз до сега все шеговито се изказвах за Серенай Саръкая. Искам да уверя почитателките  и, че се отнасям много сериозно към таланта и и усилията да се наложи като актриса. Слабо я познавам. Гледах няколко серии на Лалето и 2-3 интервюта. Впечатлението, което ми остави е на нахакана млада жена, разчупваща смело моралните стереотипи. Предизвика интереса ми. Ще гледам с интерес проекта с Чаатай.

# 490
Добро утро,милички!Хубав и усмихнат съботен ден!  love001

Виждам,че нощес сте се вихрили и се радвам,че си легнах.Дидка ние е посетила.Аз си я обичам.Много помощ/техническа/ ми е оказвала във времето,ама...пуста му Серенай се оказа препъни камъка м/у нас...не я харесвам...какво да направя  Peace На времето загледах Лалето,ама за малко...не ме грабна и се отказах.Още тогава ме отблъсна...На моменти/когато е без грим/ й симпатизирам,ама като цяло йок.Ама нейсе...всеки има право на избор.И на мен/както на Ирка/,първото впечатление ми е водещо/ и рядко бъркам в преценките/за себе си говоря/.Та...ще гледам Ча,няма да го оставя,ама и ще критикувам,но стараейки се да съм обективна.Наистина съм пристрастна към ФЕмир и това ще повлиае,ама не мога и не искам да го променям.Искам и Хазалчето да се появи с нов проект,та било то дори в Щатите.Желая успех и на двамата и чакам 2014г.да ги видя в общ проект,а доста по-рано...в реала  PeaceМай се поувляках...Клодии...
Скрит текст:
Направих ти баклавица...

# 491
Гюнайдън на тайфата от мен Stop
Къзлар чок внимание сте отделили на Серенайката вай бе Party
Мами честити ви абитуренти  bouquetсполука и късмет на децата ви за напред в живота  bouquet
MrsPetrova къз и мойте колажи са като твойте,ама не сам ги постнала още Heart Eyesявно вкусът ни е един и същ Heart Eyes
Много домашна тръстика ме чака днес Blushче чак се чудя от де да я захвана Thinking
По някое време ще ви навестя Peace
Ето ви едни сладури: txtloves txtloves txtloves

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 492
“Съставете си списък с нещата които трябва да направите днес. Най-отгоре поставете “Яж шоколад!”  Mr. Green

Та като стана дума  Grinning

Скрит текст:

# 493
  • Още у мъглата ...
Добро утро, момичета Hug Hug Hug

Днес ми е някак цветно настроението  Grinning  bouquet

Ще има цветни неща май Laughing

Като започнем от цветенцата на мама Ренка и мама Илда, които днес ще тържествуват и веселят newsm03
Ренка Hug, Илде Hug прекрасен ден ви очаква, усмихвайте се и бъдете щастливи newsm51 newsm51

Ще ви почерпя с цветно кафенце
Скрит текст:

Цветни бисквитки
Скрит текст:

И щастливи ФЕмир

И на вас пожелава цветно майско настроение с радостните възгласи на абитуриентите наоколо newsm51

# 494
шшшт, че Евчето ей сега ши дотърчи да го защитава  box  Joy

Ко станало ко  smile3560 ей ма на първа линия...Верче кукло как ти мина през главата , че ще оставя да обиждат Бу бе , аз ми пазя честта тука на момчето , ти докато спиш аз съм се въоръжила и дебна

Общи условия

Активация на акаунт