Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 518
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро  Hug Габи,ти да не искаш да ни отровиш кви са тия бисквитки мязат на фиби от 20 стотинки тряа си ги взела от джиджанта Сехерлита  Mr. Green Булка,Илда,  Hug  Hug да са ви живи и здрави абютирентите  пожелавам им много успехи занапред  Peace

# 496
Помощ
Скрит текст:
трябва ми нещо като картичка или колаж за момченце което става днес на 1 годинка  с някво пожеланийце
  newsm78

# 497
РЕНКА,ЗВЕЗДЕ,да са ви живи и здрави дечица и много да ви радват!!!

# 498
  • In a surreal moment!
Оф, оф..Юсуф най-после се появи с няколко туита. Беше написал нещо хубаво на Хазал, от сорта ,че ще бъде супер. Без кафе не можел да си отвори очите и добро утро на всички сладки хора. Поздравих го, не мога  да изпусна  момента. Grinning
Майката на Сейда е пуснала снимки от сет. Майсторица, брех! Shocked

# 499
  • Още у мъглата ...
Добро утро,милички!Хубав и усмихнат съботен ден!  love001

Скрит текст:
Скрит текст:

Виждам,че нощес сте се вихрили и се радвам,че си легнах.Дидка ние е посетила.Аз си я обичам.Много помощ/техническа/ ми е оказвала във времето,ама...пуста му Серенай се оказа препъни камъка м/у нас...не я харесвам...какво да направя  Peace На времето загледах Лалето,ама за малко...не ме грабна и се отказах.Още тогава ме отблъсна...На моменти/когато е без грим/ й симпатизирам,ама като цяло йок.Ама нейсе...всеки има право на избор.И на мен/както на Ирка/,първото впечатление ми е водещо/ и рядко бъркам в преценките/за себе си говоря/.Та...ще гледам Ча,няма да го оставя,ама и ще критикувам,но стараейки се да съм обективна.Наистина съм пристрастна към ФЕмир и това ще повлиае,ама не мога и не искам да го променям.Искам и Хазалчето да се появи с нов проект,та било то дори в Щатите.Желая успех и на двамата и чакам 2014г.да ги видя в общ проект,а доста по-рано...в реала  PeaceМай се поувляках...Клодии...
Скрит текст:
Направих ти баклавица...

Снежи Hug За пореден път ги мислим еднакво нещата Grinning
Нямам намерение да се обяснявам или извинявам за това, че не ми харесва някоя актриса. Хора различни, вкусове различни, мнения различни, пристрастия различни. Бях казала някъде и преди във форума, че няма чиста обективност, както няма и абсолютна истина, обективността винаги е субективна, защото е обективност през субективната призма на всеки от нас. Така че, през призмата на всеки от нас изскачат симпатии, харесвания или нехаресвания. Да, аз съм пристрастна, аз съм ревнива към ФЕмир, ама защо не казах - не искам Хазал да играе с Бу или с някой друг, който е готин /Вери, Ренка, Евита и другите Бу-джийки - няма да ви го взимам, само казвам, че е готин (ама без мустакя)/, а за Серенайката си го казах йок-а. Критикуваме newsm78 - още не сме почнали, сега сме май само на вълна закачки и леки скеч забежки Laughing
И да си дойдем на думата Laughing Аз също пожелавам успехи на Ча и Хазал, защото са готини и талантливи, и ... защото си ги обичам Heart Eyes Ако в някой от проектите им се дразня от сюжета, партньори или игра, ами ... няма да се напъвам да гледам, защо да си правя душевно харакири. Ще предпочета душевния оргазъм, като пак си гледам АФК. Heart Eyes
Очаквам и аз с нетърпение дали ще се случи онова от писанията за техен общ проект през 2014 г. Grinning
А в реала и по-скоро Heart Eyes

Пожелавам им скоро да ги видим и двамата с такива ексклузивни снимки от Оскарите

П.С. Не съм забравила, че трябва да мушна доста скрито в скрития текст, заради дългия ми пост, но след малко, пекат се още Laughing

# 500
Миленчеее...има още много...
Скрит текст:

# 501
  • Още у мъглата ...
Добро утро  Hug Габи,ти да не искаш да ни отровиш кви са тия бисквитки мязат на фиби от 20 стотинки тряа си ги взела от джиджанта Сехерлита  Mr. Green Булка,Илда,  Hug  Hug да са ви живи и здрави абютирентите  пожелавам им много успехи занапред  Peace

Релаксче Hug
Тюх бре, ама аз вярно ги поръчак от сладканица "Сехер ханъм", как не се усетих newsm78
Ваййй, конфискувам ги бързо и се поправям на момента

Скрит текст:

Цветята им паднали, ама са ядливи newsm09 newsm62

# 502
Минавам на бързо за да пожелая на абитурентите успешен стар в живота и нека е пълен с успехи той!.
Ренка,Звезде да си ви живи и здрави  и много да ви радват! Hug

# 503
Габи, къз,
А за оскарите...аз цитирах преди време един коментар от любимия ми фейс...Ако любовта им не е реална,то те заслужават по няколко Оскара за невероятната игра! Туй то.../b]

# 504
Изчезвам ,че закъснявам за тръстиката . Ето ви нещо да се подкрепите докато се върна Laughing
Скрит текст:
Приятен ден на всички ! Hug

# 505
Скрит текст:
  Mr. Green Снежи,няма такова дет ми трябва  Rolling Eyes

# 506
Здравейте и от мен  Hug Честито на абитуриентите много успех и късмет им пожелавам за напред   bouquet И аз довечера ще ходя да гледам баладжий  Mr. Green И сега нещо да се подсладим...
Скрит текст:

# 507
  • Още у мъглата ...
Ето и скритото в скрития текст, както обещах smile3521

Скрит текст:

# 508
Иаз да не остана по назад Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
да не изтърва нещо ви хвърлям по едно око от време на време Blush

ади да ви е чок шекер Hug

# 509
Този профил на Юсуф в туйтър е на някой пъпчасъл пубер  Mr. Green като гледам никой от известните не го следят и никой не му пиши от тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт