Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 473
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Jesse, на тия две сестри май им липсват чашки в шкафа #Crazy И друг път съм ги засичала, нощни пипируди съ Mr. Green

# 646
Романтиче ти ти си Ванчето, ще ти пиша на лични
Невии  Hug моля те научи какво са ми хулили момчето  Praynig
защо бееее защоооо
Наде знаех че ще си неутрална позиция относно постовете назад в темата  Hug

# 647
Ани  Hug, и аз се чудя, ако не намеря нищо, ще се опитам да изгледам шоуто на запис, ама дано го намеря, пък то е дълго, тююююю

# 648
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе Влъх ти съмняваш ли се в нас изобщо,ние сме царете на купона и на диспансера Mr. Green Ренка,аз щом не са Левски,също съм доволна Mr. Green Ан тъй купонясвай си,обаче хвърляй ни по едно око,да не останем без тема Hug Hug

# 649
Jesse, на тия две сестри май им липсват чашки в шкафа #Crazy И друг път съм ги засичала, нощни пипируди съ Mr. Green

Joy Joy Joy

# 650
Мераба,Клоди !!!И добро си дошла!Данданията мина,вече си спокойна  smile3508   love001
Ирка, малко е кофти снимката,ама нейсе...

# 651
Свърши купона Laughingсега гледаме шампионска финал Laughing

Неви Hugотдавна не съм от говедата Mr. Greenсъбиротока в Лудогорец им разказва на всички "големи"играта Laughing

И да сме по темата Mr. Green

Скрит текст:

# 652
Абе Влъх ти съмняваш ли се в нас изобщо,ние сме царете на купона и на диспансера Mr. Green Ренка,аз щом не са Левски,също съм доволна Mr. Green Ан тъй купонясвай си,обаче хвърляй ни по едно око,да не останем без тема Hug Hug
на диспансера сме вече собственици  Mr. Green аз съм си купила едно крило от него за лично ползване  Joy малееее ей така съм  Shocked как ще спя незнам  hahaha
Ренка честит ти абитуриент,шъ извиняваш ама съм много отвеяна  Hug и Татарова ли имаше или се бъркам  newsm78 много успехи за напред им пожелавам и трудностите които ги чакат да ги отхвърлят с лека ръка  Naughty
и аз много се радвам че няма Левски да са шампиони,даже като слушах новините от хотела до нас пуснаха заря  Mr. Green беше за абитуриентите ама аз се изкефих и за Левски хаха

# 653
  • Още у мъглата ...
Ренка Hug
И аз съм доволна за Лудогорец, като не е ЦСКА, Левски в никъв случай Mr. Green

Неви Hug
Аз чашката си държа пред шкафа, за по-лесно, ама пак не помага май  #Crazy newsm78
Дойдох при вас ...., пак не помага newsm62
Значи няма лечение, ша си го карам така психясала #Crazy #Crazy

Брей, какво ся по темата да кажа newsm78

Хайде един Чаги Heart Eyes

# 654
  • У Диспансера ...♥♥♥

Неви,ето го репортажа,ама брат му на Ча нищо не е писал,гледам само за Бешикташ имаше туитове newsm78

# 655
Верче, Звездето/Илди/ има абитуриент.
Наде! wavey

# 656
Ирка във фейса си бил писал, ама аз му го нямам фейса  newsm78

Иначе и мойто тв е на Уембли и викам за Германия  Mr. Green

# 657
Ехо, цопвам се и аз. Голям спор сте му удари за Хазал и Серенай, ми те са толкова различни, въобще не трябва да се сравняват, но както и да

На новите снимки, Хазалчето е много симпатична. Междувременно не знам как може постоянно да я критикуват за килограмите като нейното напълняване, само на корем и бузи, е характерно за ендокринните заболявания и е очевидно, че има медицински проблем, т.е не зависи само от нея  #Crazy Чешат си езиците за  нейна сметка.

Ирка, Габи, какво стана с купона? На Мехмет колите закараха ли ви, че аз заспах и ви изпуснах  Sick? Обрахте ли точките?
Знам, че и мен сте отсрамили Mr. Green

# 658
  • Още у мъглата ...
Неви, това за Чаги дето нещо лош казвали, кофти работа Sad
Напъни се плс да разбереш какви са ги дрънкали.

Ей, няма да ни оставят сладурите на мира smile3516
Я и той да се мята в Америка при Хазалката и да ги остави да си търсят друг Райън, ха ма ха smile3512

# 659
Момичета, ето едно кратко инфо за Вахиде, със заглавие "Майката на Фериха проговори"
http://www.ayakligazete.com/Section/content/11/3311
Вахиде е била жури и е раздвала наградите на някакво театрално събитие.
Ще участва в нов сериал и ще снима кинофилм.

За Хазал казва "Много обичам Хазал. Съвсем наскоро се видяхме. Тя е още много млада, ще отслабне. А и кг й отиват - става по-красива. Но разбира се ще отслабне"...

Какво да кажа за тая благородна жена и прекрасна актриса. В крайна сметка светът се крепи на добрите хора. Heart Eyes

PS Добре, че напълня Хазал. Да има за какво да си чешат езиците. Май вече не остана място, дето тия пусти килограми хазалски да не ги издъвкаха, тююю

Общи условия

Активация на акаунт