Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 484
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
 Снежи, привет душата Hug
По повод Италианския лицей, може би знаете, но веднъж като я питаха защо го е избрала, Хазал отвърна, че по това време е била луда по Рики Мартин, но не е имало Испански лицей, та затова отишла в Италианския Mr. Green
Туй изказване ме кара да не губя надежда за вкуса на Хазал  относно мъжете Mr. Green, щото Рики Мартин е всичко друго, но не и грозен мъж  Mr. Green

# 631
Оххххх, изчетох Ви ooooh!..............какво е това чудо, какво е това нещо, за и против Серенай и Хазал...........та те са толкова различни. Rolling Eyes
Радвам се за нея, че заминава за Америка и съм убедена, че, ще остане толкова дълго време колкото е нужно.
Надявам се проекта на Чаатай да е успешен, въпреки, че съм с малко респект към римейка. Cry
Ренка, Звездичке, честити Ви абитуриенти, много успехи занапред им желая.
И кое е вярно сега? newsm78
"Огледален свят" финалът на сезон 1 на 29-ми май
от 20:00 до 21 часа. По бтв.

# 632
http://www.televizyondizisi.com/index.php/anket-yeni-sezonda-hangi-yeni-dizileri-izleyeceksiniz/92942/29/?fb_comment_id=fbc_10150996474542680_22580743_10151001058297680#f12dc6167c[/video]
Неви, тук можем да подкрепи Хазалчето,ама как...нещо и за АФК се споменава...бил регистриран в историятя,ама виждам само ПЕ  newsm78 #Crazy Разконспирирай  Praynig

# 633
Снежи, питат кои сериали ще гледате през новия сезон, има го и Балканите на Хазал, въпреки че го спряха и ПЕ Peace Аз гласувах по съвест Mr. Green

# 634
Нови снимки на Джейда, много е сладка на тях.

# 635
Неви,  Hug благодаря, значи горе-долу правилно съм ги разбрала нещата с Чичи.  Laughing
Хазал явно ще отсъства дълго време от екрана, но се надявам през това време наистина да се усъвършенства и да се завърне по-добра от всякога.  Peace

Наде,  Hug финалът на сезона е на 29-ти май. От фейсбук страницата са се объркали, сами си го казаха.  Peace
А Джейда наистина е много сладка на снимките. Heart Eyes

# 636
Рая  bouquet, той Чичи като иска - може....

Наде, привет, вярно е сладурка Джейда. Понякога малко свръхпозира и пресилено се усмихва, но я одобрявам /не че я интересува де Joy/ На твоите снимки ми се струва, че е с бялото плисенце, дето игра с него и в една серия на АФК, явно си е нейно.

# 637
Момичета, някоя от вас дали има инфо, като ще дават 2ри сезон по бтв есента, ще го дават ли преди това през лятото по Войото?

# 638
Неви, последно излезе информация, че ще го продължат още през лятото в праймтайма. Дано се окаже вярно.  Praynig Но вече нямам вяра на БТВ.. през ден си променят програмата.  ooooh!

# 639
Рая, мерси, ама туй не се ли опроверга, то кой гледа тв през лятото, децата дори се прибират в 22 часа  newsm78 вай...

# 640
Мераба newsm18 newsm18 newsm18

Как сте къз Heart Eyesаз си изкарах страхотно Heart Eyesи много съм щастлива че Лудогорец стана шампион newsm44

# 641
Коя е тази ? Малееееее голяма излагация  newsm62 newsm62
Скрит текст:
http://gecce.com/video/magazin-forever/cicis-ceyda-fena-dagildi

# 642
Мераба newsm18 newsm18 newsm18

Как сте къз Heart Eyesаз си изкарах страхотно :love:и много съм щастлива че Лудогорец стана шампион newsm44
Hug Hug Hug
+1

# 643
Момичета, снощи Едже Йоренч, сценаристката на ОК, е била на гости в Беяз шоу. Аз забравих и го пропуснах  Sad
Обаче фейсът пише, че Беяз нещо лошо май казал за Чаги, Аталай /брат му/ писал по тоя повод на стената си...знаете ли нещо newsm78
По тоя повод Чаги май живее отново с майка си  newsm78

Мераба Ренка, ред ти е да черпиш!
Усещам те, че нещо май имаш против "Левски"  Mr. Green

# 644
а добър ви вечер Simple Smile мина ли всичко? Купонче гледам завъртате а такаа Simple Smile Хазалчето е много сладка на тези снимки,а Ча тия дни ще се яви от някъде ако пуснат снимки от рд-то на Исмаил

Вери Hug

Я глей, направо мега парти завъртаме

Скрит текст:

хахаха ех Габииииии  Hug страшни сте,царете на купона  Joy

Общи условия

Активация на акаунт