Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 485
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ихаааа,гледайте какво става в психодиспансера Mr. Green

# 616
  • Варненска клюкарка

Колко е хубаво, че най-после влиза във форма пу пу Heart Eyes Ръчичките и и раменцата и са колкото и на другото момиче и бузките и ги няма, всяка седмица е с нова визия и и личи все повече...браво Heart Eyes Яд ме е че чак сега се случва това и че понесе толкова много критики, яд ме е и, че повечето кастинги за новия сезон вече приключиха- говоря за главните роли... Толкова много ми се искаше да я видя в Чучулигата  Praynig

Ча нещо закъснява да се нащрака от някое събитие, къде се губи този човек- и втурско ги споменуват, че са в съревнование и се редуват и ей ги на, спряха се...
Аз пък се чудя, след като Ай Япъм правят високобюджетни сериали, защо сериалът на Ч ще се излъчва по Стар, а не по някой от рейтинговите канали...да не би да имат някакви съмнения относно успеха му  newsm78 Praynig

пп Много моля някоя добра душа да ми каже коя е иконата за скрития текст  Embarassed

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бибони Hug Есииии  Hug.ухаааааа   като психодиспансера съм вече Crazy Иконата 8 която е по ред,тя е скрития текст,на 1-ви ред се намира Peace

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 20:36 от Ирка.84

# 618
  • У Диспансера ...♥♥♥
Беллора,ами къде им трябваше да споменават,че се редуват,и ето спряха,ами имат съмнения защото е римейк,ако беше оригинална продукция,щяха с други очи да гледат на продукта  newsm78

# 619
  • У Диспансера ...♥♥♥
От фейса е  Heart Eyes Heart Eyes

# 620
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy
Брей, аз се чудя що навън се вика 1, 2, 3, 4, ....., а то Халилудко ни преброявал newsm62

Нали го чувате навсякъде? newsm48

# 621
Joy Joy Joy
Брей, аз се чудя що навън се вика 1, 2, 3, 4, ....., а то Халилудко ни преброявал newsm62

newsm62 newsm62 якоооооооооо

# 622
Момичета,според вас вярно ли е това? http://uteha.bg/hazal-kaya-iska-da-uchi-vtoro-visshe-v-chujbina-2/  Дали наистина ще отсъства няколко години?
Извинявам се,ако сте го коментирали др път!  Blush

Това е от същия сайт http://uteha.bg/hazal-kaya-nai-jelanata-bulka-v-turciya/

# 623
а добър ви вечер Simple Smile мина ли всичко? Купонче гледам завъртате а такаа Simple Smile Хазалчето е много сладка на тези снимки,а Ча тия дни ще се яви от някъде ако пуснат снимки от рд-то на Исмаил

# 624
  • Стара Загора
Здравейте на всички  Hug

Няма да коментирам повече темата Серенай, Хазал, нови проекти, любови и други аз и без това рядко пиша, най - добре изобщо да не го правя, защото все ще се намеря някой, който да не ме е разбрал  Peace

Продължавайте в същия дух, аз ще ви се радвам от балкона  Hug

Беллора ,иконата за скрит текст е на първия ред 8-ма подред  Peace Hug

# 625
Здравейте всички! Чувствам се прекрасно! От няколко дни съм във вихъра на младостта с абитуриентите и утре продължавам!

Това е повод отново да пожелая Попътен вятър на нашите абитуриенти  в темата, Звзде и Ренка! Кураж и на вас майчици!

Естествено ще се включа накратко по дискусията на деня. Първо надявам се, че новият сериал ще си има тема, в която при нужда и желание да се възхвалява Серенай. И снощи казах, че момичето има актьорско присъствие, определено има дадености.
Не я харесвам обаче. Естествено не, защото не е Хазал. Не харесвам и много други актриси, а също така харесвам и други освен Хазал.
Имах различна визия за следващата партньорка на Чаатай.
Смятам, че нивото й трябва да е поне като това на Хазал.

Освен това не обичам да съм голословна. Гледах части от всички сериали на Серенай, дори и от този, в който е много млада, май на 16-17, играеше нечия дъщеря...
Серенай е наистина амбициозна - в статиите от онова време казва "След 10 години ще съм на върха".
Няма лошо да си уверен в силите си. Ама не е лошо и да си скромен - ти стигни върха, пък....нейсе...

От младите харесвам Фара Зейнеп Абдула, Фахрие Евджен и като визия Джемрето /но не съм я гледала като актриса/
За Туба, Берен, Бергюзар, Гьокче Бахадър и Седеф Авчъ мога само да имам адмирации.

Подкрепям особено поста на Нервакова и Avi, на Снежи, и на Беллора.
Няма начин да мислим и чувстваме еднакво. Естествено, приятно ми е, когато и други споделят харесванията ми, но уважавам и по никакъв начин не се обиждам на инакомислещите.

В допълнение към превода на статията, пусната от Снежи - празнуват се май 125 години на Италианския лицей и гости са били негови ученици, които сега са популярни лица. Хазал е една от тях. От другите имена познавам само това на актьора Мехмет Гьонсур
Освен другото, казва, че е доволна, че не е на екрана, в периода, когато е напълняла и са й открили болестта...Радостно е, че има изход от нея и не е тежък случай.
И накрая, за мое съжаление, казва, че заминава след 3 дни за САЩ, къдещо ще остане дълго време, тюююю Визата й е забавена, поради техническо объркване на някакви имена...

Снежи, мерси за инфото.  Hug

# 626
Ирка, супер обстановка си ни сътворила в психодиспансера  smile3508Аааа и къз,гепих ти фейския колаж...ще свърши супер работа,надявам се  :thinking
Беллора,Хазалчето ще се върне от Щатите като умре Мелиса/в сериала/и ще я замести... tooth tooth tooth

# 627
  • Още у мъглата ...
а добър ви вечер Simple Smile мина ли всичко? Купонче гледам завъртате а такаа Simple Smile Хазалчето е много сладка на тези снимки,а Ча тия дни ще се яви от някъде ако пуснат снимки от рд-то на Исмаил

Вери Hug

Я глей, направо мега парти завъртаме

Скрит текст:

# 628
  • Още у мъглата ...
Ирка, супер обстановка си ни сътворила в психодиспансера  smile3508Аааа и къз,гепих ти фейския колаж...ще свърши супер работа,надявам се  :thinking
Беллора,Хазалчето ще се върне от Щатите като умре Мелиса/в сериала/и ще я замести... tooth tooth tooth

Скрит текст:

newsm68 newsm68  newsm44 newsm44

# 629
Неви,привет!   love001 Благодаря за доуточненията около статията.Радвам се,че има изход от заболяването й.Пожелам й бързо да оздравее и да се появи триумфално на екрана !!! То нищо не се знае...ще видим  Praynig Praynig Praynig И ЧА я мисли,ама... hahaha hahaha hahaha

ПП.Знам,че е от ПЕ...

Общи условия

Активация на акаунт