Дила ханъм и Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~стари участия и нови проекти тема72

• 34 292
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
.....ами ,ако Селчук оживее.... Mr. Green #2gunfire

# 571
Софи  Hug Hug Hug
Благодаря за позитивното настроение, което ни създаваш....Ще се ошашавим малко къде сме, но все ще бъдем у конака на Йомер и Ръза....
Хубав и приятен ден и на теб  Hug Hug Hug Hug

# 572
Мамче,

Скрит текст:
не ѝ казвай на Габи ,направо ѝ се покажи Wink Hug Joy

# 573
Мамче,

Скрит текст:
не ѝ казвай на Габи ,направо ѝ се покажи Wink Hug Joy

Скрит текст:
Снощи трябваше да се снимам с джиесема и днес да й покажа каква хубавица бях   Joy Joy Joy Joy Joy Аз нали съм по жълто, оранжевите и зеленикави цветове и чехлите дори са ми такива....оранжевите за банята, зелените за из дома....Снощи обаче съм съчетала двата цвята...ако не беше смешно изглеждаше добре - дори интересно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Един професор ходел да чете лекции с една кафява и една черна обувка. Студент го попитал защо е с различни обувки...Професора казал - колега това не е толкова интересно. По-интересното е че в къщи имам още един чифт такива...Защо съм купил два чифта  newsm78
Боже, дали няма да стана професор на стари години  Thinking Joy Joy Joy Joy Joy

# 574
Знае ли се...... неведоми са пътищата Господни......   umnikuu  newsm10 smile3501

Ха ,ЧЕСТИТО!  love001

# 575
Здравейте, момичета Hug
Върнах се назад да ви изчета и по специално за сериала Белите макове Peace

Предлагам ви да направим нова тема за този сериал .... кажете си мнението и вие Hug
Скоро изгледах сериала, но отново ще го гледам Peace Сериала за мен е много интересен ... предполагам че и много други хора ще го гледат и ще искат да го обсъждат..

Нека тази темичка да си я оставим за сериала Дилаханъм  за Еркан и Айча
Моля ви Hug напишете какво мислите по въпроса Hug

# 576
Здравейте, момичета Hug
Върнах се назад да ви изчета и по специално за сериала Белите макове Peace

Предлагам ви да направим нова тема за този сериал .... кажете си мнението и вие Hug
Скоро изгледах сериала, но отново ще го гледам Peace Сериала за мен е много интересен ... предполагам че и много други хора ще го гледат и ще искат да го обсъждат..

Нека тази темичка да си я оставим за сериала Дилаханъм  за Еркан и Айча
Моля ви Hug напишете какво мислите по въпроса Hug

Здравей Ети  Hug

Снощи направих предложение да пуснем нова тема, само Сиси беше категорично против. Софи и тя май е на близко до твоето мнение. Мислих много - сериала е 74 турски епизода. Диема фемили ще излъчва по около 2,5 оригинални епизода на седмица. Във времето сериала ще бъде излъчван и след септември, когато ще започне и Дила ханъм. Затова и аз съм на мнение да пуснем нова тема само за Памуковата принцеса. Какво имам предвид:
1. Ще има зрители и участници във форума, които ще гледат само Памуковата принцеса.
2. Актьорския състав на Памуците е много голям и преплитането на актьорите от Дила ханъм и Памуковата принцеса ще затруднява участниците в темата.
3. Може би ще се наложи през септември темите да се разделят и затова е по-добре още в самото начало да се пусне нова самостоятелна тема.
Времето ще покаже дали има нужда от тази тема и ако няма желаещи да пишат ще я спрем и ще продължим както и до сега да си пишем в темата за старите и нови проекти на Еркан.

Започвам да правя новата тема и се надявам до довечера да стане.

Моля за още мнения по въпроса  Praynig

# 577
.....ами ,ако Селчук оживее.... Mr. Green #2gunfire
И да оживее, той вече е разкрит. Повече никой няма да му вярва - нито Ръза, че това е приятеля му от детинство с добри намерения, нито Дила. А пък Меликето ще го..... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 578
Аз съм ЗА ,каквото ѝ да решите...зная ,че е най-лесно така ...но с нищо не мога да помогна ,само присъствие Embarassed и както писах -ЖИВОТ И ЗДРАВЕ!!!

# 579
  • Велико Търново
МАМА-AN можеш да се обръщаш с Руми няма проблем , ще следя Памуковата принцеса само с руски превод ли я има ?

# 580
МАМА-AN можеш да се обръщаш с Руми няма проблем , ще следя Памуковата принцеса само с руски превод ли я има ?
Руми  Hug
Сериала е сниман през 2005-2006 година, но е много интересен. Има от всичко по малко и много любов  Heart Eyes Има чудесен финал. За сега има само руски превод, но нали ще гледаме филма на български. Момичетата са гледали сериала на турски и руски език и ще ни подсказват какво предстои да видим в заплетени ситуации, а можем да си служим и с преведените на руски епизоди.

# 581
# 582
# 583
# 584

Общи условия

Активация на акаунт