Звездни компромати - 173 част

• 64 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна

Не мога да разбера това целуване на децата по устата...дори и собствено да е Rolling Eyes и Николетка,а преди това и Мария...

И аз...  Rolling Eyes

Какво има да му разбирате?

# 631

Не мога да разбера това целуване на децата по устата...дори и собствено да е Rolling Eyes и Николетка,а преди това и Мария...

И аз...  Rolling Eyes

Какво има да му разбирате?
Shocked и какво му е?

# 632

И аз...  Rolling Eyes

Аз също не го разбирам това целуване по устата с дете, противно ми е даже.
Ето така трябва да изглежда целува между родител и дете.

# 633
  • София
Не е много нормално да се целува малко дете по устата. Заради възможност от зарази, инфекции и т.н.

Снощи племеницата ми забрани да целуваме малкия / синчето и/  по устата / не, че някой го е правил/ след, като разбра за Майкъл Дъглас и неговото изявление от какво е хванал рак на гърлото  Peace Голями полемики се водиха цяла вечер  ooooh!

# 634
  • Варна
Щом ти е противно никой не те кара да целуваш детето си по устата. Продължавам да не разбирам защо е противно майка и дете да се целунат по устните.. Това е единственият начин да се целунете едновременно.. Laughing

Не е много нормално да се целува малко дете по устата. Заради възможност от зарази, инфекции и т.н.

Снощи племеницата ми забрани да целуваме малкия / синчето и/  по устата / не, че някой го е правил/ след, като разбра за Майкъл Дъглас и неговото изявление от какво е хванал рак на гърлото  Peace Голями полемики се водиха цяла вечер  ooooh!

Е, дали по устните или по бузата, няма много разлика. 
А Майкъл Дъглас е правил орален секс, не става въпрос за допиране до нечии устни. Rolling Eyes

# 635
  • София
За мен целувката по устата дори е най-нормалното нещо.  Peace
Какви зарази, какво чудо - да не би да се обменят слюнки.  ooooh!
Ровенето в пясъчника със сигурност е по-мръсно, отколкото целувка с мама.

# 636
  • София
Добре де, спокойно  Peace Всеки сам си знае, нали?

То пък да не изкаже мнение човек  Joy

Хексе, има ли някой който не е правил такъв секс?  Wink

# 637
Мен пък само сина ми ме целува по устата  Crossing Arms .Много държи да е точно там  Laughing Мъжът ми се кара съответно,че било нехигиенично  Rolling Eyes

# 638
# 639
Нямам си и идея, коя е тази Цветелина Грахич, но изглежда отвратително!  Sick

А за целувките-няма нищо по-сладко от това да те целуне детето ти по устата и да ти каже: " Мамо, бичам те!" Heart Eyes

# 640
  • София
Това са най-отвратителните снимки на Антония Петрова, които съм виждала.  Peace

# 641
Цветелина Грахич е беквокалистка в "Шоуто на Слави" Laughing Преди да си обръсне главата изглеждаше по-добре, не виждам нищо женствено в тази прическа Thinking

# 642
А да не говорим и как ужасно си е обсипала цялото тяло с татуировки..  ooooh!

# 643
  • Бургас
Те и двете беквокалистки са ужас и като визия, и като гласови данни. Като добавим към тях и Борис Солтарийски, според който "without you", звучи като "уидаучу"  ooooh!

Това за целуването по устата - като малка не обичах да ме целуват по устата. И аз самата избягвам да целувам малката си племенничка по устата, ама някой път като дойде с наострени устнички и ми каже "Лельо, дай ми цунка".........

# 644

Общи условия

Активация на акаунт