Звездни компромати - 173 част

• 63 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Сега ще се появи при Гала да обясни, че пак й завиждат и ще отиде да стане съдия в Русия  Joy

# 661
Сани Алекса от X-factor и последния Вип брадър Laughing
Точно на нея ми прилича. Извинявам се, но тя не беше ли бая окръглена? Сега е като щека... Пък и под една от снимките във фейса по нейн адрес видях, че някой е писал, че е сериозно болна.  Rolling Eyes
Ох, не мога да повярвам, че е тя - преди време пя във Денсинг Старс и си беше закръгленка. Кога успя толкова бързо да отслабне.
Не е нито Сани Алекса, нито Алекс Раева, а  Yozmit Walker.

# 662
  • Бургас
Сега ще се появи при Гала да обясни, че пак й завиждат и ще отиде да стане съдия в Русия  Joy

Не случайно в "Пълна Лудница" Мария Игнатова, която прави скечовете с Антонийка, постоянно повтаря пискливо "Вие ми завиждате". Последния път много се смях на скеча - Антонийка с поредната лента от конкурс за красота и мама Божка, дето я навираше в "на кучето в ауспуха", че била по-хубава от нея и по-работлива, а тя даже един буркан с камби не била затворила през живота си.

# 663
Моето мнение е, че няма нищо по-хубаво от това да си цункаш детенце по муцунката, не мога да си представя да имам детенце и да не го цункам  #Crazy

Грахич, ако вземе и малко грим да сложи, току виж заприличала на човек...гнусна ми е...типажа и ми е като на Майли Sick

Точно същата е  Sick Sick Sick

Майли Сайръс поне е хубава и има страхотно тяло, а Грахич е като тюлен.  Laughing

http://media.melty.it/article-2501862-ajust_930/miley-cyrus-sexy … a-los-angeles.jpg

http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/popcrush.com/files/2013/0 … leyAzzaroBack.jpg

http://www.contactmusic.com/pics/ln/20130520/190513_billboard_mu … ds-at_3675606.jpg

# 664
Днес съм настроена много негативно!  Mr. Green
Обяснете ми обаче, защо това младо и хубаво момиче като Майлито е сложило тези травеститстки обувки! ooooh! И на мне ми изглежда много нечистоплътна! Sick

# 665
Тоца да ме прощава, ама така като гледам краката и в никакъв случай не са 113 см меррено от вътрешната страна, т.е до чатала. не, че са къси, но не са и толкова, при положение, че е 180 см висока, просто няма как в 67 см оставащи да намести и дупе, кръст, гръден кош, рамена, шия и глава. Щеше да изглежда супер несъразмерна. И понеже съм съвсем малко по-ниска от нея ми стана интересно 113 см ми идват точно 4 см над пъпа и иска да ми каже, че там и е чатала. Е не вярвам, защото торса и щеше да е смехотворно къс.

# 666
  • Tам през Атлантическия океан

Противно на очакванията ми тя успя да се наложи като дизайнер  Peace
Харесвам дрехите/колекциите  които прави  Grinning стилни , различни и запомнящи са  Peace

# 667
Не мога да разбера, как Антония и Николета винаги будят толкова страсти? А уж, никой не се интересува от снимките им.

# 668
  • До морето
Сега ще се появи при Гала да обясни, че пак й завиждат и ще отиде да стане съдия в Русия  Joy

Ох, взе ми думите от клавиатурата  Joy Joy Joy Joy

# 669
# 670
Не мога да разбера, как Антония и Николета винаги будят толкова страсти? А уж, никой не се интересува от снимките им.

И на мен ми е направило впечатление, че като отворя статия за някоя от тях двете 80% от коментарите са "Стига сте ни занимавали с тия, омръзна ни да четем за тях" сякаш някой на сила ги кара  newsm78

Новия клип на Галена по моето лично мнение много добре направен клип, адски много ми хареса, а и песента не е лоша, лекичко, но сигурно се отделят повечето от типичното поп фолк звучене и визия newsm44

# 671
А аз не съм казвала, че не се интересувам. Laughing

# 672
А аз не съм казвала, че не се интересувам. Laughing

Може  Laughing, но има и много възмутени, от това как ни се натрапват въпросните персони. Мен като не ме интересува някой, не отварям снимката му.

# 673
Този път облеклото на Наоми Уотс нещо хич не ми хареса  Thinking

# 674
Този Крис всеки път ми пълни душата. Бебешорчето изглежда миниатюрно в неговите огромни ръце.  Hug Изглежда много всеотдаен баща. Heart Eyes Поне от снимките, които се пускат регулярно.

Скрит текст:
Blair Waldorf, това ти ли си на снимката? Много красиво момиче си!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт