Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 223
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ооо, Флаурче дано дано да излезе нещо хубаво накрая с този прогестерон.

Съгласна съм напълно с Прахи относно пролактин и ТСХ. През есента си бях пуснала пролактин и беше малко над горната граница. След като си пуснах ТСХ се оказа, че е той е завишен. А пък инсулина ми беше супер, така  че май при всеки е индивидуално.
Прахи, честито сърчице.!
Веселушко, честит ти мъж!

Карамелче и аз съм с ендометриоза.

Моменце, анти зона- пелуцида отговаря затова дали има имплантация или има някакъв проблем. Аз мисля да си правя имунологични и видях в сайта в Плевен, че има някой неща, които е хубаво да се пуснат при ЕМ  преди ин витро.

П.П. Стиснете едни палци и за мен, че днес пуснах ТСх и пролактин и много се надявам всичко да е влязло в норма, защото пия лекарства.

# 631
  • NE
Смайлче Имаш палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Зузи Вярно, че бяхме говорили за нея предния път когато се тюхках. Решила съм да пробвам една друга докторка и ако не се случат нещата с нея, ще търся второ мнение. Peace

Скрит текст:
Днес както стоях и си расъждавах на работа видях една ромка, приблизително на 45 години с среден размер тумбак и си викам че едни се тръшкат да учат, работят и да създадат семейство, други с щракване на пръсти получават всички екстри на живота без да се молят за тях. Същата тази жена се замислих, че може да не знае какво е хормон, как се създава чудо и надали е чувала за тест за бременност. Съжалявам, но просто се стреснах от тази мисъл.

# 632
Още никой не е писал днес, доброооо утрооо  Hug
Моме, ой,ой много се радвам, мила, стискам палци от сега  Hug
Цвете, хихи, дано  Praynig
Слуити и който му трябват палци   Praynig
Прекрасен ден  Hug
Певицата се е наакала, но не й пречи да се разпява   Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 08:17 от desitkad

# 633
Момичета, благодаря ви от сърце  Hug Hug Обичам ви много  Heart Eyes Heart Eyes

Смайлче имаш палчета хормоните да са в норма  Praynig
Весенце поуспокоих се временно за БХС-то  Whistling Whistling Whistling
Моме и аз повече хубави новини прочетох  Peace Сега стискам палчетата още първият опит да е успешен  Praynig Praynig
Маги дано бързо ти минат неразположенията  Peace
Дани ох аз всеки цикъл ти стискам палци, ти все ми казваш, че след 3-я ще правите опити и аз на следващият пак  Whistling Whistling Дано не ми се сърдиш  Heart Eyes
Деситка че то едното няма нищо общо с другото - на детето му е олекнало на коремчето  Whistling
Сега мили мои да ви понаръся с малко син прашец :
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 08:46 от veselyshko

# 634
Дани ох аз всеки цикъл ти стискам палци, ти все ми казваш, че след 3-я ще правити опити и аз на следващият пак  Whistling Whistling Дано не ми се сърдиш  Heart Eyes

Е, хубава работа! Как ще ти се сърдя? Wink Стискай, ама след 2 седмици като дойде 3-тия. Е, ще се зарадвам и на една изненадка преди това, ама няма как да стане? Mr. Green Не вярвам в тези изненади! Ще се появи в най-подходящия момент, а това само бебо знае кога ще е! Hug Честит ти мъж на теб! Да си расте в коремчето до термин и после да си го гушкаш! Praynig Hug
п.п. Оле опрашила си ме. А са де?

Прахи, честито сърчице и повече почивка! Hug

# 635
Сега мили мои да ви понаръся с малко син прашец :
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Аз пък да го обера, щото знае ли човек  newsm79 newsm79 newsm79

Добро утро!!!  Hug
Веселушко, честити момчешки гащи!  stork-boy
Ами ние сме до тука... за сега:
Скрит текст:

Моменце, вървиш бързо към добрите резултати смятам. Ще се моля скоро да ни зарадваш!
 Praynig Чакаме твоето малко чудо....
Смайл, палчета за твоите изследвания  fingerscrossed
Кашмир, ти как си? За жълтото тяло :
Скрит текст:
Интересен факт:
След пукването на всеки един фоликул и изхвърлянето на една яйцеклетка навън, започва образуването на т.нар. жълто тяло, което е вид вътрешна жлеза на яйчника, която произвежда хормона прогестерон, който има способността да предпазва по време на бременност олющването на маточната лигавица (на датите за цикъл) и по този начин обуславя задържането и развитието на плода в матката. Жълтото тяло расте през целия период на бременност, като при изтичането на бременността се подлага на обратно развитие и оставя след себе си белег върху яйчника. В случай, че не настъпи оплождане, жълтото тяло се подлага също на обратно развитие в първата седмица на овулацията и тогава се говори за менструално жълто тяло. В крайния етап от неговото обратно развитие тогава, се образува т.нар. бяло тяло, като отново се образува белег на яйчника.
Освен това белези по яйчника остават след всяко пръскане на фоликул, което предизвиква яйцеклетката , за да излезе навън.
Така в крайна сметка, яйчника се покрива целия с белези, ръбци и вдлъбнатини, предизвикани от описаните по-горе процеси. И в крайна сметка той става с активно-намален капацитет, което се бележи с последното овулиране. Оттук насетне, яйчникът само произвежда известно количество хормони, които отговарят за половите белези на жената, и някои телесни промени.
И Тоничка да се отчета веднагически  Naughty
И... хубав ден на всички!!!  Hug Hug Hug

# 636
Добро утро, момичета  smile3531 kaffeetrmker_2

Моме, много се радвам, че си имате план в действие. Стискам палци  Praynig

Прахи, честито сърчице. Почивай си, мила, щом док така е казал.

Маги, дано бързо ти мине  Hug Момичетата са ти дали добри съвети.

Дани, с тия шарки направо е ужас....  Crazy Верно все едно си ги предаваме чрез форума. Дано майка ти да я изкара по-леко Praynig И да няма повече такива неприятности, а като дойде момента всички ще ти стискаме палци  Hug

Кашмирче  Hug

Флауърче, дано да е на хубаво този прогестерон  Hug

Смайл, стискам палци за изследванията  Hug

Веселушко,  честити сини гащи  stork-boy stork-boy

Гушки на всички  Hug

Скрит текст:
Да ви кажа при мен има сериозни драми на работа, които успяха да изместят мислите за всичко друго, дори и за бебеправенето. Аз по принцип съм много спокоен човек, но когато пряката ми шефка ме лъже в очите и нарича черното бяло, направо ми падна пердето. Не мога да понасям да ме гледат в очите и да ме лъжат най-безочливо  #Cussing out newsm61 Banghead Та сега или ще настъпят промени в офиса или ще напусна работа, защото няма да понеса подобно отношение. С много неща мога да направя компромиси, но не и с достойнството и ценностите си. За първи път ми се случва такова нещо  smile3506

# 637
  • В градината...
Флауърче, тя едва ли е била на 45, те преждевременно остаряват външно  Naughty

Принцес, много стряскащи тези "любопитни факти".

Моме, успех в скоро време  Naughty

# 638
Добро утро!  Mr. Green

Ръсете, каквото ще ръсите, че скоро идва новата тема  Mr. Green

Кокосчо, наакана викаш пее нашата мома  Joy Heart Eyes

Принцеска, така кат оте гледам на 12-13 ден са ти хубави чертичките  Mr. Green

Между другото жълтото тяло не съществува до края на бременността, а се резорбира доста по-рано  Mr. Green

# 639

Скрит текст:
Днес както стоях и си расъждавах на работа видях една ромка, приблизително на 45 години с среден размер тумбак и си викам че едни се тръшкат да учат, работят и да създадат семейство, други с щракване на пръсти получават всички екстри на живота без да се молят за тях. Същата тази жена се замислих, че може да не знае какво е хормон, как се създава чудо и надали е чувала за тест за бременност. Съжалявам, но просто се стреснах от тази мисъл.

Няма как да не коментирам.А ето малко трагикомични случки. Вие хал хабер си нямате как се прави тест за бременност момичета  #Crazy
Скрит текст:
.......а знаят знаят те за тест за бременност,но не е тест, а "текст"  hahaha .Продавам доста от тези "текстове",даже се бъзикам с моя, че аз само от продадени тестове забременях. JoyПомнят датата и малко да закъснее с ден веднага се нахвърлят на "текстовете".За хормон абсурд.Смятам им  дати,дни ,закъснение евентуални О -"ко ко е туй" ?
Ето да научите повече за тестовете.Купувате си от мен един най обикновен тест (беше Клиърчойс лента) за 0.80 лв.Ако не вярвате на теста в домашни условия си носите урината в аптеката  Rolling Eyes и се купува нов.Отваряте го вземате овлажнителчето късате го и го слагате прозрачните гранулки  в урината   #Crazy и след това лентичката.При реакция от моя страна не се слага това,получих отг- "аз   Naughty и при двете ми деца с него ми показа"

Веселушко честити сини гащенца.

Моме дано плана е успешен и с най-хубавия финал.

# 640

И Тоничка да се отчета веднагически  Naughty

Тук съм, тук съм   jumpuu Mr. Green  Принцеске,  newsm51  Как си мило  Hug
Аз съм добре. Вчера звънях на моята АГ, но влизаше в операция, днес пак ще звъня да запишем час за другата седмица. В Петък съм на ЖК при бабет. В тази връзка, каква бележка да и кажа да ми даде за официално потвърждаване на бременността?

Кашмирче, хубави новини. Хайде сега да сте хванали и срамежливка  Praynig
Флалърче, този прогестерон.... Само ще  fingerscrossed

Агар, много неприятно това в работата. Аз също не позволявам да ми се държи тон и лошо отношение. Преди да съм служител съм личност с качества и достойнство. Дори и канадския БОС за дойде, няма да му се кланям. Направи каквото е нужно, за да се чувстваш добре  Peace
Моме, хубави новини сте си донесли от прегледа. Намирисва ми скоро на бременно моме  Simple Smile   pregnant  fingerscrossed
Маги, как си? Минава ли тоя цистит  
Веселуш, докато се чудиш кога да излезеш в болничен ще дойде време за 45 дневния  Mr. Green
Съниии, ти никога не ме пропускаш, но не пишеш ти как си...  Hug
Лилка, пита колко сме качили бремелинките. Ох да не казвам, че е страшно.
Скрит текст:
+7 smile3538  
Не се тъпча, не знам какво става, но от водата качвам   33uu Но някак си килограмите са ми разпределени в областта на корема и таза. От зад като ме погледнеш съм си същата  Rolling Eyes
Пънче, кога си при Начев. Да си дадеш отчета после  Hug

Хайде момичета, успешен ден! Аз още не съм се събудила smile3507
 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 09:56 от Tonichka

# 641
Добро утро!!!
Флауърче - не искам дори и да коментирам .... чак ме е яд, ама няма начин, такова е положението!
Зузи - как си ти? Как е коремът?
Моме - стискам силно палчета това да е първия и последния ви опит и той да бъде успешен!
Принцес - действайте и съвсем скоро, след има няма 12 дни да ни изненадаш, както и всички други нечакащи през този период ..... този месец всички май са около една дата!
Магиг  Hug
Деситка - благодаря за палчетата! Ех, че хубаво ти пее, малката Деничка .... все така да и се радваш и да ти е здравичка! Искам и аз така някой да ми пее вкъщииииии!
Който съм пропуснала да се чувства  Hug

Аз искам да попитам нещо, което май не е много по темата, ама ..... Вчера си разглеждах епикризата от лапарото и там при изследванията, които са правени преди самата операция пише: " протромбиново време 85% ". От това, което прочетох в интернет разбрах, че е нормално да е между 70%-120%, но пък ми направи впечатление, че при такова време, доста хора пият Аспирин протект или Синтром, за да го намалят още в %. Та ме интересува някой дали може да коментира, че нещо не разбрах точно: моето нормално ли е или не точно. ( Все си мисля, че, ако не беше добре щяха да ми кажат или да ми правят нещо за това, ама .... )

# 642
Съни, добре съм, мила, благодаря, че питаш  Hug Боря се с безапетитието си, но като цяло не се оплаквам.

Тони, аз помолих док да ми даде официално уведомление за пред шефовете и той ми написа една зелена бланка с трите ми имена и "установена бременост 5-6 г.с.", това е цялата работа.

# 643
Тонииии - ей как съм се наредила точно под теб, та си ме опрашила хубаво Simple Smile За мен какво да ти кажа, правиме си опити на сляпо - не меря БТ, не правя тестове за О. В петък съм на преглед и ще видим какво става - тогава ще ми е 13 ден от МЦ. Сега вече с док ще говорим какво ще правим по-натам, защото той ми каза предния път когато ходих след последната инжекция, че като минат 3 МЦ, ако не съм бременна ще го мислим и, ако трябва ще ме праща някъде. защото той не е специалист по репродуктивна медицина. Ох, дано не се налага, ама .... каквото такова, важното е да стигнем до хубав финал, другото не е толкова важно.  Hug Радвам се, че си добре!

Зузи - ти нали си на фраксипарин, та моля те кажи на теб правено ли ти е това изследване протромбиновото време? Защото сега като ида на преглед искам да говориме, за каквото мога да се сетя, за да знам и какви изследвания да правя, защото, ако има как да се избегне друг спонтанен аборт бих го предпочела, отколкото да пробваме на сляпо.

# 644
Добър деен, благодаря за пожеланията на всички, аз съм споделяла, че с моите калпави яйцеклетки и с рекордно лошата спермограма на мъжо ще е цяло чудо нещо да стане, че и да се закрепи, но някак си тази мисъл не ме депресира - ще правим каквото зависи от нас, пък ако стане - супер, ако не - не е краят на света, ще мислим други варианти.
Прозвънях няколко телефона и задвижих нещата, засега ги наредихме чудесно - ММ тази сутрин даде кръв за изследвания за СПИН, сифилис, хепатит В и С, в петък ще излезнат резултатите, а за събота записах часове в клиниката - 1. за мен да направя имунологични и 2. за ММ да даде материал за замразяване. Добре, че работят в събота и добре, че имаше свободни часове и за двата кабинета  mobilephone
Поспаланче, честно казано мислех, че докато минат подготвителните етапи, ще стане август, когато не правят опити и ще започнем чак септември  Crazy
Смайл, те са доста индикатори в имунологията, не се ли правят едни и същи навсякъде?  newsm78
Флауър, не ги гледай циганките, и изобщо не се сравнявай с никого - всеки един си носи кръста в живота. Сигурно много хора като ме гледат отстрани си казват - на тая нищо не й липсва - има добра работа, семейство, дом обзаведе, добър мъж, млада, здрава, да, но не са в моите обувки и не знаят с какво се боря.
деско, цункай изчипканата певица от всички лели  Heart Eyes
Принцеска, ову е била на 13-14 ден  Peace
Перу, вие докъде стигнахте?
Съни - най-чисто е да се пуснат генетични изследвания за тромбофилии, които не са никак евтини. По протромбиновото време не мисля, че може да се съди за нещо.
В службата аз съм тази, която раздава заповеди  Blush Честно казано, би ми било супер готино да ми казват какво да правя, да си върша само моите неща и да не ми минават през ръцете отчетите и дейността на 35 човека, но такава е тя  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 10:32 от Неродена мома

Общи условия

Активация на акаунт