Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 252
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • В градината...
Цистон  Peace

# 616
Мерси,Перу, как си ти, не съм спускала палците Hug

Моме, значи моментът наближава,леле, стискам палци и за вас fingerscrossed Теб за колко време те одобриха, че и на мен ми предстои подаване на документи ooooh!

# 617
Червена боровинка, както и мноооогооо течности, над 3-4 литра, за да се предизвика уриниране и да се отмият бактериите. Иначе по принцип ако се случва често се пият антибиотици, че хрониифицира и причиняват гадости бактериите  Peace аз бих препоръчала също и фреш ударно грейпфрут  Peace естесвен антибактериален дар от природата, както и естествен антибиотик. Включи и пробиотици. Трудно се морят само с едно нещо гадинките. трябва да е ударен подхода

# 618
Маги - в момента тече десетият месец от подаването на документите ни.

# 619
Мерси, Прахи,дано утре се чувствам по-добре Hug

Моме, мерси Hug

# 620
  • NE
Маги От личен опит ти казвам, че с цистита е хубаво да се лекува от самото начало. Един път се оставих и така 10 дни се мъчих като грешен дявол докато не започнах лекарства. Дано мине бързо. Hug
Моме Браво за хубавия план, който сте начертали. Вярвам, че този опит ще те направи много щастлива бъдеща мама.
Всичките си хормони съм пускала в този МЦ. Имах подозрения, че овулацията е на 13 ден и затова пуснах на 20 ден другите хормони.  Peace
Веселушко Честито синьо щъркелче. stork-boy
sunnyyyyyy Благодаря ти  Hug Hug Hug
Кашмирче Браво за хубавите новини. Малко е изнервящо така да бързат докторите, но след като видиш положително тесче ще забравиш за това. Hug Дуфастона е по-скоро превантивна мярка за успех. Peace

# 621
  • Sydney
в Икеа продават един сок от червена боровинка... много е добър  Peace

# 622
Флауър, поразрових ти постовете, но не открих какво си споделила за хормоните от 3-ти ден на МЦ?  newsm78

# 623
  • NE
Моме то в моите постове има и доста глупости между другото. Mr. Green Веднага ги пускам. Peace

Хормони /Hormones/
Забележка: Няма.
Име на теста (изследването)   Резултат   Единици   Референтни граници
LH              5.12   mIU/ml   Ж-Фол.-до12.6, Ов.:до 95.6,Лут.:до11.4, Мено:до58.5
FSH            6.18   mIU/ml   Ж:Фол:до 12,5; Ов:до 21,5;Лут:до 7,7;Мено:до 134,8
Prolactin    691.5 mcIU/ml   Мъже: 86 - 390: Жени: 72 - 511

# 624
Ахаа, затова не съм ги запомнила - 'щото са ОК  Mr. Green Иди на добър еднокринолог и пусни допълнителните, които ти препоръчаха момичетата.

# 625
  • NE
Моме В момента търся кадърен ендо. Задачата се затруднява много. ooooh! Ще се допитам при АГ-то и ЛЛ.

# 626
  • София
Карамелче, и аз, и аз.
Кисти и на двата яйчника, едната 8, другата 3 см. Операция, Лукрин депо и останалото ти е ясно.
Слава Богу, успях да забременея естествено, макар да не съм сигурна дали левия ми яйчник изобщо работи.
Маги, Цистостоп рапид. Мен ме спаси. Или Уринал акут.

# 627
  • до едно тепе
Моменце ми ти какво мислеше душице,че е далече ли Laughing Иде то иде,че и двечки може да са бебешоците. Много ме зарадва,че ще почвате скоро и дано се получи от първия път Praynig

# 628
Моменце, успешно изпълнение на плана, мила, много скоро те искам с тумбак Naughty Praynig Mr. Green

Флауърче, д-р Сарджева е добра ендо във Варна Peace

Лилка, няма как да се наместя в списъка в тази тема, защото не мога да се редактирам, а като я пусках беше рано да съм там..не бях минала критичните седмици Whistling

# 629
  • София
Моме, сега те прочетох. Добрите новини преобладават. Ще чакаме скоро още по-добри!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт