Бърканици, плодови диети и романтика, това е бебеправеща успешна тактика - 136

• 28 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Феичка, стискам палци прогестерона да е признак на нещ друго!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed newsm53

Да се отчета - фуки се е пукнал или на 01 или на 02.06, реших да заложа на втори, заради О теста. Док днес бързаше страшно много, влизаше в операция и не го разпитах много. Каза, че още не се е оформило жълтото тяло, а било пихтиесто  newsm78, лигавицата била добре, но още не се била видоизменила.  newsm78 Изписа ми дуфастон за 10 дена по 2 на ден, а аз не разбрах защо точно.  Rolling Eyes Броблем с жълтото тяло ли имам? Някой може ли да внесе светлина в русата ми главица.  Laughing

# 601
  • София
pufpafka-Звезден^ПрахАхххх пълно с хубави новиниии Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Честито сърчице и да тупти все така силно и хубаво под твоето поне до около термин Praynig Praynig Praynig Пази се много Praynig Hug Praynig за твое успокоение с малката имах зацапване до 20 седмица / 8,12,16,20 ... а уж нямало цветна бременност/ да беше само зацапване но точно на 4 седмици - оказа се ниска плацента с пазене всичко беше ок!
rainy...Честито щастие  bouquet прекрасно име сте и дали Heart Eyes дай Боже да и носи късмет в живота Peace
kashmir не съм наясно, но като е казал док - пий, нищо не губиш Peace

# 602
  • Sydney
баба Яжка пропуснала съм, честито и бравоооо  Hug
и едно чудене
Скрит текст:
като публикувам коментар ми изписва следното: You must eneter text with 80 or fewer characters, това където е заглавието на темата, над полето за писане на коментарт... и примерно аз го изтривам и вече мога да поста коментарът си?!?! мн странно

# 603
Яжееееееее, много се радвам за теб , мила Hug Praynig
Благодаря на всички ви за подкрепата Hug Hug Hug.
Днес ми е много скапано..., може би е от времето, не спира да вали.... По принцип гледам да излизам всеки ден, ходя до работата на сестра ми, седя там 1-2 часа и се прибирам. Днес също отидох...., но ми беше скапано..... Явно ще съм така един ден добре, един ден не чак толкова.... Силно вярвам, че ще успея да започна работа, засега само мисля как ще ходя, защото е в центъра, трябва да хващам автобус, а досега не съм правила все още този опит. Иначе шефката ми е близка позната, ще съм на малък щанд за дрехи, каза че мога да си седя, мисля че с нещ няма да имам проблеми, само аз да не се ....панирам нещо. Цикъл още имам Laughing, понеже казах, че ще е къс...сега не спира.. Crazy
Прахче, пази леглото, мило Hug Praynig, всичко ще бъде наред.. Heart Eyes
Прегръщам ви Hug Hug Hug

# 604
Момичета майка ми е с шарка ( рубеола, дребната), от вчера имаше висока Т 39, болки в гърлото, мислехме че е вирус, а то е шарка, че от днес има обрив от дребни пъпчици по корема и гърба. Аз съм я карала имам имунитет, едва ли ще се заразя. Детето не я е, дано поне от баба му се зарази. За мъжа ми не знам, дали я карал, но ако не е дано и той я изкара сега, че ако всичко е ОК нали след 3-тия Ц ще започнем с опитите. Не знам дали съм карала варицела аз и мама не си спомня, ще пусна тея дни да видя дали имам имунитет. Егати и Бума на шарки! Whistling ooooh!

# 605
Момичета, много пишете, направо не мога да смогна да ви изчета  Crazy
Феичке ти кога ще ходиш на лекар да ти коментира резултатите? Запиши си час и за ендокринолог  Peace
Кашмирче за съжаление не мога да коментирам казаното от лекаря ти, но се надявам да не нещо притеснително и всъщност нищо да няма  Hug
Пънче, Пате да се оправяте бързо, да вкарвате всичко в норми и скоро да се радвате на най-голямото щастие  Praynig Praynig
roxxy_28 пожелавам ти да се справиш с всичко и скоро да ходиш усмихната на нова работа, а добрите и хубавите дни да са ежедневие  Hug
rainy да цункаш по бузките малката сладка Зеленка  Heart Eyes
Дани пиши по-често и дано да сте хванали яйцето  Peace
Принцеска какво става с теб, че нещо се оплетох от толкова четене и искам да разбера до кдъе сте  Thinking
Прахи и аз имах зацапване в началото на 2 пъти, но с Утрогестан и повече внимание всичко мина   Hug
benitabeni

Скрит текст:
и при мен става по същия начин, но като натисна повторно "Публикувай" и нямам проблем. Проблем е от самия сайт- някои момичета затова не могат да публикуват в темата и трябва да трият заглавието

Аз да се отчета и тук- вчера бях на ФМ, док каза, че всичко е наред и потвърди, че чакаме момченце  Heart Eyes
 Гушки за всички, които не успях да спомена  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 606
Здравейте  Hug
atadar  Hug Hug Hug Справила си се чудесно с линийките.
За съжаление не мога да коментирам с вас нещата,които си говорите, защото нищо не разбирам от тези ТАТ, МАТ и т.н  Sad Аз съм добра по ендометриоза.

На всички стискам палци и пожелавам късмет.Аз отивам да бягам докато още дребното спи.

# 607
  • София
Веселуш, айде честит ти мъж! Само хубави новини да носиш. За БХС успокои ли се?
КАрамелче, и ти ли си "ендометриозна"?

# 608
Здравейте Simple Smile
Прахи - лежи си мила и почивай и силно вярвам, че всичко ще е наред!!!
Феичке - и аз силно стискам палци да знаИш Simple Smile
Рокси - вярвам, че ще можеш да постигнеш всичко!
Дани - гадно, ама нищо де, дано да ви пропусне или поне теб!
Магнитче, Принцес, Весе, Карамел, Веселушко, Кашмирче, Тони, Бени, Сандре, Перу, Сигме, Зузи, Мецани, Рейни и за всички ваши малки слънчица изпращам мноооооого гушки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ооооо и някой да ни наръси .....

Лелелелелеел, много сме ендометриозните значи .... тц,тц,тц,тц,тц,тц .... абе това е голяма напаст нашето!!! Дано при всички се случи дългоочакваното чудо  Praynig

# 609
Прахче честито сърчице.Много се радвам  Hug ,все така хубави новини и се пази.

Зуз защо те няма в списъка.Или се пазиш да се запишеш в следващата тема.

Аз май пропуснах или пусто не помня май да съм честитя на баба Яжка ,но от повторение глава не боли.Честито,честито лека и безпроблемна Hug!Аз съм я срещала някъде или от тази тема ако преди 1,3 г е писала все още,когато започнах да пиша.

Даниела дано всички я минат леко и имате едно безгрижно, спокойно и бебеносно лято.

# 610
Веселушко, ама ние още не бебеправим! Rolling Eyes от 3–ти цикъл ще е! Hug
Съни, да ти кажа дано ги мине всички, които не  са я минали. Аз имам имунитет.
Лилка, дано! Praynig Дано детето я прекара, само се оглеждам за симптоми. smile3543

# 611
Прахи, честито сърчице, сега почивай и си стой вкъщи щом доки казва:-)

Кашмирче, честито спукано фуки HugДано да сте хванали г-цата fingerscrossed

Флауърче, и аз съм с високо ТСХ и нямам антитела. Въпреки това пия и аз от малките хапченца всяка сутрин за добро утро. Трябва да се консултираш с ендокринолог. Пролактинът също ми се вижда висок. Хайде дано причината да е каквато всички се молим Hug Praynig

Веселушко, хайде честит ти мъж Simple Smile

Дани, по-добре малкия да я изкара докато е по-мъничък, а дано на вас ви се размине Praynig

Ние наистина голям ендометриозен отбор направихме, хайде дано скоро редиците да оредяват Praynig

# 612
Ееее, тази варицела да не си я предавате по форума?  Mr. Green
рокси, радвам се, че си сред нас, радвам се, че се подобряваш и се бориш все така  Hug За цикъла - определено хаповете му влияят, не го мисли сега него.
smile, за анти-зона пелуцида досега не съм и чувала. На другите ти въпроси отговарям в края на поста ми  Mr. Green
Сандре, поздравления за сакчето, чакаме сега и сърчицето  Hug
Кашмирче, определено неделният тест е бил +
Глухарче, дано са наред спермовците  Peace
Flower, бяхте ли засякли ову на 13-ти ден - извинявай, не помня. По принцип е добре всички хормони да се пускат в рамките на 1 МЦ.
rainy, аз бях с ТСХ 3,75, нямах Хашимото.
Веселушко, и ти ще ръсиш в синьо значи  Hug
И сега следва моят досадно дълъг отчет за днешния преглед  Mr. Green На който не му се чете, да пропусне:
Скрит текст:
Док беше приятно изненадан от мен и неприятно - от ММ  Joy Прегледа ме първо мен, беше възхитен, че имам 14 мм фоликул, още неспукан и май каза 15 мм лигавица. Каза - в най-скоро време ще се обзаведеш с цикъл (т.е. няма да се наложи да го предизвикваме хормонално) и следващото ми дойде малко изневиделица  Mr. Green Каза - като ти дойде, идваш за преглед на 2-ри ден и започваме стимулация..... не се бях осъзнала, че толкова скоро ще се случат нещата. След това видя спермограмата на ММ и се хвана за главата, прати ме да говоря с андролозите и вероятно ще замразяваме сперма, както се изрази "да не стане така, че като дойде време да ти оплождаме яйцеклетката, да нямаме нито 1 сперматозоид". Казах му, че искам да си направя имунологични, той не възрази, но каза, че ги препоръчва след поне един неуспешен опит, на което аз възразих  Mr. Green Разбрахме се в деня, в който отидем до Сф за взимане на заповед (утре би трябвало да ми се обадят), мъжо да пусне спермограма, която да замразим и това трябва да го повторим поне 3 пъти през 4 дни - т.е. съвсем сме притиснати от времето. Минах и през андролозите, с които нищо ново не си казахме, после и през имунологията - да се пробвам да мина още днес, но нямаше как и ще трябва допълнително да запазвам час. Междувременно се сетих, че забравих да питам док дали да пускам хормони, влезнах пак при него, каза като отида на преглед на 2-рия ден и се уверим, че фоликулът се е пукнал, тогава ще ги пускам. Ух, това беше накратко  Flutter
Ама и аз - не пиша, не пиша, пък като се отприщя.....  hahaha

# 613
veseto87 охоооо колкото си искаш  Sad Киста колкото "бебешка глава" и яйчник преди около 5 години.Голяма гадост е тая болест.И ти ли Весе?  Sad
sunnyyyyyy  Hug и ти ли бе, пиле?  Sad
magyg  не казвай,че и ти?  Sad

# 614
Карамелче, за съжаление и аз съм в отбора Sad

Мен ме е лепнал цистит, сега пия мечо грозде, дано ми размине, че е много неприятно Whistling Кажете някакво лекарство ако случайно не ми мине до утре сутрин и се наложи да пия нещо

Общи условия

Активация на акаунт