Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 967
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • On the sea
Здравейте и от мен. Аз по принцип не пиша много много в темата, но всеки ден следя вашите мнения. Нямам възможност да го следя сериала по Диема и го гледам в един сайт, вече съм на 95 епизод. В началото започна много добре, грабна ме, гледах го с интерес, но вече с всяка изминала серия се разочаровам все повече и повече. Много ми е банално с тези опити на Йешим да раздели Чинар и Топрак, то бива бива ама чак толкова. Аз така и не разбрах как и кога са се обичали тоооолкова много двамата. В началото на втория сезон след смърта на Лале тя го утешаваше, но той не и обръщаше кой знае какво внимание доколкото си спомням, после преспаха една нощ и той още на другия ден съжали и прекрати всичко. Това ли е била голямата им любов или аз съм изтървала нещо? Честно казано вече нямам търпение Йешим да умре, страшно ме дразни образът и. Не знам какви са тези сценаристи, но от доста дълго време тъпчат на едно място. Всичко около Зюмрюд и Неджип ми е адски безинтересно, Рейхан и Мехмет също. Единствено като виня Джансел се развеселявам, но до колкото разбрах и той ще изчезне от пейзажа. Разочарована съм от този филм, но все пак продължавам да го гледам с надеждата да стане нещо интересно, нещо да се промени, а каква е тази мога главните актьори да измират един по един не знам newsm78. А знаете ли също колко серии ще бъде горе долу още, че вече сме на почти 100, а развръзка почти никаква няма. Съжалявам за негативното ми мнение, но бях с по големи очаквания  Thinking

# 616
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Аз по принцип не пиша много много в темата, но всеки ден следя вашите мнения. Нямам възможност да го следя сериала по Диема и го гледам в един сайт, вече съм на 95 епизод. В началото започна много добре, грабна ме, гледах го с интерес, но вече с всяка изминала серия се разочаровам все повече и повече. Много ми е банално с тези опити на Йешим да раздели Чинар и Топрак, то бива бива ама чак толкова. Аз така и не разбрах как и кога са се обичали тоооолкова много двамата. В началото на втория сезон след смърта на Лале тя го утешаваше, но той не и обръщаше кой знае какво внимание доколкото си спомням, после преспаха една нощ и той още на другия ден съжали и прекрати всичко. Това ли е била голямата им любов или аз съм изтървала нещо? Честно казано вече нямам търпение Йешим да умре, страшно ме дразни образът и. Не знам какви са тези сценаристи, но от доста дълго време тъпчат на едно място. Всичко около Зюмрюд и Неджип ми е адски безинтересно, Рейхан и Мехмет също. Единствено като виня Джансел се развеселявам, но до колкото разбрах и той ще изчезне от пейзажа. Разочарована съм от този филм, но все пак продължавам да го гледам с надеждата да стане нещо интересно, нещо да се промени, а каква е тази мога главните актьори да измират един по един не знам newsm78. А знаете ли също колко серии ще бъде горе долу още, че вече сме на почти 100, а развръзка почти никаква няма. Съжалявам за негативното ми мнение, но бях с по големи очаквания  Thinking

Simple Smile И аз в някои моменти се дразня на сценария, но установих, че го гледам повече заради самите герои, не заради това дето им се случва. Моето разочарование е само Топрак, толкова я харесах в началото, сега сериозно ме ядосва. И героинята - с ината и гордостта, че и глупостта си; и актрисата  - задето играе така вяло и еднотипно.
А Йешим много ще ми липсва като умре Sad Не толкова заради образа на Йешим, а заради актрисата.
Сериите май са близо 200 ... но не знам до коя серия са купили нашите. Момичетата тук гледат на руски и сръбски, но аз не съм чак толкова нетърпелива, а и вече няма да имам толкова време за гледане както лятото.

# 617
  • Бургас
Наистина много го проточиха това преследване на Чънар от страна на Йешим. А топрак наистина играе вяло,една такава флегматична,никаква емоция.

# 618
Наистина много го проточиха това преследване на Чънар от страна на Йешим. А топрак наистина играе вяло,една такава флегматична,никаква емоция.

+ 1  Peace

# 619
  • София
На мен като цяло играта на Серенай и Топрак не ми харесва  Confused

# 620
На мен като цяло играта на Серенай и Топрак не ми харесва  Confused
Серенайката  е много добра!Поне на мен много ми харесва как пресъздава героинята си!Топрак и на мен ми е доста мудна ,не ми прилича да е "миска", ама какво да се прави ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! в Турция явно много я харесват!Нали самата Серенай казва ,че откакто е влязла във филма , рейтинга му се е покачил много!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 01:21 от migi_megi

# 621
Имаш предвид ,че си стигнала до 96 български епизод така ли???
Ако е така се въоръжи с доста търпение , защото до сега са излъчили 101 епизода и са стигнали до 43 турски епизод! А общо турските епизоди са 117.И предстои заснемането поне на още 35-37 епизода!!!Сега слагам спойлер , защото ще пиша за смъртта на Йешим, а това е бъдещо събитие!
Скрит текст:
Йешим умира /самоубива се/в 85 турски епизод.Това означава ,че има поне още стотина БГ епизоди , докато това се случи!
На мен лично филмчето ми харесва!Боза е да.......,но поне е съвременна боза  hahaha hahaha, а не като другите филми , които телевизиите напоследък излъчват от преди 10  и повече години!!!

# 622
И още нещо!
Не мога да повярвам #Crazy #Crazy #Crazy ,че темата на филма е доста по "мудна"/слабо активна/ от темите на много други сериали , като например "Памуковата принцеса" #Crazy #Crazy #Crazy

# 623
Новия сезон, значи Зюмрюд вече я няма / освен ако не се появява като дух, особено на Неджип/, Игбал няма да я има/ да не замине по мъка за изгубения живот на Зюмрюд- ханъм или Неджиб няма да иска да я погледне вече хич  ooooh!...мъка, мъка... Tired./. Ако и Топрак умре / което ми се ще да не така/, Чанар ще го докара таман да 4 булки...  #Crazy, новия образ май се яви на Керем newsm78...Топрак може и да е в кома и духа иска да си ходи, но голямата любов на Чанар няма да позволи...Само какви '' духовни'' мисли ме споходиха от минута трейлър smile3555

Нови бебета няма ли да има newsm78, Чанар дали се е потрудил за прираста на населението отново Mr. Green, нещо заслабнал ми се вижда

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/73125/2368/14/s … kaya-8-eylul-2013

Тук има снимки на Серенай и инфо за живота и май

Скрит текст:
това не е нов образ!Тази/забравих как се казва/ участва във епизодите след 90 турски.Зюзи я гласеше за Чани , а пък тя се залюби с Керем!първоначално започна като отрицателен образ , но после стана "добричка"
От фрагмана , който почти никои не коментира , ми се струва,че нещо се случва с Топрак!Това с тези погребения са подвеждащи кадри и най - вероятно топрак няма да е умряла, но се бори с живота,както казва Славена!
Какво ли наистина са ни приготвили сценаристите newsm78 newsm78 newsm78
Дали няма нещо да я "повредят" и да дадат поредния любовен сезон за Чани!!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 624
Ташкаран обвиняват Икбал,че е продала вилата,но никой не вини Неджиб,че я прехвърли...интересно. А той пък-Икбал отворила голяма рана в душата му....горкия все наранен
И аз днес точно това си мислех!Зюзи сякаш и през ум не и минава ,че нейния"любим" е основния виновник за случващото се!!!Изобщо ......тази нейна любов ми идва прекалена!Тази злобна и отмъстителна жена изведнъж започна да "мърка" като коте и дори стана домакиня! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyТо поне котарака да си заслужаваше ......ами то ......... smile3514

# 625
Здравейте !! От самото начало следя сериала по Диема Фемили,наистина е хубав като замисъл,подбор на актьори,но нещо го оплескаха тези серии .. Grinning Говоря за Чънар.Егати и мъжа,егати и чудото .. Първо обичаше Ляле,голяма любов,голямо чудо .. тя си отиде,искаше да се пали,след това обичаше и Йешим .. после пък не я обичаше,накара я да абортира. Grinning Grinning Сега и Топрак.Ей,много ме дразни тази жена.;д Хубавичка е,ама една слабохарактерна,не може да казва НЕ .. да,преживяла е толкова много,но да покаже малко самочувствие,крие се ..
Най-ме кефи Зюмрют/не съм сигурна,дали се пише така/.Уникална жена.;д
Надявам се да пишем повече в темата,приятна вечер !!   bouquet

# 626
Не той заминава за Афганистан, ако помня правилно. Да си излея пак гнева за бъдещи събития  ooooh!

Скрит текст:
Тази майката на Топрак много ме изнервя. Вижда че дъщеря и обича Чънар и че към Ахмет има само приятелски чувства и не се спря бе. Само му дава надежди, непрекъснато се опитва да ги събере. Те имат и дете заедно с Чънар. Какво я тласка към този не разбирам. Топрак я предупреди, ама тя не разбира. Имат дело на другият ден,  тя вместо да подкрепи дъщеря си, отишла да дава празни надежди на Ахмет и да го кара да не се отказва. То пък бива, бива.....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out А този Окан много луд излезе...
Тя и физиономията му/на Окан де..../ е много противна!чак се учудвам как му се лепят жените!
А Чани ме изкефи как го гледаше в днешния епизод!/когато го видя да се натиска с онази сервитьорката/Много добре пресъздаде емоциите !
И тези цветни ризки много му "припкат"Сега червената , преди няколко епизода синята Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!!

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 02:01 от migi_megi

# 627
не умира ли и Топрак? Нещо нова мацка ми се видя...а Топрак изчезна от ливадата ?

Май - не! Tired Имаше я на промото на Фокс заедно с Толгахан!
А мацката е Арзу - тя още не се появила на хоризонта на Диемата -
Скрит текст:
в третият сезон ,след смъртта на Йешим,я вкарват като персонаж.Двете със Зюз вгорчават живота на Чани и Топрак,че и на всички Илгаз Crossing ArmsНо.... Керем се влюбва в нея и оттам насетне плановете на Зюз търпят промяна
Димето е коментирала за новата мацка,но аз понеже чета пропуснатите постове и едновременно с това коментирам , съм   повторила!Извинявам се!     love001

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 00:29 от migi_megi

# 628
Дали утре ни предстой да видим целувката  loveuuu  loveuuu  loveuuu или ще почакаме до понеделник???? Naughty Naughty Naughty

# 629
migi_megi и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

И понеже в този късен час само аз се навъртам из темата.................. задавам въпроси , на които сама си отговарям............... #Crazy #Crazy #Crazy...................та да продължа в същия дух! hahaha hahaha hahaha
Целувката, за която говоря ще ни я сервират след вечеря в понеделник!Тамън...тамън ....в началото на епизода!
------------------------------------------Извинявам се ,че не използвах спойлер!Просто искам повече хора да прочетат и съответно..... да гледат!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт