Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 959
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Противна ми стана вече героинята Йешим,то не бяха напъни да контролира и манипулира живота на другите,не бе чудо...и на това мекотело Чънар се ядосвам,да предпази Йешим наранява Топрак,за нея пък-е няма по-голям инат - взела била решение нямало да се отмята....безумие след безумие в тоя сериал

# 631
Днес епизода беше много интересен,стана ми мъчно за Йешим .. толкова се подготвяше,а той не дойде,дори не я предупреди. #Crazy Добре,разбрахме,че не я обича,но това е детето му все пак,Топрак излезе,че му е по-важна,дори от собствената му плът и кръв. #Crazy Много се зарадвах и за Зюмрют,най-накрая се вразуми,благодарение на Неджип.Браво на него !!  bouquet

# 632
Днес епизода беше много интересен,стана ми мъчно за Йешим .. толкова се подготвяше,а той не дойде,дори не я предупреди. #Crazy Добре,разбрахме,че не я обича,но това е детето му все пак,Топрак излезе,че му е по-важна,дори от собствената му плът и кръв. #Crazy Много се зарадвах и за Зюмрют,най-накрая се вразуми,благодарение на Неджип.Браво на него !!  bouquet
Толкова ми дожаля за Йешим и Зюмрют.  Sad Ама Чънар как ступа Окан.  Grinning

# 633

Нали,много ме изкефи. Grinning Grinning Grinning Grinning

# 634
И на мен  Sad Чънар постъпи като пълен негодник. Незнам защо слага майката и детето под един знаменател ...  #Cussing out Това че не е искал това дете не е оправдание да се държи така и да не иска да разбере даже как е  #Cussing out Изключително почва да ме вбесява Чънар  #Cussing out Топрак та Топрак  #Cussing out Голям глупак е  #Cussing out
Може да ме целите с домати но това е моето мнение  Peace
Радвам се че Зюмрют прие че е болна и се вразуми  ooooh! Едно хубаво нещо да направи Неджип  Thinking

# 635
Съвсем не ми дожаля!
Бере плодовете на своята наглост!

# 636
klari,и аз съм на твоето мнение.Всички сме тук,за да даваме мнения,нали?  Hug
migi_megi ,наглостта е едно,детето съвсем друго.Мисля,че всички виждаме колко наивна и заблудена е Йешим,но просто Чънар мина всякакви граници днес. Naughty

# 637
И на мен  Sad Чънар постъпи като пълен негодник. Незнам защо слага майката и детето под един знаменател ...  #Cussing out Това че не е искал това дете не е оправдание да се държи така и да не иска да разбере даже как е  #Cussing out Изключително почва да ме вбесява Чънар  #Cussing out Топрак та Топрак  #Cussing out Голям глупак е  #Cussing out
Може да ме целите с домати но това е моето мнение  Peace
Радвам се че Зюмрют прие че е болна и се вразуми  ooooh! Едно хубаво нещо да направи Неджип  Thinking
Йешим си го заслужи , въпреки ,че за малко и аз да се размекна!
Май всички забравяме какви ги спретна дори само в последните няколко епизода!
Долна интригантка и манипулаторка!Особено Чани го върти на малкия си пръст!Така го лъготи това момче ,че направо не е истина....... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out,а той само премига умно и се съгласява.Този път обаче номера не мина !!! Peace Peace Peace

# 638
migi_megi ,наглостта е едно,детето съвсем друго.Мисля,че всички виждаме колко наивна и заблудена е Йешим,но просто Чънар мина всякакви граници днес. Naughty

Аз съвсем не виждам Йешим да е наивна и заблудена!Точно обратното тя е абсолютно преднамерена ,дори злонамерена!!!
Възползва се дори от това ,че спаси живота на Топрак.Не я спря дори това ,че само преди дни беше загубила сестра си!

# 639
Колкото и номера да е въртяла,каквото и да е правила,тя е майка на детето му,факт,който той забравя,не съм сигурна,дали изобщо го осъзнава.Това е дете,не и виновно,че баща му и майка му не могат да се разберат.Йешим може да е всякаква,но преди всичко е майка,мислеща за бъдещето на детето си.А Чънар преди всичко и той се пише баща,но май само се пише .. първо Ляле не искаше да вижда,сега и с това ли ще направи така ..

# 640

Аз съвсем не виждам Йешим да е наивна и заблудена!Точно обратното тя е абсолютно преднамерена ,дори злонамерена!!!
Възползва се дори от това ,че спаси живота на Топрак.Не я спря дори това ,че само преди дни беше загубила сестра си!

Точно наивна си е .. вярва,че Чънар ще е с нея.Аз лично я предпочитам с лекаря,много по-загрижен е за нея и за детето.

# 641
И да продължа:
Чанар не искаше това дете.Той накара Йешим да направи аборт.Тя задържа бебето и се опитва непрекъснато да му напомня за задълженията към нея и съответно към бебето.Чанар се опитва да прояви загриженост ,но не му се получава, защото реално погледнато бебе все още няма и той трябва да проявява загриженост към майката , която обаче той не обича , дори бих казала ,че на последък не  понася!После като се появи детето е друго.Тогава вече можем да го упрекваме , ако не е загрижен за него!А ще видите ,че не  е така.Той става един чудесен баща!!

# 642
Яшим прави всичко това от любов към Чънар  ooooh! Тя неиска да проумее че Чънар не я обича и не я иска. А ако Чънар поне малко държеше на нея за да не страдат нито тя нито той нито Топрак щеще да вземе жена си и дъщеря си и да заминат надалече. Безтуй не се интересува от новороденият си син Peace #Cussing out

# 643
Нататък може и да е такъв,но сега? Сега как се държи? Като пълен идиот,интересуващ се само от Топрак.Сякаш няма друга на света.Добре,да си я обича,но трябваше ли днес да постъпва така?Постави се поне за малко на мястото на Йешим и ситуацията,в която изпадна.  Peace

# 644
klari,и аз съм на твоето мнение.Всички сме тук,за да даваме мнения,нали?  Hug

Точно наивна си е .. вярва,че Чънар ще е с нея.Аз лично я предпочитам с лекаря,много по-загрижен е за нея и за детето.

Ами да, Джансел е влюбен в нея,обича я затова е загрижен за нея!Точно това се опитвам да кажа , но не знам дали успявам.Докато жената е бременна , любовта и загрижеността към детето се изразява в любов и загриженост към майката.А когато не обичаш майката всичко става доста по трудно.Изпълнение на някакви задължения, които ти се налагат!!!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 01:11 от migi_megi

Общи условия

Активация на акаунт