Re: ~*~ Lale Devri-Сезони на любовта Тема 2 ~*~

• 103 937
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
И ти си права,но поне малко от малко да се старае,а той я зачерква тотално,ако не е тя да го следи,той няма и да се сети за нея. #Crazy

# 646
Можеше да направи усилия да понася Йешим и да не показва че е безутговорен към новороденото си дете  Peace А той и обеща ама въобще и несе сети че има задължения към това дете като нвгов баща. Топрак му е само в ума и главата. Невижда че така наранява много Йешим. Неможе да и дава някакви макар и малки надежди а после да и прекършва надеждите. една влюбена жена е готова на всичко за да задържи човека когото обича  Peace

# 647
Колкото и номера да е въртяла,каквото и да е правила,тя е майка на детето му,факт,който той забравя,не съм сигурна,дали изобщо го осъзнава.Това е дете,не и виновно,че баща му и майка му не могат да се разберат.Йешим може да е всякаква,но преди всичко е майка,мислеща за бъдещето на детето си.А Чънар преди всичко и той се пише баща,но май само се пише .. първо Ляле не искаше да вижда,сега и с това ли ще направи така ..
Да, за изненада на самия Чанар Йешим става добра майка , но само и само да задържи Чанар,да му се хареса!!!
Скрит текст:
Доста по нататък , малко преди да се самоубие, Йешим има възможност да докаже колко много държи на детето.Топрак и поставя условие: дарява костен мозък на Чанар -Берк/така се казва детето на Йешим/,но в замяна на това Йешим разказва сама цялата истина на Чанар.И какво мислиш направи Йешим?????Естествено не каза истината!!!

# 648
Момичета с вас добре си спорим , но май стана време за сън!
Лека нощ! smile3524 smile3524 smile3524  sleepuu  sleepuu

------------------------------------------------------------
Утре ще видим така чаканата от мен целувка.Разбира се Peace Peace Peace и удара , който Йешим  предстой да получи !!!

Извинямам се много , ама не мога да я съжалявам , нещо не ми се получава!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 649
Йешим се бори за  Чанар/ да е до нея/ и го манипулира с детето...Да ,още няма дете , а една  безпардонна жена ,която прегази дори и сестра си ,само и защото бе предпочетена пред нея от Чанар и защото по ирония на съдбата и себеподобната ѝ майка не е Ташкаран...
Това не е любов...това е неукротим бяс да си ТИ този ,който командва  дори и БОГ!!!!!!

Току що гледах на Стар Тв "Med cazir" с Чаатай Улусой-/" Огледален свят" Йешим /Серенай, Баръш Фалай /"Езел" и Мине Тугай/ "Времето лети"

# 650
Можеше да направи усилия да понася Йешим и да не показва че е безутговорен към новороденото си дете  Peace А той и обеща ама въобще и несе сети че има задължения към това дете като нвгов баща. Топрак му е само в ума и главата. Невижда че така наранява много Йешим. Неможе да и дава някакви макар и малки надежди а после да и прекършва надеждите. една влюбена жена е готова на всичко за да задържи човека когото обича  Peace

...но и Чанар е влюбен и обича Топрак?!?!?!?!

# 651
Момичета с вас добре си спорим , но май стана време за сън!
Лека нощ! smile3524 smile3524 smile3524  sleepuu  sleepuu

------------------------------------------------------------
Утре ще видим така чаканата от мен целувка.Разбира се Peace Peace Peace и удара , който Йешим  предстой да получи !!!

Извинямам се много , ама не мога да я съжалявам , нещо не ми се получава!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Лека нощ. Hug

# 652
  • София
Кой епизод беше снощи?

# 653
излъчиха 102 епизод  Hug

# 654
Добър ден,момичета! Hug
Прочетох много интересни коментари - благодаря за изразеното мнение на всяка от вас! Peace
Не мисля,че тук ще летят домати,нали сме своеобразен клуб за споделяне на емоции,защо трябва да се гневим когато друг мисли различно- не е резонно.
Пък и опитът ми показва,че трудно се променя нечие усещане.Всяка от нас има различен праг на търпимост,нали Tired
Аз съм от тези,които считат,че всички неприятности се породиха от различията на двете семейства - различно възпитание,различни социални контакти,различен начин на живот и т.н.
Вижте само какво поведение към останалите има Йешим-високомерие,презрение,обидно поведение,арогантност,интригантство и какво ли не още.
 Сега за нейната бременност Thinking Тя лъга,измами всички.Знаеше,че само ако е бременна ще означава нещо не само за Чънар,но и за другите  Ългас в лицето на Неджиб.
За нея тази бременност е "билетът за вход"  при Чънар.
И Лале беше бременна,но Йешим не се поколеба да я тормози и настройва срещу Чънар,а него срещу Лале.Спомнете си какви му ги разказваше - колко непостоянна била сестра й и дрън-дрън,с една единствена цел - да ги раздели.Тя опозори сестра си с онази целувка във вестниците.
Никаква жал не изпитвам към такова долно същество като Йешим Mr. Green
Каквото пося - това жъне сега. И изобщо не вярвам,че й пука за бебето,което носи.
Мисля,че ако Чънар например беше заминал някъде далече с Топрак - Йешим нямаше да задържи бебето.То й е нужно само ,за да се доближи до Чънар.
Така мисля аз Peace
Неджиб бей ме дразни невероятно с неговата "слепота"  smile3516
Нали искаше да живее скромно със Зюмруд,в малка къща без екстри,само с пенсията си и вероятно дивидентите оттук-оттам.....
Е-е-е,сега какви са тези крокодилски сълзи за вилата  newsm78 Ето Икбал му осигури тази възможност Crossing Arms
Не виня Чънар за друго,освен за неговата непоследователност.Той явно не познава Топрак достатъчно,щом се усъмни,че тя би допуснала Окан до себе си. NaughtyА е толкова лесно - ако беше само си спомнил какво му струваше докато двамата постигнат някаква близост...
За Топрак - и аз не харесвам играта на актрисата,но явно такова е режисьорското виждане - да покаже едно момиче от провинцията,понесло доста трагедии в живота си,преживяло смъртта на детето си,на брат си и сестра си,момиче с добро сърце,без притворство,готово на саможертва заради другите,колкото и да те да са го наранили.... Tired Явно не сме свикнали да срещаме такива хора и трудно ги приемаме Crossing Arms
Май се увлякох- но вие сте виновни Joy Joy Joy - такива добри мнения прочетох,че не се въздържах и аз Rolling Eyes
Хубав уикенд - да се насладим на все по-малко слънчевите дни! Peace

# 655
  • Бургас
migi-megi i sofiq много вярно са го написали, и аз приемам Йешим така,сама си ги надроби,и като вземат да ги галят тия кореми и тя и Рейхан....

# 656
  • Пловдив
Днес епизода беше много интересен,стана ми мъчно за Йешим .. толкова се подготвяше,а той не дойде,дори не я предупреди. #Crazy Добре,разбрахме,че не я обича,но това е детето му все пак,Топрак излезе,че му е по-важна,дори от собствената му плът и кръв. #Crazy Много се зарадвах и за Зюмрют,най-накрая се вразуми,благодарение на Неджип.Браво на него !!  bouquet
Толкова ми дожаля за Йешим и Зюмрют.  Sad Ама Чънар как ступа Окан.  Grinning

И на мен ми дожаля за тях. Но от друга страна, и двете донякъде са го заслужили. Йешим ми е слабост, вече съм казвала това, но днес не упреквам Чънар. Както значи бил безотговорен към детето си, с както ще стане по-отговорен като го види на ехографа? Наистина нарани Йешим, но насила хубост не става. Всеки човек си има приоритети и когато ти ясно си ги показал на всички, техен е проблема, че не искат да се примирят. Аз на негово място вероятно даже и толкова мила не бих била с Йешим.  Естествено, че ще тича след Топрак, той я обича, любовта е споделена и си струва да се бори за нея.
Неджип и Зузи са ми само пълнеж, не ги харесвам и не ме вълнуват.
А каква е тази целувка дето ще видим в понеделник ... аз така и не разбрах кой кого ще целуне?

# 657
  • Бургас
Пекин Памир, който гледаме в "Сезони на любовта" ("Lale devri") е заподозрян за убийството на приятеля си Корай Коркут. Полицията все още разследва. Становището на прокурора е, че те са се срещнали и са празнували рожден ден в лодка с приятели, а след това са се разходили и по плажа. Корай и Пекин са се скарали и след това Пекин е ранил приятеля си, намушквайки го с нож. Така твърдят очевидци. Прокурора е ясен и иска 22 години затвор. Как ще се развият нещата? Предстои да разберем.

# 658
  • Бургас
Копирах новина,която прочетох,не гарантирам за достоверност

# 659
Здравейте, гледах сериала почти до средата на 3-тия сезон. Рядко издържам да видя целия сериал и затова сърфирам по нет-а. Исках да видя финала, обаче се оказа, че има и 4-ти сезон . Laughing Laughing Laughing Направо гони "Листопад" и "Фатмагюл"-ът по продължителност.  Laughing Laughing LaughingНе знам дали ще издържа да гледам нов сезон. Толкова нерви ... едва ли... Laughing Laughing Laughing Но се сещам за заключението на една приятелка, че сериалите трябва да свършват на 4-тия сезон, защото тогава всичко се оправяло. Laughing Laughing Laughing Laughing  Иначе, Йешим и мамата Зюмрюд са като модни икони. Няма спор ! Забавно ми е противопоставянето във визията на героините. Зюмрюд и Йешим са изключително освободени като излъчване и поведение, а Топрак го играе "аз съм от село и съм много хрисима и добричка, чак тъпичка". Лале беше нещо по средата, май най-много ми харесваше като образ... има още една героиня, която се включва по-късно - Азра. Явно сценаристите са решили да поиграят с варианти на образа на Лале.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 10:07 от Lelya D

Общи условия

Активация на акаунт