Отговори
# 75
Аз от 2 седмици му давам месо. До сега общо 3 пъти съм дала. Ако искаш и аз тогава ще пробвам с глутена, та да се водим Wink

Добре Simple Smile Напомни ми, като наближи въвеждането, че понякога съм толкова разсеяна...

# 76
Здравейте,мами!
Аз да се оплача, че Коко хич не спи-нито през деня, нито през нощта.Направо съм като пребита.Снощи се събуди в 02.30ч. дадох вода, биберон, бутах в количката, слагах го при мен и накрая в 03.30 му направих мляко, част от което изпи и после заспа.В 07.30ч. пак се събуди да яде и пак не го изяде цялото, в 08.30ч. като се събуди и няма сън.Яде към 11.30ч. попара и после баща му с 300 зора го приспа, спа има - няма 30 мин. и пак се събуди.И все иска да стои прав.Вече се научи да се изправя до седеж в количката и няма заспиване.Времето е хубаво днес,ама съм толкова изморена,че ако заспи след обяд се тръшкам и аз.
Витанова,добре дошли и от мен!

# 77
Ходихме до село да наберем пресни ягоди и на моя мъж леля му направила катми, ама тертиплийската... цялата къща ухае и бат Константин като взе да зяпа, половин катма омаха на прага още! Злояд бил, а Simple Smile Мисля да минавам по-смело на обща храна. Щом не иска пюрета и каши, ОК!
Пропуснах още едно следствие от кафето - обърнах внимание на цветята у дома Simple Smile Най-накрая и моите ги огря Simple Smile (Любимият лаф на мъжа ми е:"Господи, благодаря Ти, че не съм китка в тази къща!"  Laughing)

# 78
Мария, у нас е обратното - "китка да бях в тая къща, че да ми обърнеш малко внимание!" Mr. Green
Мина заспа към 12 ч. и още не се е събудила. Мъжо и баткото излязоха на разходка и се върнаха, а тя спи ли спи. Ама то и навън едно мрачно.
Аз пък през това време си набелязах къде ще ходя на масаж, маникюр и педикюр като се приберем в България. Също мисля и една кола да си направя за морето - не че не става с епилатора, ама пък като може друг да свърши работата, а аз да си почивам... Освен това и едно почистване и маска на лицето ще си направя. Така де, бебета, деца, мъже, апартаменти, цветя, коли - всичко е преди мен и моето здраве в тоя живот. Поне в отпуската ще се поразглезя. И Хасан е човек.

# 79
Ние сме от НЕспящите! Дани яде поне 2 пъти вечер. Не броя последното хранене и  първото за деня., а на работа тръгнали да ми се оплакват днес колко им се спяло. Как не били успели да се наспят снощи!  ignore2  Никакви такива не минават ха ха ха Последният път когато спах повече от 3 часа без да ставам Дани беше на 2 месеца! Simple Smile

# 80
Ходихме до Кауфланд и купихме уреда за варене на пара (нямах търпение, затова не изчаках промоцията, която почва от утре). Очарована съм! За 12 минути сварих два картофа. Жалко, че малкият човек отново не уважи софрата, но няма да се предавам  Crazy

# 81
Добро утро мами! Вчера беше много гадно времето и никъде не излизахме, а и на Сиана май наистина зъбче ще пробива - много мрънкаше целия ден милата и се лигавеше ужасно.... Дано по-леко мине.
Вчера сготвих пюренце от тиква, картоф и био моркови - прие се добре, бях го нацелила като купешко на консистенция. Много съм доволна дано почне да яде повече домашни, че само да купувам къде ще му излезе края  Grinning

# 82
Здравейте, сладките ви момиченца и момченца са вече оформени в колажите на първа страница в раздел Нашите бебета.

Напомням на всички желаещи да заредят фотоапаратите за новите приключения на малките бандити и да изпращат снимки  Hug

# 83
Ех че хубави бебета имаме ...   bouquet Благодаря за колажа Simple Smile

# 84
И аз да се запиша Simple Smile
Много е хубава новата тема
Анастасия вече е в групата на бебетата с проходилка обаче е много смешна  hahaha само скача и върви,като раче на страни, и сега актуалната тема е  как да обезопасим навсякъде ? Rolling Eyes

# 85
Аз да питам само, ама да не би моят мейл да не се е получил, щото не виждам снимка на Сиана в колажа? newsm78

# 86
късметче ти къде изпраща снимките ? аз ги пратих на Скрита Фуста на лично съобщение ,да не би да си ги пратила на грешно място  newsm78

# 87
Ами на мейла, който тя ми даде, при мен пише изпратено... newsm78 затова питам да не би да не са се получили...пратих 4 снимки

# 88
Фусте, адмирации за труда. Ама много сладки тия бебоци. Няма ли някъде един колективен конкурс за най-хубави бебета... че да го спечелим одмах!

Ние спахме прилично. В 3.30 беба се размърда, отвиваше се и пръцкаше усилено. Но я гушнах и заспа, та така почти до 6 ч. изкарахме. Като е под моите завивки спи спокойно и не се отвива. Като я завия с нейните, все отвита и неспокойна. Друго си е мама да те гушка.

При нас днес е слънчево и хладно. Сега я чакам да се изака след кашата, която й дадох, и да излизаме. Ще направим едно кръгче край реката.

# 89
Аз да питам само, ама да не би моят мейл да не се е получил, щото не виждам снимка на Сиана в колажа? newsm78
Аааа Сиана сладурана вече си е на мястото  Hug  /попаднала е в спама/

Момичета да направим ли поща Октомври и тя да е само за снимки?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 11:56 от октомври 2012

Общи условия

Активация на акаунт