Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 17 ~

• 51 371
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, извинявам се за въпроса си, но има ли някои от вас, който да е на blizoo ? Искам да го попитам нещо... (вярвайте, въпроса ми до голяма степен е свързан с Опасни улици)

# 361
Момичета, извинявам се за въпроса си, но има ли някои от вас, който да е на blizoo ? Искам да го попитам нещо... (вярвайте, въпроса ми до голяма степен е свързан с Опасни улици)

Точно днеска ми го прекараха, кажи, ако мога ще ти помогна  Mr. Green

# 362
Утре ще запиша 291 еп. И веднага след края му ще го кача тук, та който иска да си го свали и изгледа със супер качество.

# 363
Утре ще запиша 291 еп. И веднага след края му ще го кача тук, та който иска да си го свали и изгледа със супер качество.

Страхотна идея! Така ще е най-добре - тъкмо ще го изгледаме както трябва. Хиляди благодарности ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 364

Страхотна идея! Така ще е най-добре - тъкмо ще го изгледаме както трябва. Хиляди благодарности ... smile3525 newsm76 Two Hearts

И от мен благодаря ..  Hug Аааа, нямам търпение вече  Mr. Green

# 365

И от мен благодаря ..  Hug Аааа, нямам търпение вече  Mr. Green
И аз благодаря много !!! Наистина идеята е страхотна...  newsm10

# 366
Както казва Роси, едва ли е казала с лоша мисъл, че е отегчена. По скоро си мисля, че е искала да каже, че е уморена да играе толкова години един персонаж. А пък и тя каза в интервюто, че иска да се занимава с други неща.
Това времето ще покаже....

Точно така! Това имах в предвид. В интервюто се казва, че в продължение на 5 години Гамзе е в образа на комисар Зейнеп. И въпреки, че 2 години е прекъснала заради бременността тя отново се е върнала към него. Но казва, че иска да се занимава и с други неща ... newsm10

Аха, сега ми стана ясно.. Извинете ме, явно аз съм разбрала погрешно. Просто така казано "отегчена" ми прозвуча доста лошо... Но и тя е човек. Също има право на избор и иска малко да се разнообрази. Сигурно и е писнало пет години все да прави едно и също. Искала е да пробва нещо ново, да се развие. От една страна разбирам решението на сценаристите да я убият - ако я бяха пратили някъде, хората щяха да се надяват да се върне и тя нямаше да има особен избор. От друга пък - след като Зейнеп умре дори Гамзе после да реши да се върне няма да може. А иии сигурна съм, че на всички, които харесват опасни улици комисар Зейнеп много ще им липсва  smile3503 newsm10

Не се притеснявай! Аз така съм го написала. Определено на всички много ще им липсва Зейнеп. Сериала без нея няма да е същия. Както не е същия и без Берк и Чаала. Права е, че иска да се занимава и с други неща, но трябваше сценаристите да я пратят някъде, за да може след време ако реши отново да се върне в сериала. Така нямаше да има и тези трагедии ...  newsm78

Но не, сценаристите явно са решили да убият и Зейнеп като Елиф - ужас и безумие ...  #2gunfire

Очаква ни 8-ми сезон! Според мен можеше сериала да приключи в края на 7-ми със щастлив край и готово. Или най-добре направо в края на 6-ти, но те са решили да снимат още и още. А така малко по малко актьорите намаляват ... 
Crossing Arms
Зейнеп със сигурност ще ни липсва, както Синан и Елиф. На мен лично ще ми липсват "изблиците" й на ревност, които Мурат определени й даваше. По-добре щеше да бъде да я пратят някъде отколкото да я убият като Елиф.
Чаала не трябваше да напуска след 5 сезон. Разбирам, че е имала състезание, но тя със сигурност липсва на феновете на сериала.Тя можешеда си направи състезанието и да си бъде в сериала. Даже след напускането й, Берк май беше казал, че щом Чаала я няма той иска да напусне сериала. Май беше нещо такова.
А колкото до Гамзе- донякъде я разбирам, че иска да се развива. Но поне да я бяха пратили някъде, та ако поиска да се върне след време в сериала да има тази възможност. Но не само от нея зависи как ще излезе от сериала.И сценаристите и продуцента решават как да излезне.
Ако сме й истински фенове трябва да я подкрепим.

# 367
Само ми е интересно какво ще стане с мурат, когато Зейнеп умре?Дали ще го пратят някъде? А с Йомер какво ще стане?
А Уур и Гамзе в какви отношения са? Както бях писала преди няколко дни в темата, как така снимат общи сцени-като част от екипа, като семейство с дете. Чудя им се честно. Не усещат ли нещо, когато трябва да се прегръщат и целуват? Много се съмнявам, че тяхната любов е останала в миналото.
Но все пак те си решават. Трябва да ги подкрепим, дори когато не ни харесват приятелите им.Това доказва, че сме им истински фенове, а не като тези фенове, които са се отдръпнали от Гамзе , веднага щом се е развела с Уур.

# 368
Роси ще те помоля за нещо. Когато си тук ще можеш ли да разкажеш нещо за Илкер/Енгин. Излагация от моя страна да не знам много за него, при положение, че съм фенка и на него. Знам това, което си написала на 1 страница за него + това, че си има приятелка и че се казва Зейнеп Мутлу, а също така и още много малко неща за него. Ако тръгна да разказвам това, което знам за него, едва ли ще ми стигне мястото да го напиша, въпреки че е малко.
Аз смятам, че на тези, които следят сериала и не знаят почти нищо за него ще им е интересно.

# 369
Ирена моля те разкажи нещо за теб. Тъкмо ако се съгласиш, а Роси и другите, които пишат тук да кажем нещо за себе си, за да се опознаем по-добре. За сега си приличаме по нещо- фенове сма на Опасни улици

# 370
Само ми е интересно какво ще стане с мурат, когато Зейнеп умре?Дали ще го пратят някъде? А с Йомер какво ще стане?
А Уур и Гамзе в какви отношения са? Както бях писала преди няколко дни в темата, как така снимат общи сцени-като част от екипа, като семейство с дете. Чудя им се честно. Не усещат ли нещо, когато трябва да се прегръщат и целуват? Много се съмнявам, че тяхната любов е останала в миналото.
Но все пак те си решават. Трябва да ги подкрепим, дори когато не ни харесват приятелите им.Това доказва, че сме им истински фенове, а не като тези фенове, които са се отдръпнали от Гамзе , веднага щом се е развела с Уур.

На мен ми е интересно какво ще стане с Мурат и Йомер, той без майка и ще остане ..  Confused Честно казано, не вярвам, че вече не се обичат или ми се иска, не знам, чудя се дали са добри актьори или наистина си докарват погледите един към друг, почти във всяка серия те имат целувка или прегръдка, не знам ..

# 371
Ирена моля те разкажи нещо за теб. Тъкмо ако се съгласиш, а Роси и другите, които пишат тук да кажем нещо за себе си, за да се опознаем по-добре. За сега си приличаме по нещо- фенове сма на Опасни улици

Ами какво да ти кажа, питай?

# 372
Еми от къде си? До колкото знам утре завършваш 7 клас.
На колко си?Какво ще учиш?
Какво ти е интересно(имам предвид филми, сериали и т.н)

# 373

Ловеч, да още съм на 13 края на Юли правя 14, нямам представа още мисля .. честно казано не обичам много,много серали, просто някои доста ми допадат като Опасни улици, а ти?

# 374

Ловеч, да още съм на 13 края на Юли правя 14, нямам представа още мисля .. честно казано не обичам много,много серали, просто някои доста ми допадат като Опасни улици, а ти?
Аз съм на 16 и съм 9 клас. От Мездра съм.
Аз не съм кой знае колко по сериалите. Гледам от време на време и особено ако ми хареса.
Честно да си кажа Опасни улици ги следя от 2 сезон и от по бтв. Той ми е един от любимите сериали, които съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт