Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 17 ~

• 51 371
  • 784
  •   1
Отговори
# 375
Добър вечер, момичета !!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 376
Добър вечер, момичета !!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Добър вечер и на теб

# 377
Боби, видя промото, нали ?

# 378
Само ми е интересно какво ще стане с мурат, когато Зейнеп умре?Дали ще го пратят някъде? А с Йомер какво ще стане?
А Уур и Гамзе в какви отношения са? Както бях писала преди няколко дни в темата, как така снимат общи сцени-като част от екипа, като семейство с дете. Чудя им се честно. Не усещат ли нещо, когато трябва да се прегръщат и целуват? Много се съмнявам, че тяхната любов е останала в миналото.
Но все пак те си решават. Трябва да ги подкрепим, дори когато не ни харесват приятелите им.Това доказва, че сме им истински фенове, а не като тези фенове, които са се отдръпнали от Гамзе , веднага щом се е развела с Уур.

На мен ми е интересно какво ще стане с Мурат и Йомер, той без майка и ще остане ..  Confused Честно казано, не вярвам, че вече не се обичат или ми се иска, не знам, чудя се дали са добри актьори или наистина си докарват погледите един към друг, почти във всяка серия те имат целувка или прегръдка, не знам ..

И аз се чудя какво ли ще стане с Мурат и Йомер. Горките - няма да им е никак лесно ...  cry

Гамзе и Уур незнам как се сдържат - определено си личи, че още имат чувства един към друг. Така искам да се съберат отново, но те си решават ...
  Praynig

# 379
ДА. Очаква ни гаден епизод

# 380
Аз смятам, че лични разговори и въпроси извън сериала, актьорите и нещата свързани с тях би трябвало да ги водим на лични съобщения. Не ме разбирайте погрешно, аз нямам нищо против. Просто за да не спамим в темата - едно време в една друга тема ни правеха забележка за това и се триеха постове.   Wink

# 381
Ще си позволя да те поправя: Очакват ни гадни епизоди. (за жалост до края на сезона не ни чака нищо хубаво)  cry cry Не съм сигурна изобщо дали ще гледам епизода - не защото не мога, по-скоро защото не ми се гледа как душат Мурат и как раняват Зейнеп...  Sad

# 382
Аз смятам, че лични разговори и въпроси извън сериала, актьорите и нещата свързани с тях би трябвало да ги водим на лични съобщения. Не ме разбирайте погрешно, аз нямам нищо против. Просто за да не спамим в темата - едно време в една друга тема ни правеха забележка за това и се триеха постове.   Wink
Извинявай. Просто аз имам желание да се развие темата.....

# 383
Ще си позволя да те поправя: Очакват ни гадни епизоди. (за жалост до края на сезона не ни чака нищо хубаво)  cry cry Не съм сигурна изобщо дали ще гледам епизода - не защото не мога, по-скоро защото не ми се гледа как душат Мурат и как раняват Зейнеп...  Sad
Мерси за поправката. Права си, чакат ни гадни епизоди...

# 384
Само ми е интересно какво ще стане с мурат, когато Зейнеп умре?Дали ще го пратят някъде? А с Йомер какво ще стане?
А Уур и Гамзе в какви отношения са? Както бях писала преди няколко дни в темата, как така снимат общи сцени-като част от екипа, като семейство с дете. Чудя им се честно. Не усещат ли нещо, когато трябва да се прегръщат и целуват? Много се съмнявам, че тяхната любов е останала в миналото.
Но все пак те си решават. Трябва да ги подкрепим, дори когато не ни харесват приятелите им.Това доказва, че сме им истински фенове, а не като тези фенове, които са се отдръпнали от Гамзе , веднага щом се е развела с Уур.

На мен ми е интересно какво ще стане с Мурат и Йомер, той без майка и ще остане ..  Confused Честно казано, не вярвам, че вече не се обичат или ми се иска, не знам, чудя се дали са добри актьори или наистина си докарват погледите един към друг, почти във всяка серия те имат целувка или прегръдка, не знам ..

И аз се чудя какво ли ще стане с Мурат и Йомер. Горките - няма да им е никак лесно ...  cry

Гамзе и Уур незнам как се сдържат - определено си личи, че още имат чувства един към друг. Така искам да се съберат отново, но те си решават ...
  Praynig
За мен беше грешка Уур и Гамзе да се разделят. Те са един за друг. Ноо ние нямаме право да ги съдим. Това си е техен избор и както се изрази Боби ако сме им истински фенове, ние трябва да ги подкрепим. Колкото до Мурат и Йомер - времето ще покаже какво ще стане с тях..  Cry

# 385
Зейнеп със сигурност ще ни липсва, както Синан и Елиф. На мен лично ще ми липсват "изблиците" й на ревност, които Мурат определени й даваше. По-добре щеше да бъде да я пратят някъде отколкото да я убият като Елиф.
Чаала не трябваше да напуска след 5 сезон. Разбирам, че е имала състезание, но тя със сигурност липсва на феновете на сериала.Тя можешеда си направи състезанието и да си бъде в сериала. Даже след напускането й, Берк май беше казал, че щом Чаала я няма той иска да напусне сериала. Май беше нещо такова.
А колкото до Гамзе- донякъде я разбирам, че иска да се развива. Но поне да я бяха пратили някъде, та ако поиска да се върне след време в сериала да има тази възможност. Но не само от нея зависи как ще излезе от сериала.И сценаристите и продуцента решават как да излезне.
Ако сме й истински фенове трябва да я подкрепим.

Относно Чаала - през цялото време докато снимаше сериала тя съчетаваше отлично и сърфинга и актьорството. Ходеше и по състезания, снимаше и сериала без проблем. Самата тя го казва в едно интервю ...  newsm10

Чаала е професионална уиндсърфистка - тя е задължена да участва на състезанията, няма как да ги пропуска. А тук не е ставало въпрос за обикновено състезание, а за Световно първенство ...  smile3525

Към края на 5-ти сезон Елиф замина - можеше спокойно да оставят нещата така, вместо да я връщат за 1 епизод и да убият героинята й. Сценаристите бяха решили да започнат снимките с месец по-рано, а това съвпадаше с датите. И какво от това - можеше да си оставят така нещата - Елиф да замине а след няколко епизода да се върне в 6-ти сезон и да са си със Синан. Но явно сценаристите са решили друго и убиха Елиф ...  #2gunfire

Берк и Чаала не веднъж са казвали, че обожават работата си в сериала. Пък и дойдоха заедно, след като Чаала я нямаше не беше същото и Берк с право искаше да напусне. Първо в средата на 6-ти сезон, но тогава не се получи и го направи в края на сезона. Той винаги е казвал в интервюта, че Чаала е невероятна спортистка и я подкрепя ...  Two Hearts

Относно Гамзе и аз разбирам, че иска да прави и други неща - всеки сам решава, но сценаристите трябваше да пратят Зейнеп някъде, а не да я убиват. Първо Елиф, сега Зейнеп - винаги има начин. Но те решават и никой не ни пита нас ...
newsm78

# 386
Извинявай. Просто аз имам желание да се развие темата.....

Не се извинявай - аз просто казвам какво стана в една друга тема. Страхотно е, че развиваме темата. Справяме се отлично по темите за сериала и актьорите ... newsm10

# 387

Praynig
За мен беше грешка Уур и Гамзе да се разделят. Те са един за друг. Ноо ние нямаме право да ги съдим. Това си е техен избор и както се изрази Боби ако сме им истински фенове, ние трябва да ги подкрепим. Колкото до Мурат и Йомер - времето ще покаже какво ще стане с тях..  Cry

Така е! Съгласна съм с теб ... newsm10

# 388
Хей,здравейте момичета, браво на вас доста сте изписали .. Hug Преди малко гледах смърта на Елиф 10 пъти ми се прирева, а утре Зейнеп то ще бъдат тъжни мелодии, ревове ..

# 389
Гамзе си е направила татус с 'М' като Муратхан, ааа това е толкова мило и сладкоо ..  Heart Eyes Heart Eyes

-Тук няма какво друго да кажа,освен красотаа ♥♥♥

Общи условия

Активация на акаунт