148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 42 095
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
  • The QC to be!!!
Kakто каза един наш познат в Бг. - тъкмо си мислим, че по зле не може да стане - и днешният ден вземе, че ни опровергае, все като чалъндж ни взима мислите... Изхода е в подписа ми, а пътя е ясен.

# 256
Имах огромното удоволствие да се запозная с Агентката, Уинкс и Анет и с техните наследници. Майките - красиви и усмихнати, децата - очарователни и умерено послушни. Гелето и Ния ми позираха, момчорята ги гонихме с камерите. Simple Smile
Бих се срещала всеки ден с тази компания. Simple Smile 

# 257
 Grinning Даже и изложба на Светлин Русев вкарахме в програмата - тайфата е веднъж  Grinning

Уинкс, взех билети - утре ви чакаме пред театъра!

Мераклии да ги водя на концерт на Патрисия Каас в НДК на 21 юни, петък?

# 258
  • The QC to be!!!
Въх блазе ви дами! А снимков материал?  Blush

# 259
  • USA
Ех, момичета, много ми беше хубаво с вас и се надявам пак да се видим!  Hug

АП, супер! Чакаме с нетърпение!

# 260

Мераклии да ги водя на концерт на Патрисия Каас в НДК на 21 юни, петък?
аз съм видна мераклийка, ако мога да се придвижа до НДК до петък.

Блазе ви за срещата!  странно нещо е общуването в 21 век, първата ти среща с някой да е пред екрана, а години по-късно на живо. Чакам с нетърпение репортаж.

# 261
  • WA, USA
Браво ви за срещата момичета! И аз искам снимки да се порадвам на сладки дечица.

# 262
Браво ви за срещата момичета! И аз искам снимки да се порадвам на сладки дечица.
И аз така.  Heart Eyes

# 263
Фея, колко суха закваска слагаш на галон прясно мляко?

# 264
Фея, колко суха закваска слагаш на галон прясно мляко?
4 ч.л. - по една на литър.

# 265
Благодаря ти!  На уеб страницата им пише 1-2 чаени лъжички на 2 литра мляко, на опаковката пише 1-2 на 3 литра мляко, та за всеки случай.
Миналата събота нали взехме мляко от амишите за първи път.  Аз ли обърках нещо, не знам, но стана рядко като чорба (заквасено с кисело мляко).  Сега чакам втората проба да изстине и ще пробвам със сухата закваска.

# 266
Аз му слагам по чаена лъжичка на литър и го оставям в машината за 24 часа. Обичаме го по-киселко, затова.

После оставям буркана няколко часа да изстине и го прибирам в хладилника. Като се охлади, киселото мляко се стяга.

# 267
Виж ти, ще го оставя до сутринта тогава, ще му стане около 14 часа.  Аз го държа завито, направо в тенджерата, не ще буркани господина   Laughing

# 268
Мишки, бурканът, който ползвам е един галон http://www.walmart.com/ip/Anchor-Hocking-Heritage-Hill-1-Gal-Jar … with-Lid/16486706. Така имам само един голям съд в хладилника, вместо 'амнайсет малки. После греба с черпака   chef Като стигна до половината на буркана, зареждам следващия за заквасване.

Нали знаеш, че не трябва да клатиш или тръскаш съда, докато млякото се заквасва?

# 269
Оо да, седи си в ъгълчето и никой не пипа Simple Smile  По принцип го държа 6-8 часа до цяла нощ, после директно в хладилника.  Този път ще пробвам твоя вариант   Peace  Супер е буркана   Flutter

Планираме триседмичен роуд трип от няколко дни и сега изведнъж нова идея.  Не на топло, ами на студено.  Как решавате къде да почивате?

Общи условия

Активация на акаунт