148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 935
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм от 6 години със стакабъл фронтлоудъри от Maytag. Като ми доставиха пералнята, тя си работеше, но беше ударена така, че предната част имаше лек козметичен дефект. Обадих се да се оплача, а те, вместо да поправят пералнята или да ми върнат пари, ми пратиха друга чисто нова пералня. И не искаха да вземат първата. Подарих я на едно семейство с 4 деца. Жената каза, че се е родила с големия барабан на пералнята и с това, че е хай ефишънси.

В нашия квартал без сушилня не може, защото е забранено да се простира навън, а вкъщи няма начин да опъвам простори.

Сега си взехме френч доор хладилник на ЛГ. Не е истина колко са се променили нещата за 7 год...

# 601
Аз простирах вътре, имам специално помещение за пералните и е с доста добра вентилация. Всъщност като се замисля няма проблем да простра и вън, задния двор е добре ограден.

Онзи ден се замислих за нещо, защо в повечето случай пералните са в мазетата?

# 602
Обикновено мазетата, в които се слага пералня, не са тип сутерен, а са си недовършени складови помещения.

Моята пералня не е в мазето. Него го изпозваме за игралня на децата. На първия етаж си имаме перално помещение, но не е достатъчно голямо за простиране в него. За простиране вкъщи и дума не може да става от чисто естетически съображения и заради удобството.

# 603
Ние ползвахме сушилка от този тип:

http://www.amazon.com/Honey-Can-Do-DRY-01610-Heavy-Gullwing-Dryi … othes+drying+rack

При нас опцията тогава беше или това, или общите перални/сушилни, което за бебешките дрехи беше абсолютно неприемливо. А дрехите изсъхваха за няколко часа, след което сушилката седеше сгъната.

А за инсталиране вместо голяма ще трябват различни маркучи от тези, с които си е, защото нямаме чешма там и трябва да се върже към канализацията. Няма да го правя, де... Едно от нещата, които най-много ми харесваха, беше това да мога да пусна вряла вода от чешмата и с такава да пере пералнята.

# 604
Има преходници в Хоум Депот, нашата беше монтирана с такъв.
Даже като продавах пералнята се присетих, че имаме преходник за чешма и им го дадох и него.

# 605
Имала съм 2 добри модела портабъл Хайер и въпреки, че си вършеха добре работата (едното беше 2 в 1 т.е и сушилня) не могат да се сравняват с 2 дедикейтид модерни модела пералня и сушилня)

Солей, за съжаление ваканцията беше до днес!

# 606
Перални последно купувахме у далечното лето 2008-мо, тъй че съм дълбок пас по темата  Laughing
Гледам за сушилници говорите, на който му трябва вчера видях много готини в Костко за под $20.

Да ви кажа, на мен нещо пак почва да ми намирисва, но да видим.  Wink Sunglasses

Скрит текст:
Това съвсем лесно може да се разбере  Mr. Green

Вики, къде точно сте из метро-ериата, аз също съм в района  Wink ?

# 607
Да ви кажа, на мен нещо пак почва да ми намирисва, но да видим.  Wink Sunglasses
Скрит текст:
Това съвсем лесно може да се разбере  Mr. Green
Вики, къде точно сте из метро-ериата, аз също съм в района  Wink ?
Скрит текст:

Какви са ви плановете за 4th of July? Има и тази година блок парти в нейбърхуда, но с тези температури... тц. Тук е адска жега и планувам филми и басейн след обяд като падне слънцето.

# 608
  • The QC to be!!!
Солей, сори, не съм видяла питането ти. опит от закупена преди 6 месеца и тогава правихме обстоен сърч, и щом е само за към 3 год. - и ако е за ДЕ, LG Inverter DirectDrive 8kg. Сама си топли ледената вода.  Wink и е супер тиха на 1400 оборота, което знаеш за тук е мн. важно да не ти мрънкат съседите. Изисква добро нивелиране. Пере та се къса, и има опции повече от нужното. От ревютата $ вс. качество за 3-4 год., мисля е добър избор. Тук на сейл са към 380Е. И да я изхвърлиш след 2 год. никак не ти е жал.

Станали сте мн. мнителни  Mr. Green

Агент лек път  Hug . Вчера точно се сетих за теб сутринта и си реокох като се прибера ще ти драсна 1 ред за предстоящото завръщане... но заплес, забравих... Пиши като кацнете довечера, ако имаш сили де.

4 Юли ми беше един от любимите празници... малко ви завиждам.  Blush

# 609
Най-голямата ми мъка - пералня. Simple Smile
Над 2 часа ми отнема едно пране и сушене с мъкненето до горния етаж,е не седя там да чакам ама си е ужасно гадно като съм свикнала всеки ден да пускам поне 1 пералня.
Засега оставаме в Чикаго,пролетта ще му мислим на къде да поемаме,първо аз се прибирам с децата,а преди това трябва да сме решили дали ще оставаме в Чикаго или  към Флорида.

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 20:42 от zaki

# 610

Какви са ви плановете за 4th of July? Има и тази година блок парти в нейбърхуда, но с тези температури... тц. Тук е адска жега и планувам филми и басейн след обяд като падне слънцето.

ББКю. Нас пък ни удави тоя дъжд.

В тази връзка, какво носите като апетайзър обикновено по събирания? Имам нужда от нови идеи...

# 611
Салата, баница, пълнени крастажички ( шмеркезе), рулца по чешки, пълнени палачинки или каквото ми дойде на ум

# 612
Станали сте мн. мнителни  Mr. Green

Вярно е  Whistling

Аз идвам да честитя и тук рождения ден на Руми   bouquet Hug Дано те поглезят твоите момчета днес!  Wink

# 613
MissNellie,нося каквото ядем ние,толкоз сме много че дори никой друг да не куса си го изяждаме Mr. Green Марулена салата със семки/стафиди/чия/авокадо/краставица ; сух таратор с мн.малко чесън ; готови спаначени банички от костко ; гуакамоле с пита бред ; капрезе салата (+обучение по бг знаме) ; плодови / суров зеленчук  шишчета ; мини кръгли банички с бутер тесто ; хумус 2-3 вкуса с пита чипс
*
а! утре цял ден ще лежа и ще чета,имам 3 книги да свърша и много моля да не ме занимават; пм имам уокинг дейт с дружки и ако не вали-кънки

# 614

Ще има някаква програма в нашето 'село', затварят улицата пред комплекса. Ако е много жега, най-много да идем до океана за плажче.

----
Да попитам бременните и раждалите в САЩ - слагали ли са ви whooping cough ваксина към края на бременността?

----
Тези Portable перални изглеждат доста добре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт