148 ваканционно настроени американки си подават студени коктейли

• 40 929
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • USA, Steak State
Тумбалинка, да сложиха ми и много ми я препоръчваха.

Утре смятам да занеса картофена салата ( американски тип-сладка) и бобена салата тъй като хоста ще предостави бургери от всякакъв вид. Чудех се дали да не взема и халапено чушки за скарата. Абе и едни наденички ще занеса за всеки случай. Като цяло ние сме 3ма души дето почти не ядат, но винаги носим много храна. В най- лошия случай ни я връчват обратно и си я ядем вкъщи.  Mr. Green

# 616
Като търсихме апартамент, единственото ми изискване беше да има пералня и сушилня в апартамента, а не общи.  Имам една приятелка рускиня, дето пере на ръка, защото са с общи в тяхната сграда - и двата варианта са ми неприемливи.

За празника утре правя торта, в момента стяга в хладилника, довечера се залавям с декорацията, пък дано да стане  Praynig

# 617
За празника утре правя торта, в момента стяга в хладилника, довечера се залавям с декорацията, пък дано да стане  Praynig
Ммм утре ще ядем торта Grinning
Тумбалинка, и на мен много горещо ми предлагаха ваксината за коклюш, но аз я отказах. В общи линии ти си преценяваш, ние не контактуваме с много хора, затова прецених, че рискът за нас не е голям. А и аз, като теб, се допитах и до други хора Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2013, 00:24 от Terminator

# 618
  • WA, USA
Аз идвам да честитя и тук рождения ден на Руми   bouquet Hug Дано те поглезят твоите момчета днес!  Wink

Мерси на всички тук и във фейса! Много сте мили и ме стоплихте приятно с пожелания Hug
Аз бях на работа и много ми хареса днес - купиха ми обяд колегите, шоколади, голямо глезене падна. Обикновено си вземам офф и само в кухнята седя да готвя за гости, този път си е нормален-специален ден.

Ваксини не са ми предлагали и не съм слагала.

Нищо не нося за апетайзри, купуваме вино обикновено.

Ние сме си в къщи. Иво ми се тръшна болен празнично, не иска да ходи на самър кемп, ама иначе ме пита дали можел да влезе в басейна. Crazy

# 619
Руми, да ти е честит рождения ден и да сА 'илядиш!

И на мен не са предлагали ваксини.

Нямаме планове за 4-ти.

# 620
  • Чикаго / София
Руми и тук Честит Рожден Ден! Да си здрава и с лекота да се справяш с предизвикателствата пред теб!  bouquet

За 4ти юли нямаме абсолютно никакви планове, освен да се наспим. Може да покараме колелета ако не вали, че и тук като при МисНели не е спряло да вали напоследък. А температурите са по-скоро пролетни, отколкото летни.

zaki добре сте го решили с преместването.

# 621
Руми, честит рожден ден! Много щастие и късмет.

# 622
Честит 4-ти Юли, дами!

По традиция нямаме планове за днес. Simple Smile
По-късно ще се строим при съседа за чудната заря, която спрята всяка година.

# 623
Честит 4-ти на всички! С планове или без, наслаждавайте се на платения отпуск Simple Smile

# 624
Честит 4 Юли на всички!

Насладете се на свободното време максимално!   baloni
Не се ориентирам още добре, пък и покрай бременност и малко диване не излизам на много интересни места и за  мен ще си е просто обикновен ден  Wink

Приемам съвета на  Фея Кръстница и питам тук   bouquet  Може ли някой да сподели  за здравната система и по - конкретно за раждане тук, защото ми е доста напрегнато и объркано? Мерси предварително!

# 625
Може ли някой да сподели  за здравната система и по - конкретно за раждане тук, защото ми е доста напрегнато и объркано?
Обади се на застрахователната си компания и ги питай какво покриват.

Говори с аг-то, което ти следи бременността.

От тези места ще получиш най-адекватен отговор.

# 626
Приемам съвета на  Фея Кръстница и питам тук   bouquet  Може ли някой да сподели  за здравната система и по - конкретно за раждане тук, защото ми е доста напрегнато и объркано? Мерси предварително!

Нали мъжът ти е американец, и на него ли му е объркано?
А той 4ти Юли не иска ли да празнувате?

# 627
  • USA, Steak State
Вики, какво те интересува конкретно?

Зависи от застрахователя ти, но обикновено по време на бременност ти се полагат 2 видеозона. Посещенията не би трябвало да имат копей.
Цената на раждането зависи от мястото в което ще раждаш. Хубаво е да се консултираш с финансиста на клиниката в която ходиш да те преглеждат. Тя/той ще ти обясни за цените на различните болници с които работи лекаря ти, плащания, колко % покрива застрахователя ти от цялото раждане и т.н.

Ние например платихме $2.500 защото това беше максимум аут оф покет на нашата застраховка на човек. Освен това си плащах допълнително за инжекциите Проджестерон за задържане на сестрите, които ми ги биеха. Самото лекарсвто го покриваше отново 90% застрахователя, понеже поръчвахме Макена, а това, което се забъркваше в аптеките го правеха със сусамово олио към което се оказа, че съм алергична и не можех да приемам. 

# 628
Приемам съвета на  Фея Кръстница и питам тук   bouquet  Може ли някой да сподели  за здравната система и по - конкретно за раждане тук, защото ми е доста напрегнато и объркано? Мерси предварително!

Нали мъжът ти е американец, и на него ли му е объркано?
А той 4ти Юли не иска ли да празнувате?
Laughing   Sunglasses

И аз се връщах да чета по профил, Зоуи.

# 629

Laughing   Sunglasses

И аз се връщах да чета по профил, Зоуи.

Шт! Play along, pls!  Sunglasses

~

Да се похваля - продадох си старото колело на крейгслист. Ура!

~

Аз сега ще слагам агнешкото, че да е готово за обяд. Вие, момичета, как го правите тая година?
Вики, а твоят мъж не е ли поискал поне традиционното агнешко да му направиш? Американците много държат на това!

Общи условия

Активация на акаунт