Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
то е ясно че е бил там то оставаше и да не  иде и на рд-то на приятеля си Simple Smile а и онази чавка Еджето е била незнаех че вече не е руса  ooooh!

# 91
Eто снимки на Ямур от партито. И тази Нурана Багиева е била там, явно са приятелки.

Всички са се снимали, само Чаги не.  Rolling Eyes Дано да изскочи и някоя негова снимка.

# 92
Сега й разглеждам инстаграма, има хубави снимки.  Peace Кученцето й е много сладко обаче.  Heart Eyes

# 93
Eто снимки на Ямур от партито. И тази Нурана Багиева е била там, явно са приятелки.

Всички са се снимали, само Чаги не.  Rolling Eyes Дано да изскочи и някоя негова снимка.

Тя тая Нурана нали е гаджето на Исмаил  Grinning

# 94
Тя тая Нурана нали е гаджето на Исмаил  Grinning
Tя ли му беше гаджето?! Аха, ясно вече защо е била там.  Laughing
Доколкото си спомням по едно време я свързаха и с Чаги. Те нали папараците като видят някой един до друг веднага трябва да ги изкарат гаджета.  Mr. Green

Всички се боядисаха.  Laughing Джейда, после Букет (Нехир), сега и Ямур.
Ще чакам с нетърпение новия им филм да ги видя как ще се справят и дали ще успеят да ни покажат нови лица различни от тези на Ханде, Мехмет и Едже.  Simple Smile

# 95
Още една снимка от партито

# 96
Манка,
Скрит текст:

Много приятно. Благодаря

Скрит текст:
Чак ме хваща пак мерак за латино танци, ама сега не мога да ходя Sad

И за теб

# 97
Чаги е бил скрит на един балкон, затова не са то хванали папараците. Рецитирал е поеми на някого.

Преводът не е от чичко Гугъл. Joy Joy Joy

Манка, латиното e muy bien. newsm51 newsm51

# 98
здравейте, нова съм тук и се надявам да ме приемете Simple Smile
чета ви от доста време, но днес реших да се регистрирам.
Темата ви е много цветна и това ми харесва в нея.
Също така искам да ви благодаря за всички снимки които споделяте.
Тази Ямур е много сладка. Heart Eyes С руса коса ми харесваше повече но и така е много хубава.
Аз съм чела че не я харесвате много-много, но на мен ми е симпатична. Доколкото разбрах от вас тя ще участва заедно с Джейда и Мелих в някакъв филм нали така?
О забравих да се представя. Аз съм Мартина приятно ми е Hug

# 99
Мартина  wavey wavey  Hug

# 100
ЕТО ГО БАТКОООО  Party Party Party

# 101
Мартина, welcome

# 102
Maртина,  Hug добре дошла. Аз съм Рая приятно ми е. Правилно си разбрала, Джейда, Ямур и Мелих ще участват заедно във филма.  Peace
А за Ямур-в сериала не я харесвах особено, тоест героинята й Едже, но иначе е сладка.  

Джеси,  Hug браво бе душа, най-накрая да го открием тоз Чаги.  Laughing Хубавец е.  Heart Eyes

# 103
Ейй че съм познала че е бил с бяла ризка  Joy Joy от оная вечер когато се базикахме  Joy

# 104
Благодаря ви момичета за посрещането. Hug
Готин е Чаатай на снимката и ме радва това че е усмихнат до уши. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт