Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 98~

• 33 337
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Аз отговорно декларирам,че съм за психото  smile3533 Имам чувството,че много скъп за мен човек е заминал за неопределено време  newsm78 Не съм добре,нали!?!  Weary

# 706
Аз отговорно декларирам,че съм за психото  smile3533 Имам чувството,че много скъп за мен човек е заминал за неопределено време  newsm78 Не съм добре,нали!?!  Weary
Направо си за при Халилудко  Mr. Green

# 707
smile3521

# 708
Joy Joy Joy
Оххххх, Снежи, по-яваш, яваш, чееееее......ако наистина приемаш по този начин заминаването й,  Rolling Eyesне е добре работата ШЪ ЗНАИШ. Joy

# 709
  • Още у мъглата ...
 Heart Eyes

и до довечера Hug  love001

# 710
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ееееее,ама тя много хубава тая Хазалка бе,и ето на после как да не ми останат въпросителни,той усмихнат,тя усмихната,ама си личи,че не са усмивки само за снимката,а направо са си весели,ама то така е,човек като се сдобри с любимия и все така се хили,даже не се и усеща на моменти,че е застанал така,а наистина колко бързо е отслабнала,ама аз имам една позната болна от диабет,та тя е така рязко качва,и рязко сваля,явно от самата болест,а и  човек като е влюбен не му се яде,изпитано е,не си ги бръщолевя само така Mr. Green Той уж се утрепал да блъска в залата,а ще му падне панталона,какво е тренирал не знам само,явно как да накараш една упорита жена да ти прости Mr. Green

# 711
Ееееее,ама тя много хубава тая Хазалка бе,и ето на после как да не ми останат въпросителни,той усмихнат,тя усмихната,ама си личи,че не са усмивки само за снимката,а направо са си весели,ама то така е,човек като се сдобри с любимия и все така се хили,даже не се и усеща на моменти,че е застанал така,а наистина колко бързо е отслабнала,ама аз имам една позната болна от диабет,та тя е така рязко качва,и рязко сваля,явно от самата болест,а и  човек като е влюбен не му се яде,изпитано е,не си ги бръщолевя само така Mr. Green Той уж се утрепал да блъска в залата,а ще му падне панталона,какво е тренирал не знам само,явно как да накараш една упорита жена да ти прости Mr. Green

newsm10 smile3501 newsm10

# 712
Аз отговорно декларирам,че съм за психото  smile3533 Имам чувството,че много скъп за мен човек е заминал за неопределено време  newsm78 Не съм добре,нали!?!  Weary
Направо си за при Халилудко  Mr. Green
smile3521

На там съм се запътила   car003 bye Ади Чао!  hahaha hahaha hahaha

# 713
  • Още у мъглата ...

newsm10 smile3501 newsm10

love001 newsm10 smile3501

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,ама къз какво кафе си ми спретнала,пуууу в нашата фирма само такива ще си правим,сега ми дойде веднага една песен на ум-Нашата фирма,нашата фирма е номер едно Joy Joy Joy Снежи,мини ме забери и мен душата,че вкупом да ни запишат,и на една терапия ще ни сложат Mr. Green

# 715
Ади Ирка !КЪк та забравих... smile3555 Сменям возилото,че и некой друг може да ни последава  tooth tooth tooth 

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чакай да стягам багажа,лаптопа задължително грабвам ,че като Джансуто да си гледам Емко,а и във форума трябва да има с какво да влизаме Mr. Green

# 717
Записах се в новата тема Stop и се върнах да прочета и старата :stop
Привет на всички от мен Hug Hug Hug
Снежи не се тормози толкоз къз,то Хазалчето нема да се бави много У Америката Heart Eyes

# 718
Жани! wavey  love001
Ирка, без тях не може... tooth tooth tooth
Като в сериала се движат нещата,ама в друга хронология...карат се,събират се,дрога,Емко 3 месеца в Щатите,а сега Хазалчето ,Краля на нощта по клубовета и т. н.Ама тук те сами си пишат историята и ще покажат на Фатих и компания как свършва всичко  txtloves rotfImao rotfImbo
Довечера ще чакаме включване от Неви...нашия Хазатайски треньор  hahaha hahaha hahahaТя сама се окачестви като такава и наистина го заслужава  newsm10 Хазатайска енциклопедия е тя!  love001 Two Hearts

# 719
  • В света на мечтите... ❤
Привет на всички симпатяги и аз да се включа малко преди края на темата.
Този Мелих много хубава снимка е публикувал в туитър,браво на него добър фотограф е,ако нещо залезе като актьор има накъде да се развива  Peace

За снимката е написал "Тъмната страна на луната"

Общи условия

Активация на акаунт