Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 148
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Моето питане е за Zen на  Shiseido. Тъй като имам оригинален 100 мл/вече празен реших да си взема 100 мл тестер. В парфюми-шоп.нет няма тестер, а 100 мл идва скъпичък, което пък не е главната причина. Аз от този сайт досега нямам ментета, но имам забележки откъм обслужване и то не една. Откакто им направих една критика и поспорих с тях, не получавам никакви промоционални оферти, дори когато изрично им пиша и ги помоля.Да добавя, че правя за себе си и колеги поне 8-10 поръчки годишно.
И така, моля дойенките в парфюмерията да ме насочат -  ЗЕН, Шисейдо - 100 мл, тестер или не, или пък 50 мл. Praynig откъде?

# 106
Аз бих в monami.
Наскоро имах същата дилема и изкристализирах така.

# 107
# 108
Възможно ли е според вас тези http://www.outlet-zone.net/  да са  оригинални  като гледам  цените са доста ниски и малко ме притеснява дали са оригинални

# 109
  • София
Възможно ли е според вас тези http://www.outlet-zone.net/  да са  оригинални  като гледам  цените са доста ниски и малко ме притеснява дали са оригинални
Не, не са оригинални.

# 110
Не, не са оригинални.

По  каво се разпознава? Само по цените  или ...?

# 111
  • София
По много неща.
- по ниските цени
- по възможно най-големите разфасовки и липса на по-малки
- по отсъствие на комплекти (парфюм + душ гел + лосион за тяло например)
- по наличието на несъществуващи в оригинал разфасовки (например най-голямата оригинална е 75 мл, а се предлага 100 мл)
- по наличието на несъществуващи оригинални парфюми (например Nina Ricci Apple/Plant/Sun или там  каквото друго измислят  Mr. Green)
- по еднаквите цени - не може Шанел и Лакосте да струват еднакво

мога и още... ама нужно ли е?

# 112
Атти  определено  сте  специалист и  знаете много    bouquet

# 113
  • София
Благодаря за оценката  Blush Чак кой знае какъв специалист не, просто имам достатъчно опит.
Надявам се да съм помогнала   bouquet

# 114
  • Варна
Благодаря за оценката  Blush Чак кой знае какъв специалист не, просто имам достатъчно опит.
Надявам се да съм помогнала   bouquet
Атти , за да не се връщам назад, би ли споделила - имаш ли съмнения за купен от парфюми -шоп.нет парфюм.
И пак да питам за моя ЗЕН newsm78

# 115
  • София
Лично аз нямам лош опит с този сайт, но имам за него отрицателни отзиви от достатъчно хора, които знаят какво говорят и на чието мнение се доверявам напълно. Убеждавала съм се и с очите си в разлики между парфюм, купен оттам и същия, купен от чужд сайт. Така че внимавам какво получавам оттам.

Този Зен устройва ли те или да търсим тестер 100 мл?

# 116
Денси, благодаря за светкавичната реакция, Ще си позволя да прехвърля поста си тук.
Написаното по-долу го копнах от потребител с име Loulu, който трвърди, че това е начин за разпознаване на оригинални продукти. Направих няколко сметки за неща, които съм купувала от разни сайтове и може би не съм купувала ментета, някой има ли впечатления ?
1. Съберете цифрите от баркода,които са на четните места, т.е всяка втора:
6+1+2+1+0+1=11
 2. Получената сума умножете по 3: 11х3=33
 3. Съберете цифрите, които са на нечетните места, без контролната цифра:
5+0+7+1+1+0=14
 4. Съберете числата, посочени в т.2 и 3: 33+14=47
 5. Игнорирайте десетиците: получаваме 7.
 6. Полученото число в т.5, в случая 7, извадете от 10: 10-7=3
Ако след тези изчисления получената цифра не съвпадне с контролната цифра в щрих-кода, това означава, че стоката е произведена незаконно и не е оригинал.
Това конкретно имам предвид от темата. И ароматът, трайността също. Все пак дизайнът на опаковката може да търпи леки промени, така че не е гаранция

ей и това го знаят бг мамите а контрабандистите Не 
БРАВО МНОГО УМНО ТОВА ГО Е ИЗМИСЛИЛ НЯКОЙ МАТЕМАТИК

ПОЧВАТЕ ДА СТАВАТЕ СМЕШНИ .

А И ЕДНО ПОЯСНЕНИЕ  АКО НЯКОЯ ОТ ВАС Е БИЛА В ТУРЦИЯ С КОЛА (ЧЕ ВИЕ САМО В НЕБЕТО ЛЕТИТЕ )  СИГУРНО Е ВИДЯЛА ЧЕ ИМА ПАРФЮМИ В ОПАКОВКИ БЕЗ ОПАКОВКИ  В ПРОЗРАЧНИ ШИШЕТА И ВСЯКАКВИ

Е ВСИЧКИ СА ЕДНИ И СЪЩИ    1:1  С ОРИГИНАЛА

А ДО КОЛКОТО ОРИГИНАЛИТЕ В БГ МАГАЗИНИТЕ - ТЕ ВЛИЗАТ В ВАРЕЛИ   Simple Smile  ПРАВЕТЕ СИ ВИЕ СМЕТКА
АКО ПОЗНАВАТЕ НЯКОЙ ШОФЕР НА ТИР ГО ПИТАЙТЕ  КАКВО Е АДР    И ЗА БИДОНИТЕ С ПАРФЮМИ ОТ ФРАНЦИЯ

ИНФОТО  Е ДОСТОВЕРНО

# 117
А какво мислите за www.get.bg ?

Купувала съм си от там навремето доста парфюми, но от около година не съм, а виждам, че не го спрягате в темата.

# 118
  • MJF
Здравейте,отново!
През последните няколко дни си направих труда да прочета две-три теми назад,за да обобщя отзивите на всички момичета.Съответно още повече се обърках в избора си,вместо да си го изясня.Бях се насочила към enzo.bg,но въз основа и на другата тема,директно се отказах!
Обърнах внимание на Венера,но ми направи току-що впечатление елементарна правописна грешка в секцията "Кажете НЕ на ментетата",която малко ме разколеба.Фирма с толкова голям опит,доказала се,не би следвало да допуска подобни фрапантни грешки.А и освен това намирам за странно и двата тестера,които искам да закупя .. да са на еднакви цени от 55лв.Става въпрос за Versace Yellow Diamond и Dsquared She Wood.
В крайна сметка се бях спряла на 1001-bg.com,откъде съм купувала точно тези парфюми преди.Единствено ме притесняваше самата трайност на ароматите,но някой форумки дадоха мнение,че точно тези парфюми са с по-ниска трайност по принцип.От друга страна сега забелязах,че липсва всякаква информация за самия онлайн магазин има само един телефон за връзка и нищо повече.
И все пак ще се радвам някой да си изкаже мнението,нуждая се от съвет.

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 19:32 от FugeeLa

# 119
Учудвам се, че си видяла само една грешка, при положение че цялата статия е пълна с граматически и пунктуационни неточности. Но това не би ме спряло да купувам парфюми точно от "Венера". Това е (почти) единственият сайт, на който имам пълно доверие.

Общи условия

Активация на акаунт