Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 294
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Глупаво и аматьорски направен сайт. Няма информация за нищо. На всичкото отгоре препраща към друг сайт с подобно име. Не бих им се доверила, въпреки че според мен продават читави неща (името на фирмата в Контакти е познато).

# 256
Аз проверих, фирмата от конткакта е parfumi-shop.net, който е надежден, но на този някои неща там ги няма. Предполагам е остарял линк, който не е изтрит, но проверявам за сигурно.

# 257
Hi!!! Purvo vi molia da me izvinite za latinitsta, prosto ne sum na kompiutarut. I taka... Poruchah vtori parfum ot 1001-bg.com. Parfumut e Lanvin: Eclat D'Arpege, aromatut e bojestven, no mnogo me razocharova kato trainost - okolo 2 chasa i sled tova vse edno che izobshto ne sum se pruskal, a e EDP versia, koeto e stranno otkum trainosta na parfuma. Sushtia mi beshe i problema s Van Cleef Midnight in Paris EDT versiata. Ta da imam li sumnenia za tozi sait? Az im se doverih, poneje imat realen magazin v Butgas, a i davat kasova belejka. newsm78

# 258
Enzo.bg ili Parfumi-shop. net e по - надеждния сайт?

# 259
  • някъде в България
Hi!!! Purvo vi molia da me izvinite za latinitsta, prosto ne sum na kompiutarut. I taka... Poruchah vtori parfum ot 1001-bg.com. Parfumut e Lanvin: Eclat D'Arpege, aromatut e bojestven, no mnogo me razocharova kato trainost - okolo 2 chasa i sled tova vse edno che izobshto ne sum se pruskal, a e EDP versia, koeto e stranno otkum trainosta na parfuma. Sushtia mi beshe i problema s Van Cleef Midnight in Paris EDT versiata. Ta da imam li sumnenia za tozi sait? Az im se doverih, poneje imat realen magazin v Butgas, a i davat kasova belejka. newsm78

И аз бях се наканила да поръчам същия парфюм от този сайт и сега се  чудя щом аромата е с ниска трайност дали е оригинален парфюма newsm78

# 260
  • София
Май ще трябва в първи пост да се закове изречението "Трайността на парфюмите не е белег за оригиналност", за да не го повтаряме през пост Rolling Eyes
Еклат Д Арпеж си е нетраен аромат, особено пък в студа сега не знам колко време си представяте да трае.
UzuI, аз ли нещо не разбрах, ти си мъж и носиш Еклат Д Арпеж?  Embarassed

# 261
A какво се случва с Мегашоп, в смисъл преди години съм поръчвала и бях доволна, но от поне 3г не съм. Там читави неща ли продават?

# 262
Май ще трябва в първи пост да се закове изречението "Трайността на парфюмите не е белег за оригиналност", за да не го повтаряме през пост Rolling Eyes
Еклат Д Арпеж си е нетраен аромат, особено пък в студа сега не знам колко време си представяте да трае.
UzuI, аз ли нещо не разбрах, ти си мъж и носиш Еклат Д Арпеж?  Embarassed
Ami da, znam che e stranno, ama kato me kefi, kakvo da pravia...  Mr. Green

# 263
Момичета, от вас знам, че  сайтът на Венера козметикс е ок, но досега не съм поръчвала от него. Притеснява ме , че мъжката Armani Mania 50 мл е с над 10 лв по-евтина от другите изпитани сайтове.
Нали не са се променили впечатленията от сайта ? newsm78
Благодаря  Hug

# 264
  • София
Момичета, спешно ми трябва сайт от който мога да поръчам до обяд и парфюма да дойде днес. Цял час вече се ровя в старите теми и нищо не намирам, а имам някакъв смътен спомен, че сте споменавали такъв сайт.. Thinking

Инфото за конкорд ме разби, добре че не съм поръчвала от там..

# 265
Може ли някъде да се поръча този парфюм http://www.ivis.bg/valentino-valentina-edp-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1 … %D0%BB-p8296.html на по-изгодна цена и да е оригинал. Има ли сайт, който прави хубави намелия преди Коледа?  Simple Smile Благодаря

# 266
  • В най - голямото село
Момичета, спешно ми трябва сайт от който мога да поръчам до обяд и парфюма да дойде днес. Цял час вече се ровя в старите теми и нищо не намирам, а имам някакъв смътен спомен, че сте споменавали такъв сайт.. Thinking

Инфото за конкорд ме разби, добре че не съм поръчвала от там..

От Мегашоп реагират бързо, опитай.

# 267
  • София
cikoni, благодаря   bouquet Сега ще им погледна сайта. Предполагам са читави, не са ментета..

# 268
  • София
Не знам и аз.Ще я питам моята позната. Аз ползвам Еклат и си го взимам от там, досега не съм имала проблем.

# 269
  • София
Може ли някъде да се поръча този парфюм http://www.ivis.bg/valentino-valentina-edp-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1 … %D0%BB-p8296.html на по-изгодна цена и да е оригинал. Има ли сайт, който прави хубави намелия преди Коледа?  Simple Smile Благодаря
Ето тук, например  Peace

Таис, сигурно съм закъсняла, но посочения от мен сайт доставя същия ден, ако поръчката е направена до 11:30, пише го в самия сайт и е лично изпробвано от мен многократно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт