Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 271
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм доволна от parfum-bg.com  Simple Smile Доставиха ми нещата същия ден, тъй като направих поръчката в мнооого ранните часове на деня Laughing Хванах и прИмоСията - безплатна доставка при поръчка на 3 продукта Mr. Green За единият парфюм съм убедена, че не е менте, тъй като е любимият ми и това е вече 4-ти флакон, който ползвам Simple Smile За другите два не мога да гарантирам, тъй като ги поръчах на сляпо, но съм почти 99.9% сигурна, че също са ОК. И за моя радост, макар и поръчани на късмет, са страхотни Mr. Green

# 286
Момичета, имам въпрос - Soul на Hugo Boss бил спрян и от парфюмериен магазин ме уверяват, че тук- там при тях са останали последни парфюми и надали в сайтовете говорим за оригинали. Имате ли информация по въпроса, за да знам къде да поръчвам за последно, че мойто мъжле е с голям сантимент.

И още един въпрос - не съм в час с мъжките парфюми, дайте предложение и за нещо ново и интересно, по-тежко - за брюнет, костюмарче, вече на средна възраст  Grinning
Ами какво друго да ти кажат, за да те накарат да си купиш от тях, а не от сайт?  Mr. Green Аз лично съм купувала от сайтове абсолютно всички редки и спрени парфюми, които притежавам. Естествено, трябва да се внимава със сайта  Peace

Предложение - Кокорико?

Santal majuscule na serge lutens.
Мъжът ми припадна по него. Унисекс, тежък, траен. Поръчахме го от английски сайт и около седмица по- късно вече е при нас - всичките 4 бутилки....

# 287
  • София
http://www.parfum-bg.com/shiseido-zen-prfyumna-voda-za-jeni-100-ml-bez-kutiya
някой да е взимал от тук този парфюм?Дали е надежден тестера?

# 288
Здравейте, щастливи мами! Ще се радвам, ако ми отделите от времето си. Знам, че гледате малко скептично на новите потребители, особено онези, които хвалят съмнителни сайтове, но се надявам, че за мен ще направите изключение.
Иде зима и съответно дойде моментът, в който трябва да се заредя с още една бутилчица(защото старата ми привършва) от сигничър сента си за студените есенно-зимни дни - Jean Paul Gaultier "Le Male". Тази година реших да проуча някой друг сайт за онлайн пазаруване на парфюми и да си поръчам съответния аромат, защото очевидно са доста по-евтини. А на днешно време кому не му иска да спести някой друг лев.
Досега през живота си съм купувал около 15-17 бутилки от аромата(първият някъде през '98), повечето пъти от оторизирани български парфюмерии, други - от чужбина. Веднъж колегите се бяха организирали и ми бяха поръчали директно от Франция бутилка с гравирано името ми на нея. Съответно вече щях да имам база за сравнение за бъдещите ми продукти. Освен това съм запознат с аромата, развитието му върху кожата ми, както и бутилката, и мога да твърдя, че не съм попадал на имитация(с изключение на един случай, който ще спомена след малко).
Последните няколко години сериозно се замислям дали да не поръчам от онлайн магазин. Имам 2-3 поръчки от get.bg отпреди 5-6 години, едната от които ми беше именно същият парфюм(другите бяха подаръци за приятели). Приятелите ми не се бяха оплакали за проблем с автентичността на парфюмите, но те са просто любители. Le Male, на който аз попаднах от get.bg, беше следният: на пръв поглед парфюмът беше оригинален, ароматът наистина беше автентичен, имаше същите нотки, същия прогрес през деня и трайност, каквито имаха и предишните ми покупки. Кутията също беше същата. Бутилката, от друга страна, изглеждаше доста странно - беше по-бледа с по-неясно изразени линии и граници между тях по торсото, леко по-зеленикава на цвят и надписите на дизайнера бяха доста по-бледи и не толкова добре гравирани. Но, както казах, разлика в аромата не успях да доловя. Това ми направи силно впечатление и впоследствие започнах да чета разни коментари в нета. Изводът ми от мнения на чуждестранни потребители беше, че съм попаднал на изключително сполучливо менте от Дубай, което почти не се различава от оригиналния аромат, но е с недобре имитирана бутилка. Е, в крайна сметка ароматът бе същият, а мен това ме интересуваше, бутилките и без това ги хвърлям и си пазя само гравираната от колегите, така че не бях особено ядосан от цялата ситуация.
На базата на този опит ето, че пак решавам да рискувам и да поръчам от онлайн магазин. Погледнах артикулите тук-там и за мое учудване - цените са повече от примамливи. Само от 125-милилитровата бутилка(каквато ползвам най-вече) мога да спестя около 40-55 лева. И оттук насетне започва дилемата- от кой сайт да поръчам:
Le Male 125 мл в get.bg - 118 лева;
Le Male 125 мл в 1001-bg - 95 лева;
Le Male 125 мл във Венера Козметикс - 94 лева;
Le Male 125 мл в parfum-bg.com - 94 лева;
Le Male 125 мл в enzo.bg - невероятните! 78,90 лева, което е почти цели два пъти по-малко от пазарната цена на парфюма в парфюмериите.
Очевидно не бих рискувал с enzo, но колебанието продължава. Гледах цените на други артикули в get.bg и останалите 3 сайта и те са приблизително еднакви(+,- 5 лева). Точно на Le Male обаче get.bg предлагат по-висока цена. Видях в историята на покупките си, че когато съм го поръчал през 2008, е бил 96 лева, което ме навежда ма мисълта, че в останалите 3 сайта се предлага успешното Дубайско менте. Въпросът е дали get.bg след толкова години са започнали да внасят оригиналния парфюм или просто са му вдигнали цената.
Знам, че при покупка от тях не мога да отварям артикула, дори и пред куриера, което е проблем, защото именно по бутилката и всеизвестните ви и на вас трикове мога да позная веднага дали съм попаднал на автентичния продукт. Не знам каква е политиката на другите сайтове, но щом работят с БГ куриерските фирми, едва ли ще е по-различна. Та, като за финал започвам да се колебая - струва ли си да спестя 50 лева и да рискувам? Ще ви помоля за съвет и ви благодаря за отделеното време!

EDIT:
Пазарната цена на парфюма от сайта на JPG е 58 британски лири, в българските парфюмерии върви около 145-160 лева.

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 14:36 от Иван Сл.

# 289
Сложен и драматичен казус Laughing

Аз бих дала шанс на get, току-виж издържали поправителния.
В случай на неудовлетвореност - връщаш.

# 290
Аз бих заложила на enzo,досега не съм попадала на менте( с уговорката,че не съм вземала досега нищо на ЖПГ).Предимно оттам поръчвам,заради ниските им цени. Peace
Предстои ми пак да поръчам за подарък и в тази връзка,ще помоля за предложения за топъл дамски аромат.Мама харесва следните нотки:
sweet,amber,coffee,cacao,white floral,musk,fresh spicy,warm spicy,woody,vanilla
Не е задължително да е драматично тежък,просто искам да е траен. Ще съм благодарна на предложения.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 17:14 от *Pippi*

# 291
  • София
Гет бг ще ги запомня с един репортаж за ментата им.  Laughing При другите сатове поне не е било документирано, ако продават ментета.

# 292
Ако чакаме да ги документират...  muhi
Мойта теза е, че от списъка на Иван Сл. няма сайт със 100% ментета. Въпросът е дали има такъв със 100% оригинали.

*Pippi* , препоръчвам ти Dolce vita на Диор.
Също Burberry brit, CK Obsession, Armani Mania, Амариж Мариаж... Успех!

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 01:44 от кехлибаровка

# 293
кехлибаровка,благодарско,ще се подушат   bouquet Hug

# 294
Здравейте,
Да споделя, че съм доволна от парфюмите на megashop.bg. Някой от сполучливите ми попадения с дълготраен аромат са:
Versace Versus 2010 дамски 100мл без опаковка
Joop Jump мъжки 100 мл без опаковка
Paco Rabanne Ultraviolet мъжки 100мл без опаковка
Davidoff Silver Shadow Altitude мъжки  100мл без опаковка
Versace Bright crystal  дамски 90мл тестер
Bvlgari Omnya Crystaline дамски 65ml

# 295
МОмичета, пазарували ли сте от този сайт
http://www.tester-bg.com/content/5-contact-tester-bg

# 296
Атти, ти е отговорила в парфюмната тема. Ментета са, при това прекалено скъпи.

# 297
  • София
И аз да питам доволни ли сте от Enzo - набелязала съм си няколко минита и виалчета.

# 298
Атти, ти е отговорила в парфюмната тема. Ментета са, при това прекалено скъпи.

Да, прочетох и много ви благодаря. Съвсем нова съм и не съм запозната със сайтовете, затова толкова разпитвам. Ще ви следя с голям интерес.

# 299
Hi!
Бях си поръчал Refan Vip 212 Men (за даскало), преди време (около 4 месеца). Отворих го, помирисах го,оставих го. Нямаше нищо общо с този от дистрибуторите на Рефан, много гаден аромат, а по принцип аз знам как мирише репликата  на Рефан на Вип 212 Мен.
Днес погледнах срок на годност 13.07.16, да не би да му бил е изтекъл срокът?

Общи условия

Активация на акаунт