Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 174
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Търся като коледен подарък за приятеля ми един конкретен парфюм.

Знам, че по-назад в темата тези два сайта като цяло са хвалени, но все пак искам да ви попитам дали според вас специално тези оферти са надеждни и дали не рискувам с ментета.
Пазарувам, дето се вика, в последния момент и не искам това да бъде причина нещата да се о...акат.

Благодаря ви предварително!

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/dsquared2-rocky-mounta … ft-set-100-30.php

http://www.parfum-bg.com/dsquared2-he-wood-rocky-mountain-wood-t … da-za-maje-100-ml

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/dsquared2-he-wood-rocky-mountain.php

Аз също поръчах комплекта, който си посочила, от същия сайт, за подарък. Всичко е наред.  Peace

# 451
Ако го поръчам сега, дали в петък или събота ще е при мен?
И много мерси за отговора Hug

# 452
  • София
Предполагам, че в петък ще го доставят. Не знам дали работят в събота.

# 453
Питах с оглед на това, че конкретно тази събота е работен ден.
Много ти благодаря Hug

# 454
  • Търновска област
Здравейте.
Дали има почитателки на арабските  маслени парфюми , и откъде си ги поръчвате
/ като изключим Enzo и  Giza/?

bouquet 

# 455
След дълго лутане по форумите за мнения, аз си поръчах вчера два парфюма от Венера Козметикс (fragrances.bg).
Те дойдоха наистина много бързо.
НО И ДВАТА МИ МИРИШАТ ПО-РАЗЛИЧНО.....
Омнията Корал е ужасно нетрайна и леко бие на най-първата ориенталска Омния....  Thinking #Crazy newsm78 А тази, с която съм се пръскала в Полша примерно, трае от вечерта до другата сутрин след душ даже...... Омнията пише, че е внесена от Еверест (Венера не са ли вносители?)
А Фере Роза също ми мирише по-различно......  #Crazy newsm78 Sick Тя е внесена от Сарантис.

Отворих ги много внимателно и мисля да ги върна сега....  newsm78
Но дали да експериментирам отново с някоя онлайн фирма или направо да се бръкна за по-голяма сума, и да ги взема от мола..........

# 456
След дълго лутане по форумите за мнения, аз си поръчах вчера два парфюма от Венера Козметикс (fragrances.bg).
Те дойдоха наистина много бързо.
НО И ДВАТА МИ МИРИШАТ ПО-РАЗЛИЧНО.....
Омнията Корал е ужасно нетрайна и леко бие на най-първата ориенталска Омния....  Thinking #Crazy newsm78 А тази, с която съм се пръскала в Полша примерно, трае от вечерта до другата сутрин след душ даже...... Омнията пише, че е внесена от Еверест (Венера не са ли вносители?)
А Фере Роза също ми мирише по-различно......  #Crazy newsm78 Sick Тя е внесена от Сарантис.

Отворих ги много внимателно и мисля да ги върна сега....  newsm78
Но дали да експериментирам отново с някоя онлайн фирма или направо да се бръкна за по-голяма сума, и да ги взема от мола..........

А за тази фирма бях чувала само положителни отзиви, даже си бях избрала два парфюма и се чудех кога да ги поръчам. Но ти ме разколеба. Ще ви върнеш ,разбира се. А гаранции за мола има ли......

# 457
Еверет, не ЕвереСт  Wink
Еверет и Сарантис са официални вносители и би трябвало парфюмите да са ок

# 458

А за тази фирма бях чувала само положителни отзиви, даже си бях избрала два парфюма и се чудех кога да ги поръчам. Но ти ме разколеба. Ще ви върнеш ,разбира се. А гаранции за мола има ли......
[/quote]

И за моловете няма гаранции в този случай щом вносителите са същите....  newsm78
Аз се надявах, че от официални дистрибутори ще са окей все пак... Но Ферето Роза вече въобще не се усеща, а се пръснах преди 2,5 часа.....
А Омниата Корал се усеща леко, но все си мирише на най-първата тъмна Омния.... И шишенцето изглежда една идея по-паянтово.....
Единият ми бе за подарък, а Омнията явно ще си я взема от Полша, където си ухае поне 12 часа.... И явно затова струва 110 лева, а тука 67 лв....  #Crazy
Лошо е, че това бе първият ми опит с поръчка на парфюми онлайн, след този опит няма сигурно да повторя отново.....  newsm78

# 459
някоя поръчвала ли е nina ricci l'elixir от някой сайт??? български

# 460
  • Варна
Фере Роза си е деликатен аромат - имах го от официален магазин. Аз едва си го усещах - другите обаче да.
Не бързайте със заключенията. Парфюмите се възприемат и развиват аромата си различно според сезон, кожа итн. Но това е коментирано толкова много!

# 461
Поръчах от parfumi-shop, един от най-хвалените тук сайтове.
Всичко добре - обезопасен парфюмът с меко, и то доста; дойде в кашонче, с визитки от тях, дори и с картичка за Коледа, но... не беше правилният парфюм.
Не знам дали да ги съжаля, защото са празници и сигурно поръчките валят, или да се ядосам, защото ще получа верния парфюм чак на 23-ти и е за подарък. Добре че SPEEDY ще работят на 23-ти.

Оправдаха се с нов колега, който не знаел все още (явно) вариациите на парфюмите изцяло.
Аз поръчах Dsquared He wood Rocky Mountain, а те ми пратиха просто He Wood.
Иначе ми се извиниха сто пъти и бяха много вежливи, та... да речем, че това им е бяла грешка.
Като пристигне верният аромат и приятелят ми започне да го ползва, ще дам отзиви дали е траен и оригинален.

Tired

# 462
Момичета, поръчвали ли сте ELIE SAAB LE PARFUM от бг сайт? Обмислям поръчка на ЕDP или интенс версията, но се притеснявам да не попадна на менте Mr. Green

# 463
  • София
BeeJuis - вчера направих 2 поръчки към parfumi-shop.net - едната от сайта, а другата от коледния ексел/втората версия/.
Слеобяд ми звънна едно мило и изморено момиче, което като разбра, че не държа изобщо на спешни доставки и ми е безразлично кога ще ги доставят, ми благодари все едно услуга съм им направил  Simple Smile Та наистина явно парфюмните сайтове леко са полудяли и е възможно да се случат такива недоразумения, като при теб. Надявам се да си го получиш навреме, за радост на приятеля ти. Чудесн избор между другото - He wood Rocky Mountain е прекрасен парфюм.

# 464
Поръчах от parfumi-shop, един от най-хвалените тук сайтове.
Всичко добре - обезопасен парфюмът с меко, и то доста; дойде в кашонче, с визитки от тях, дори и с картичка за Коледа, но... не беше правилният парфюм.
Не знам дали да ги съжаля, защото са празници и сигурно поръчките валят, или да се ядосам, защото ще получа верния парфюм чак на 23-ти и е за подарък. Добре че SPEEDY ще работят на 23-ти.

Оправдаха се с нов колега, който не знаел все още (явно) вариациите на парфюмите изцяло.
Аз поръчах Dsquared He wood Rocky Mountain, а те ми пратиха просто He Wood.
Иначе ми се извиниха сто пъти и бяха много вежливи, та... да речем, че това им е бяла грешка.
Като пристигне верният аромат и приятелят ми започне да го ползва, ще дам отзиви дали е траен и оригинален.

Tired

това им се случва и в ненатоварено време - при мен доставиците бяха виновни, пратили им грешен вариант на парфюма и те го пратили на мен, защото друг нямало  doh - предполагам с недеждата да пропусна да забележа; не пропуснах, но след известни драми с тях не го смених, а просто на практика спрях да пазарувам от там - имам  само 1 или 2 парфюма купени от тях след това /вече 4 години/ и то защото бяха абсолютно неоткриваеми на друго място

Общи условия

Активация на акаунт