Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 053
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Аз имах 2 на Диор- махаш капачката и го търкаш по кожата  Peace

# 616
  • София
Искам да попитам за мини парфюмите имат ли пулверизатор или са само с капачки
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/-l-b-jo-u-s-s-s-b.php

Обикновено са сплаш, има и с пулверизатор, но по-рядко се срещат. Ако те интересува нещо конкретно, можеш да попиташ в сайта.

А как се ползват тези минита, като няма откъде да се пръска? Веднъж видях на едно, че пишеше: без пръскало и се зачудих как ще се"вади" Mr. Green парфюма от шишето, като си имаше отгоре метална част Rolling Eyes Сетих се и го намерих.....ето това http://www.enzo.bg/lanvin/eclat-darpege-parfjumna-voda-za-zheni-bez-prskachka/ Как, за бога, мога да ползвам такова шишенце?
Да, по "бабешкия" начин се ползва Simple Smile - обръщаш върху показалеца и нанасяш върху кожата без разтъркване, просто мацваш. Минитата не са толкова за ползване, колкото с колекционерска стойност. А и парфюмът се държи по различен начин пръснат и намазан.

# 617
Привет дами. До сега само четях и се образовах. Но...днес реших да споделя нещо или по скоро да получа инфо. Преди два дни си получих поръчания Thierry Mugler - A*Man (ако сметнете за нормално бих могъл да кажа и от кой сайт съм го поръчал)...и останах как да кажа...леко (е доста семпло казано) озадачен от това, което поръчах. Апропо, не от това, което поръчах, а от отношението към това, което съм поръчал. На прима виста, тоалетна вода, запечатана добре с целофан (лепенката, на който изненадващо лесно се отлепи, без да му наруши целостта на същия), кутия без видими дефекти....И всичко изглеждаше перфектно, до момента, в който отворих самата кутия. Видимо и с просто око, зверско отваряне или там разлепване на това, което е било под капака на кутията. На самия капак на кутията един ферман изписан и под него трябва да се намира код. Код, който се регистрира в сайта на Thierry... Този код също изтръгнат!!! Иначе всичко останало си и ок!. Добре де, викам си, щом е имало някаква такава зверска интервенция, от магазина от който поръчвам, явно има защо. Е, ще им се обадя и се надявам да ме светнат. Е, светнаха ме, т.к. тоалетната вода не била за българския пазар, заради това е бил премахнат този код. Добро де, дори и така да е, щом някой има претенциите, че ми продава оригинален продукт, дори и не предназначен за българския пазар, кой му дава право да извършва такова разопаковане и нарушаване целостта на оригинално опакования продукт, при все факта, че има претенциите, че продава оригинални продукти???
Малко се поразрових....оказа се, че и клиенти на Амазон са били в моята ситуация.
Някой има ли представа кому е нужно това??? И защо т.н. сайтове за оригинални продукти си позволяват това, да нарушават целостта на опаковката на продукта???

# 618
  • София
Защото регистрацията на този код се вкарва в клуб The Circle към сайта на Тиери и там периодично се тегли томбола с награда определен парфюм. Пък защо сайтовете си позволяват да ти откраднат кода... е друг въпрос. Няма такова нещо за един пазар да важат кодовете, а за друг - не. Купувала съм доста пъти Тиери от сайт и от магазин, включително и рефили - имаха си код.

# 619
Благодаря Атти.
Явно лош мой късмет...

# 620
от ягодата съм получавала парфюми с изрязан код - на Кавали и още един , не помня кой ...

# 621
  • гр.Добрич
За Коледа поръчах 2 парфюма на Мюлер от Парфюми-шоп и двата си имаха кодове .

# 622
И аз си купих ти Тиери Мюглер от Лили и негови код беше махнат, а в последствие парфюма се оказа адски нетраен и направих рекламация-Върнаха ми цялата сума.

# 623
И аз си купих ти Тиери Мюглер от Лили и негови код беше махнат, а в последствие парфюма се оказа адски нетраен и направих рекламация-Върнаха ми цялата сума.

Моя го взех от ензо, като трайността му също е подозрително малка...но изхвърлих касовата бележка, за съжаление. Имам ли някакви шансове да направя рекламация или всичко е безвъзвратно загубено вече? Как мислите дами?

# 624
Някой купувал ли е от тук http://parfium.bg/?

# 625
Очаквам поръчка от parfumi-shop - на Ермез Средиземноморските градини и още два, които помня с много топли чувства от времето в гимназията и си ги поръчах от носталгия и да си ги припомня - Донна и 5то Авеню на Елизабет Арден. Ще пиша отзиви, щом ги получа.

Надявам се на Ермез парфюмите да са читави - четох предишни коментари, че са автентични. Аз за всеки случай ще съм си взела с мен в България пърс спрей, за който съм сигурна, че е оригинален, за да сравня аромата, а и мисля, че ще позная, изпръскала съм вече 100 мл. от него. Ако е оригинален, ще поръчам за майка ми и за свеки за рождените дни ермезове оттам, цената е повече от добра.  Heart Eyes

# 626
Благодаря много, но от сайта са прекалили с цената...   bouquet

# 627
Защото е оригинален, не мога да намеря на друго място, за да препоръчам, може би ако има тестер ще е с по-ниска цена

# 628
Какво имаш предвид под "защото е оригинален" - досега съм купувала 100мл за 90лв от парфюмерия, от сайт/Венера козметикс и Мегашоп/  100мл за 60-70лв. И не са били ментета. Тук 50мл  са 115лв  newsm78. По- принцип е евтин парфюм, затова ми се струва много надценката в случая...  Peace

# 629
Оригинален с гаранция от официалните вносители на марката - в случая - Сарантис.
От другите сайтове от този доставчик ли са? Ако сте купували би трябвало да имат стикер или лепенка с името на вносителя.
Дано си намерите откъдето и да е - стига да сте доволна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт