Изпитани сайтове за парфюми-5

• 102 471
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
   Ами, аз имам наблюдения, че за този сайт сякаш в темата циркулират най-много положителни мнения, нямам лични впечатления, обаче.  Peace Проверих и в някои от другите сайтове, спрягани за надеждни, но там този парфюм не е наличен.  Simple Smile

# 706
някой поръчвал ли е Gucci Gulty от някой сайт?

# 707
  • Sofia
   Така,  Simple Smile, влизам и аз да споделя лични впечатления относно последните ми 2 парфюмни придобивки. Преди да напиша мнението си за автентичността на ароматите, искам да уточня, че не съм парфюмен експерт, нямам необходимата компетенция, за да определя с точност дали един парфюм е менте или оригинал, тъй като най-малкото досега винаги съм поръчвала от чуждестранни сайтове и наличието на подобни съмнения е било някак си ирелевантно, предвид реномето на сайтовете, на които съм се доверявала.

За Св. Валентин, 4-5 дни преди самия празник, реших, че искам да купя парфюм като подарък за любимия и съответно се наложи да поръчам от бг сайт, което не е моя редовна практика. Взех Azzaro Visit от www.parfum-bg.com - мисля, че парфюмът е оригинален, има си стикер на самото шише, кутията ми изглежда редовна, ароматът е дълготраен и наситен. A, освен това спестих пари и от доставката, понеже си взех парфюма директно от офиса им.  Peace

Втората ми покупка е от днес - получих си дългожадувания Ferre (New) Eau De Parfume, поръчан от www.monami.bg. Честно казано, за този продукт съм с малко по-противоречиви впечатления. Напръсках се обилно (около 6-7 пъти) с парфюма, за да усетя максимално ефекта му - за последно съм помирисвала този аромат преди около 2-3 год. в мола, така че не мога да кажа, доколко това, което получих днес, се доближава като мирис до парфюмите, с които съм се пръскала в моловете едно време (този парфюм понастоящем не е наличен там и няма как да направя сравнение). Все пак, мисля, че ароматът беше същият, което ме успокои до известна степен. Веднага ми направи впечатление, обаче, че на самото шише нямаше никакъв стикер, както и на кутията...  newsm78 И най-важното - нека първо направя уточнението, че съм наясно, че конкретно този парфюм не е от най-дълготрайните и се изпарява сравнително бързо, но, все пак, някак си ми се стори, че ефектът от днешното ми обилно напръскване изчезна в рамките на час-два, което вече е прекалено малко, дори и за по-лек аромат.  Rolling Eyes Много ми се иска продуктът да е оригинален, защото платих немалка сума за този иначе по-бюджетен аромат. Ако някой се сеща как мога да затвърдя / отхвърля тези мои съмнения, нека сподели.   bouquet Може би си втълпявам и ароматът наистина е оригинален, но винаги, когато си имам вземане-даване с български сайт, съм изпълнена с лоши предчувствия, не знам защо така...

Споделих всичко, за което се сетих.  Sunglasses Това бяха първите ми (и най-вероятно последни) поръчки от български сайтове, тъй като просто предпочитам за малко повече пари (а понякога дори и за същата сума) да съм сигурна, че ще получа качествен и на 100% оригинален продукт.  Peace

# 708
  • Бургас
От www.parfum-bg.com съм пазарувала веднъж и парфюмът беше оригинален

# 709
  • София
Записвам се да ви следя (доста има да чета), защото искам да си купя парфюм от бг сайт (просто не се справям с чуждите, всъщност не съм и пробвала). Hug

# 710
  • на брега
Здравейте, момичета!
Включвам се в темата с отличното си впечатление след първа поръчка от сайта http://www.parfumi-shop.net/bg/
Поръчах за подарък 30 ml от http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/gucci-rush-2-edt-30-ml.php
Мисля, че всичко е o.k. В срока си на годност е (аз проверявам срока на годност тук: http://checkcosmetic.net/ ). След седмица ще имам впечатление и от самия аромат, подарък е за сестра ми, а тя познава отлично Gucci Rush 2.
Останах приятно изненадана, след като в кашончето с поръчката открих мостричка 1,5 ml на http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/s-ferragamo-f-for-fascinating-night.php - съвсем истинска-стъклено патронче с пръскало в картонена опаковка, както си му е реда.  Heart Eyes Запознах се с аромат, който не познавах.
За протокола да отбележа, че имам преди време и две поръчки от сайта на Венера Козметикс - останах доволна тогава, парфюмите си бяха о.к.
Чета ви отдавна, много полезна тема - благодаря на пишещите тук.   bouquet

# 711
Нека да изкажа и моето мнение по темата.
От няколко години съм зачертнала нормалното пазаруване (по магазините). Пазарувам дрехи и техника единствено от интернет единствено заради разликата в цените. Специално за парфюмите посетете, коя да е парфюмерия в някой мол и сравнете цените с някой сайт. Относно качеството, ми е малко по-сложно, поради големият брой сайтове, предлагащи ментета, но е лесно човек да ги отсее - ниските цени и липсата на адрес и информация за фирмата ви казва само едно нещо - НЕ ПОРЪЧВАЙТЕ.
Гледам, че сте изброили почти всички магазини, затова ще добавя и моят фаворит - http://www.aromi.bg

# 712
Момичета, някой може ли да ми обясни разликата между DKNY Be Delicious и DKNY Be Delicious Eau so Intense  newsm78

# 713
  • София
Здравейте момичета, някоя от вас купувала ли е Van Cleef & Arpels - без опаковка от тук: http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/van-cleef-arpels-feeri … ng-blossom-g-.php

С какво впечатление сте от техните тестери? Някой попадал ли е на менте? newsm78

# 714
Момичета, някой може ли да ми обясни разликата между DKNY Be Delicious и DKNY Be Delicious Eau so Intense  newsm78
питай в Парфюмни размисли и страсти,там ще ти отговорят най-добре  Flutter

# 715
питай в Парфюмни размисли и страсти,там ще ти отговорят най-добре  Flutter
Поръчах вече DKNY Be Delicious Hug

# 716
Пристигна ми парфюма и съм леко разочарована- няма стикер, първо беше в друга опаковка с надпис "отвори", а след това в неговата си опаковка. Ароматът обаче ми се струва наред. Не съм ползвала парфюма досега и ми е малко трудно да преценя  newsm78
http://www.parfum-bg.com/donna-karan-be-delicious-parfyumna-voda-za-jeni-50-ml

# 717
  • София
Въпрос към момичетата от София - за колко време ви пристигат поръчките от parfumi-shop.net? Поръчах в събота вечерта, предполагам преди вторник няма да го получа Simple Smile

# 718
Въпрос към момичетата от София - за колко време ви пристигат поръчките от parfumi-shop.net? Поръчах в събота вечерта, предполагам преди вторник няма да го получа Simple Smile
Най-вероятно. Peace

# 719
Момичета, миналата седмица поръчах от enzo "Ricci Ricci", тестер EDP, 80мл. Тъй като имам същия, купен миналия месец от парфюмерия исках да сравня качеството. Така.... парфюмът пристигна в нормалната опаковка за тестер, бяла, с надписи и всичко както си трябва. Вътре беше текъл около 2мл, след като завъртях пулверизатора спря да тече, което за мен недопустимо, при положение, че си плащам да получавам продукт в този вид!!! Освен това нямаше стикери, а отдолу е написана информация за парфюма, мл, ЕДП и т.н., но е с много малки буквички (като от релефен печат) и върху самото шише по същия начин е отбелязано "тестер". Досега не съм виждала такива обозначения. Пръснах се на двете ръце с двата парфюма, ароматът е ОК като го сравнявам. Трайността обаче на "тестера" е по-малка, макар че е относително добра (от обяд го усещах до вечерта). Това са моите впечатления, всеки сам да си прави изводите за сайта, аз лично няма да повторя поръчка от там  Wink

Общи условия

Активация на акаунт