Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 006
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Nathalie, връщай го щом се съмняваш едва ли ще ти откажат и не се тормози  bouquetМоже би защото почти винаги съм поръчвала от там немасови аромати не съм улучвала менте , но съмнението би ме накарало веднага да го върна вместо да го гледам и да си пиля нервите.

# 76
За пръв път поръчвам от интернет, винаги съм избягвала, но нещо залюбопитствах и мисля, че се сдобих с менте от parfumi-shop.net. Ароматът се променя изключително неприятно, а самата течност далеч не е идеално бистра. Парфюмът се усеща мазен. За в бъдеще не мисля да се циганя за 20 лв и да си купувам парфюмите като бял човек от оторизирани магазини, вместо да се чудя непрекъснато истински ли са, фалшиви ли са. Толкова криво ми стана, че от 5 дни не съм слагала никакъв парфюм.  Cry
Кой е парфюма?

# 77
За пръв път поръчвам от интернет, винаги съм избягвала, но нещо залюбопитствах и мисля, че се сдобих с менте от parfumi-shop.net. Ароматът се променя изключително неприятно, а самата течност далеч не е идеално бистра. Парфюмът се усеща мазен. За в бъдеще не мисля да се циганя за 20 лв и да си купувам парфюмите като бял човек от оторизирани магазини, вместо да се чудя непрекъснато истински ли са, фалшиви ли са. Толкова криво ми стана, че от 5 дни не съм слагала никакъв парфюм.  Cry
Кой е парфюма?

Масов е - Euphoria.

# 78
Съжалявам върни го, ако си сигурна, че е копие. Hug  bouquet

# 79
Не,наистина ако си го имала и друг път и си сигурна,че е менте го връщай или ако не искат помоли ги да ти го заменят с друг.Но по принцип Еуфорията е масов парфюм,който доста често и не харесват.Аз не мога да си го обясня,защото на мен мн ми допада,но вкусове разни.Аз го обожавам този парфюм и по принцип май ароматите на Келвин Клайн.

# 80
  • София
В крайна сметка поръчах друг парфюм от друг сайт, който тук препоръчвате:

http://www.parfum-bg.com/

Обадиха ми се, в понеделник трябва да ми го доставят. Дано само да е оригинален...не е скъп парфюма, но досега не съм го ползвала, а ме заинтригува от оценките му във фрагрантика-та  Simple Smile

# 81
  • В най - голямото село
Някой да е виждал по сайтовете този комплект:
http://fragrances.bg/index.php?route=product/product&manufac … p;product_id=1386

# 82
# 83
  • MJF
Здравейте!
Имам размишления относно поръчка между три сайта.

enzo.bg
parfum-bg.com
1001-bg.com

Цените са сравнително близки.Кой бихте ми препоръчали?
Следя всички теми и все пак не мога да преценя за кой има най-много положителни отзиви.

# 84
За мен - третия.

# 85
  • София
Здравейте!
Имам размишления относно поръчка между три сайта.

enzo.bg
parfum-bg.com
1001-bg.com

Цените са сравнително близки.Кой бихте ми препоръчали?
Следя всички теми и все пак не мога да преценя за кой има най-много положителни отзиви.
И от трите имам единствено положителен опит. Все пак бих избрала втория - доставят най-бързо (поне за София) и доставката е най-евтина.

# 86
  • В най - голямото село

bouquet , но аз исках от БГ сайт, че да го подаря на дъщеря ми за края на учебната година.

# 87
Смятам да поръчам на сина ми парфюм от parfumi-market.bg
Оригинални ли са ?

Също какво ще рече парфюми без кутия ? Да не са тестери ???

# 88
Също какво ще рече парфюми без кутия ? Да не са тестери ???

да  Simple Smile

# 89
  • В най - голямото село
За този сайт не прочетох много отзиви:
Parfium.BG
Може ли някой да сподели, ако е купувал от там   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт