Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 201
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
1001 или Венера - кой сайт бихте ми препоръчали? Simple Smile   bouquet

мисля че и давата са надежднии няма как да сбъркаш.
В по-горния ми пост за Венера забравих да спомена, че в плика бе сложена и данъчна фактура с касова бележка.  Simple Smile

# 136
  • Sofia
1001 или Венера - кой сайт бихте ми препоръчали? Simple Smile   bouquet

мисля че и давата са надежднии няма как да сбъркаш.
В по-горния ми пост за Венера забравих да спомена, че в плика бе сложена и данъчна фактура с касова бележка.  Simple Smile

А само информативно да попитам, в предишните теми някой изказвал ли е негативно мнение за тях, че аз почнах да чета едва от началото на тази тема насам. Чувала съм, че има и доста успешни имитации и е трудно да ги познаеш, а и аз съм си Тома Неверни, щом става въпрос за бг сайтове за продажба.  Rolling Eyes

# 137
А какво Ви е мнението за parfumi.org?

# 138
  • Стара Загора
Моля за помощ и съвет Praynig
Бих искала да си взема Clinique Happy Heart. За съжаление го намирам на малко места.

Бихте ли казали мога ли да се доверя на Ензо? Само там и в още един бълг.сайт го намирам.
Не съм купувала до сега от нам и не искам да ми изпратят менте.

Благодаря предварително   bouquet

# 139
  • Sofia
   Тук също го има: http://1001-bg.com/bg/search.html Аз не мога да ти препоръчам нито един сайт с ръка на сърцето, защото досега не съм поръчала от бг такъв, но си спомням, че четейки предишната тема, някои мацки имаха определени резерви по отношение на Enzo. За тези 1001 май не прочетох негативно мнение... Другото е, че, според мен, няма как да си на 100 % сигурна, дали ти няма да си една от първите, попаднали на менте. Препоръчвам ти този сайт, в случай, че не го знаеш: www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_h-am-pid_27580w__products.html , обаче ще трябва да платиш 20 % ДДС и парфюмът ти ще дойде за около 2 седмици, тъй като сайтът е американски. Успех!  Peace

# 140
  • Стара Загора
Black Cat 13, благодаря много за отговора   bouquet
Потледнах в 1001-bg, но не е наличен.

И още един въпрос - не съм пазарувала от чужди сайтове  Embarassed
Къде мога да прочета как се пазарува от http://www.fragrancex.com

# 141
  • Sofia
   Ох, извинявай, не съм се загледала, че не е наличен.  Wink

А ето я и темичката за въпросния сайт: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561726.0 . Можеш да получиш много информация от нея. Накратко: аз досега не съм пазарувала оттам от България, а само, когато бях в САЩ. Доколкото се запознах с доставката до Б-я, трябва да платиш 20 % ДДС + още няколко лева за превод чрез банка. От сайта пращат пратката до БГ безплатно, ако е на стойност над $69, което горещо ти препоръчвам да направиш, защото иначе доставката ти е към 22-23 лева отгоре. Ако не те притеснява и разправянето с митници и губенето на поне няколко часа, смело поръчвай. Аз съм си преценила за себе си, че предпочитам оттам да си купя парфюм, отколкото да рискувам с Бг сайт, пък макар и поръчката ми да пристигне след 15-ина дена и да трябва да тичам насам-натам, за да я освободя от митница. Но все пак, всичко зависи и от това, каква отстъпка ти дават от сайта за конкретния парфюм, който търсиш, тъй като понякога тя не е много голяма. Парфюмите, които аз ще си закупя, са с 50-процентна отстъпка; при теб, в този случай, май не е толкова голяма, така че си прецени.  Wink Относно регистрацията, доколко знам, не е нищо особено; ако си на "ти" с английския, само си попълваш полетата. Мисля, че можеш и да плащаш само с кредитна / дебитна карта, но е препоръчително да използваш PayPal, като сигурен и безрисков начин на плащане. Ако имаш други въпроси конкретно за този сайт, пиши ги в горната тема, към която ти дадох линк.

Доста мацки от форума са доволни и от www.fragrancedirect.co.uk (тук няма да ти се налага да плащаш ДДС, тъй като сайтът е английски) и от http://bg.strawberrynet.com/main.aspx (но той отново е американски).  Flutter

# 142
А какво Ви е мнението за parfumi.org?

Персоналното ми мнение за този сайт е доста отрицателмо, поръчах си скоро и трайността на парфума е 2 часа максимум. За тази трайност, парите, които дадох не си заслужават!!!

Иначе съм доволна от ето този сайт http://igcosmetics.com/, защото парфюмите са на Зодиак и там ги предлагат на доста достъпна цена. Когато нямам пари за оригинален, те ми вършат чудна работа!!!

"Маркови" аромати по-често си набавям от тук http://1001-bg.com/, за сега нямат грешка!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 143
  • Sofia
"Маркови" аромати по-често си набавям от тук http://1001-bg.com/, за сега нямат грешка!!

А защо си сложила маркови в кавички?  Rolling Eyes Нали е сигурно, че там поне са 100 % оригинални аромати, че с тези ментете аз лично много съм се наплашила? 

# 144
Използвах кавички, защото в България много рядко (почти никога), се срещат истински парфюми!!! Подариха ми от Америка и са останали няколко капки и ги пазя като очите си, само по празници  Laughing
но един път се пръскам и ухая поне 4 дена!!! Един шал миришеше сигурно цял месец и беше ароматизирал всичките ми дрехи в гардероба.

Иначе за качествени парфюми гласувам пълно доверие на сайтчето 1001-bg.com!!! Hug Hug Hug Hug

# 145
  • Стара Загора
Black Cat 13, много благодаря   bouquet Hug  bouquet

# 146
Иначе за качествени парфюми гласувам пълно доверие на сайтчето 1001-bg.com!!! Hug Hug Hug Hug
Качествени и оригинални са две различни неща/ фабрики newsm78
За мен един парфюм или е оригинален, или не.

Би ли споделила кой е шампионът с 4-те дни?

# 147
  • Sofia
Black Cat 13, много благодаря   bouquet Hug  bouquet

Моля.  Sunglasses Май не ти бях особено полезна, но, ако друг път ти се налага да поръчваш друг, по-популярен парфюм (и не ти се занимава с поръчка от чуждестранен сайт), опитай www.fragrances.bg, www.1001-bg.com или www.parfum-bg.com - тези 3 сайта се ползват с високо реноме във форума и дами, които разбират от маркови аромати и които са поръчвали с години от изброените сайтове, твърдят, че досега не са попадали на менте. Мисля и аз да пробвам някой от трите, въпреки неоснователните си предубеждения спрямо нашенските сайтове за парфюми.  Rolling Eyes

Използвах кавички, защото в България много рядко (почти никога), се срещат истински парфюми!!! Подариха ми от Америка и са останали няколко капки и ги пазя като очите си, само по празници  Laughing
но един път се пръскам и ухая поне 4 дена!!! Един шал миришеше сигурно цял месец и беше ароматизирал всичките ми дрехи в гардероба.

Хм, а защо си на това мнение, че няма автентични аромати по нашенските сайтове? Питам чисто информативно, защото живо ме интересува тази тема, че съм в парфюмна абстиненция в момента.  Laughing Колкото до трайността на ароматите, аз също имах няколко парфюма от САЩ и съм доста доволна от наситеността на аромата, но също толкова силни са били и парфюмните тестери, да речем, в Beauty Zone и Douglas, с които се пръскам редовно в моловете. Иначе, не съм поръчвала продукт от някой конкретен bg сайт досега, но много мацки от форума са верни почитателки на който и да е от трите сайта, които съм споменала в началото на поста си, а и, логически погледнато, няма обектива причина да се съмнявам в автентичността на парфюм, с който мога да се сдобия онлайн, тъй като в последно време Интернет търговията се разви до доста високи нива, дори и в Б-я.  Peace

# 148
Използвах кавички, защото в България много рядко (почти никога), се срещат истински парфюми!!! Подариха ми от Америка и са останали няколко капки и ги пазя като очите си, само по празници  Laughing

Има голяма разлика в трайността върху дреха и върху кожата.
Шалът може и с месеци да си мирише, ако не го изпереш. А себе си се миеш и къпеш най-редовно. Отделно, че миризмата върху дреха е една, а върху кожата съвсем друга. Аз затова рядко вярвам и на онези листчета за тестване в парфюмериите.
Най-често от get.bg съм си поръчвала парфюми, защото ми бяха препоръчани в една подобна тема от форума, но сега виждам, че нещо не фигурират сред препоръчваните сайтове.
При все това, не смятам, че съм попадала на ментета от този сайт. Даже бих казала, че по-често съм се разочаровала от миризмата и трайността на аромати, закупени от магазини в Германия или магазини в града, в който живея.

# 149
Ъпдейт:)

Аз вчера получих Акуа ди Рома на Лаура Биаджоти от 1001-бг - тестер.

От глупост -  мислех си за Рома, а от много кликане поръчах Акуа ди Рома, който е напълно безинтересен, но това за парфюма сам по себе си, не за сайта. Ще го дам на баба, може да и хареса, тя обича мн. леки флорали.
А тестера, който получих си е ок. В смисъл - не е менте. Успешен тест драйв с този сайт и ако ми потрябва нещо, пак бих поръчала от там.

Общи условия

Активация на акаунт