Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 320
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
За Венера знам, че са сигурни. Но бихте ли ми дали мнение за:
enzo.bg
1001-bg.com
parfumsbg.com
Ако има някой друг който е сигурен, бих се радвал, ако го споделите.
Благодаря Ви предварително!

# 181
  • София
Здравейте,

Днес получих Insolence Eau Glacee от сайт parfumi-shop.net, за който съм почти сигурна, че е менте. Помня, че имаше една табличка колко тежат парфюмите, срещала съм я в темата за размяна на парфюми; молбата ми е някой да ми даде линк към нея, защото не я намирам. Искам и така да проверя, преди да взема съответните мерки по отношение на магазина.

Само да питам, някой занимавал ли се е с жалби до прокуратурата /КЗП се подразбира/ при получаване на менте? За първи път получавам менте на парфюм и се чудя как да процедирам.
Ето таблицата. Само не разбрах как от теглото ще се докаже оригиналността на парфюма.

# 182
Здравейте,
За Венера знам, че са сигурни. Но бихте ли ми дали мнение за:
enzo.bg
1001-bg.com
parfumsbg.com
Ако има някой друг който е сигурен, бих се радвал, ако го споделите.
Благодаря Ви предварително!

От многократната им и питателна джурканица в темата следва, че вторият (в червено) е най-надежден.

# 183
  • Sofia
   Здрасти.  Wink Ами, за 1001-bg не съм прочела нито едно негативно мнение във форума, в смисъл, че продават ментета; доста хора са доволни от тях. Аз лично, не съм пазарувала оттам досега, но следя темата, защото въпросът с намирането на добър онлайн магазин за аромати живо ме интересува. За enzo имаше доста противоречиви мнения. А, ти за Венера, откъде си напълно сигурен, че парфюмите са автентични - питам само от интерес?

# 184
Ами питал съм тук 3 или 4 пъти и отговорите, които получих бяха позитивни.

# 185
Здравейте,

Днес получих Insolence Eau Glacee от сайт parfumi-shop.net, за който съм почти сигурна, че е менте. Помня, че имаше една табличка колко тежат парфюмите, срещала съм я в темата за размяна на парфюми; молбата ми е някой да ми даде линк към нея, защото не я намирам. Искам и така да проверя, преди да взема съответните мерки по отношение на магазина.

Само да питам, някой занимавал ли се е с жалби до прокуратурата /КЗП се подразбира/ при получаване на менте? За първи път получавам менте на парфюм и се чудя как да процедирам.
Ето таблицата. Само не разбрах как от теглото ще се докаже оригиналността на парфюма.

Атти, благодаря!
Имам този парфюм вече от закупен от сигурен магазин и ще сравня аромата на получения от parfumi shop с него. Правило ми е впечатление обаче, че ментетата понякога имат по-леки бутилки. Този, ако е наистина менте, не е от долнопробните, но сравнението с тежестта на оригинален ще е още един начин да съм сигурна, преди да предприема мерки, а в моята бутилка са останали едва няколко милилитра и не става за целта.
Иначе ще сравня кутиите, бутилките и всичко останало...

Edit - Сега виждам, че на инсоленсите няма тегло на нов флакон, така че този метод ми отпада.

# 186
Значи enzo-то не е сигурен? Защото 2 от парфюмите, които ползвам са по-евтини?

# 187
Ако обичаш тръпката на хазартното изживяване, дългото изследователско взиране в детайли от видим и невидим порядък, ензо са твойте хора Naughty
И се чака малко повече.

# 188
Здравейте,

Атти, благодаря!
Имам този парфюм вече от закупен от сигурен магазин и ще сравня аромата на получения от parfumi shop с него. Правило ми е впечатление обаче, че ментетата понякога имат по-леки бутилки. Този, ако е наистина менте, не е от долнопробните, но сравнението с тежестта на оригинален ще е още един начин да съм сигурна, преди да предприема мерки, а в моята бутилка са останали едва няколко милилитра и не става за целта.
Иначе ще сравня кутиите, бутилките и всичко останало...

Edit - Сега виждам, че на инсоленсите няма тегло на нов флакон, така че този метод ми отпада.
Защо ти е цялата тази процедура след като можеш спокойно да го върнеш щом не ти харесва и смяташ,че е менте?Мисля,че хората ще се съгласят ,а и тази опция е включена при поръчката.

# 189
Чакането не ме притеснява. Но тази несигурност, за която говорите ме притеснява. Въпреки, че ползвам точно 3-4 парфюма.

# 190
  • София
Макарон, по-лесният вариант е наистина първо да сравниш опаковката, флакона, аромата, развитието му и едва ако установиш различия, да си вкарваш мухи в главата Simple Smile

# 191
Защо ти е цялата тази процедура след като можеш спокойно да го върнеш щом не ти харесва и смяташ,че е менте?Мисля,че хората ще се съгласят ,а и тази опция е включена при поръчката.

Не смятам да го връщам, ако установя, че е менте, ще го подаря на баба ми, тя обича виолетки  Peace Въпросът е принципен - интернет търговците следва да бъдат коректни и начинът да станат такива е като потребителите следят за тези неща и сигнализират на съответните органи при нередност. Продажбата на ментета е съставомерно престъпно деяние по НК.

На практика, ако парфюмът е менте и аз реша да го върна на парфюми шоп, ще съм дала 20% от стойността на покупката за удоволствието да се пръсна един път с него, а те ще го продадат на следващия клиент като Б.О.

Иначе утре ще пиша какъв е резултатът от разследването ми, но най-вероятно е оригинален. Пръснах го сутринта в 10, 13 часа по-късно и след две бани още го усещам, а такава трайност е неприсъща за менте май. Но нещо в аромата му през първите 15 минути ми беше странно и нетипично, та ще видим.

# 192
  Здрасти.  Wink Ами, за 1001-bg не съм прочела нито едно негативно мнение във форума, в смисъл, че продават ментета; доста хора са доволни от тях. Аз лично, не съм пазарувала оттам досега, но следя темата, защото въпросът с намирането на добър онлайн магазин за аромати живо ме интересува. За enzo имаше доста противоречиви мнения. А, ти за Венера, откъде си напълно сигурен, че парфюмите са автентични - питам само от интерес?
Мисля да се доверя на мненията и ще поръчав от 1001-bg, после ще напиша какво съм получила и дали съм доволна.

# 193
Този сайт Енцо ( сори, прецака ми се латиницата), буквално къде не го садиш, там никне. Няма сайт, в който да съм влезнала и да няма линк към него.

# 194
Пак да се върна на моя любим Трут на Келвин Клайн. Днес ходих в Бюти зон, откъдето ми казаха, че парфюмът не се внася от пролетта и там съответно не го продават. Всички онлайн магазини обаче го имат. В enzo даже пише, че имат повече от 20 броя в склада. Как става този номер чудя се???

Общи условия

Активация на акаунт