Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 300
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте момичта току що се регистрирах и съм манячка на парфюми, обожавам ги. Да ви питам, досега не съм си купувала по интернет и не съм се интересувала, но днес ми попадна една оферта от vsi4kioferti.bg. Става въпрос за този сайт http://bgtesteri.com/authentication.php?back=history.php, купували ли сте си нещо и дали са хубави парфюмите, защото офертите са наполовина. Поръчах си, но кажете, ако трябва да го откажа, да не е менте.
Гарантирано са ментета.

# 211
Сериозно ли.... ми сега трябва да го отказвам. Мале много ти благодаря, а от къде да си поръчам искам на Marc Jacobs - Daisy, ама все ми казват едни големи цени от над 100лв и нагоре. В кой сайтове да погледна? Много ще съм благодарна Simple Smile

# 212
  • София
Ами Дейзи не е евтин парфюм, но ето го под 100 лв за тестер едт 100 мл - 1, 2.

# 213
  • Велико Търново
Момичета, искам да си взема Bottega Veneta,но не ми се поръчва от http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/bottega-veneta-for-women.php  Confused - имах две разочарования и  не смея да рискувам.Бихте ли ми препоръчали друг,читав сайт Praynig
Благодаря предварително  bouquet

# 214
Здравейте момичта току що се регистрирах и съм манячка на парфюми, обожавам ги. Да ви питам, досега не съм си купувала по интернет и не съм се интересувала, но днес ми попадна една оферта от vsi4kioferti.bg. Става въпрос за този сайт http://bgtesteri.com/authentication.php?back=history.php, купували ли сте си нещо и дали са хубави парфюмите, защото офертите са наполовина. Поръчах си, но кажете, ако трябва да го откажа, да не е менте.
ментета са 100%  Stop

# 215
  • София
Поръчах за 2-ма приятели от parfumi-shop.net - 100мл VERSACE POUR HOMME тестер 100мл, както и CARTIER DECLARATION D'UN SOIR 100ml - Версачето и друг път сме го дискутирали - ок е, няма нищо ново-всичко 6. Картието определено ми беше интересно, защото не го познавах, а ми беше любопитен. Парфюма достигна получателя си, който го познаваше и го прие за оригинален.
Моето мнение е, че парфюма е доста траен, има добър шлейф, но ми дойде прекалено унисекс или ...как да кажа - женствен  Grinning Розата присъства много мощно и доминиращо в първите часове, както в никой друг мъжки парфюм, който съм тествал...

иначе имах и някои неуспешни опити за закупуване на Thierry Mugler Innocent,  както и Innocent Illusion, но нека не бъдем твърде негативни към он-лайн търговците, които няма как да следят всеки парфюм в базата им данни, наличен ли е или не  Wink

# 216
  • Варна
Да споделя. Днес докато съм в офиса/стаята на колегите от друг отдел, влиза колежка отвън и казва, че миришело на хубаво от моя парфюм. Аз казвам,че може да е от колежката ( и тя полза хубави),а колежката, отвън казва, "... ааа не, твоят е познава се. Един такъв прилича на мъжки""
А аз от 2 месеца ползвам Мадмоазелата на Шанел. Естествено оригинален...

# 217
  • София
Да споделя. Днес докато съм в офиса/стаята на колегите от друг отдел, влиза колежка отвън и казва, че миришело на хубаво от моя парфюм. Аз казвам,че може да е от колежката ( и тя полза хубави),а колежката, отвън казва, "... ааа не, твоят е познава се. Един такъв прилича на мъжки""

Joy Joy  Не се притеснявай,за някои всичко що мирише на ванилия е дамско!

# 218
  • Варна

Joy Joy  Не се притеснявай,за някои всичко що мирише на ванилия е дамско!
Ох, сбъркала съм темата, но мерси за подкрепата.

# 219
Привет! Заглеждам се по  ето този парфюм  - можете ли да ми кажете на тази цена дали мога да разчитам, че ще пристигне оригинален? Защо разликата между двете разфасовки е 4лв? Thinking Иначе пък марката не е от най-известните и едва ли е толкова масово копирана...

# 220
  • София
Привет! Заглеждам се по  ето този парфюм  - можете ли да ми кажете на тази цена дали мога да разчитам, че ще пристигне оригинален? Защо разликата между двете разфасовки е 4лв? Thinking Иначе пък марката не е от най-известните и едва ли е толкова масово копирана...
Цената според мен е ок. За този сайт има много разнопосочни мнения, моето е положително. Разликата в цените не е меродавна, защото голямата разфасовка не е налична. Забелязала съм, че като заредят количества, актуализират и цената.

# 221
Здравейте  Simple Smile Искам да поръчам Bvlgari Aqua Pour Homme, но не мога да реша от кой сайт - 1001-bg.com, parfumi-shop.net или fragrances.bg-  и в трите сайта цените са почти еднакви.Моля, помогнете Simple Smile

# 222
Днес си взех от еконт тестер ЕДП Versace crystal Noir от parfumi-shop.net и всичко е наред много е хубав парюма.

# 223
  • Пловдив
Днес си взех от еконт тестер ЕДП Versace crystal Noir от parfumi-shop.net и всичко е наред много е хубав парюма.
Оооооооооооооооооооох, това ми е любимия !Честито !Колко ти излезе с доставката ?

# 224
Здравейте момичета, след обстоен преглед на темата, реших да поръчам от сайт 1001-бг.ком. Поръчах тестер BLV на Булгари,ползвала съм го  купуван от Испания и тук от МОЛ,миризмата е идентична, трайността също. Така че препоръчвам сайта с две ръце. Бяха много коректни, тъй като имаше леко недоразумение при поръчката и хората отреагираха веднага и се държаха много любезно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт