Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 257
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
тестер е по-малко рисковано, отколкото продукт.

За жалост, няма такава закономерност. Съвсем са му отпуснали края и вече ментосват наред: виждала съм с очите си както много професионално изпипани тестери с кутии, ухаещи прилично, така и "дървени" с размазана щампа без ориг.кутийка, но пък с надпис not for sale на дъното + код  Tired

# 331
# 332
Привет,

Бих искал да ви попитам, тъй като не съм много запознат с онлайн сайтове за козметика (за технка - уроци мога да изнасям...  Laughing), къде бихте ме посъветвали да си поръчам Bvlgari BLV? Намирам го в get.bg и в shopping.bg, и виждам, че има добри мнения и за двата магазина. Все пак, не съм сигурен как стои положението с този аромат - често ли си поръчва и дали не е добре да отида и да го купя от магазин.

Естествено, ще бъде подарък и предпочитам да си е опакован както трябва.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 23:01 от chistacha

# 333
  • София
От 1001, стига да го имат наличен.
От Ягодката отиват на митница, имай го предвид, ако решиш от там.

# 334
Здравейте. За празниците съм си набелязала няколко парфюма, като съм се спряла на ензо-то и parfium-bg.com. Но искам да ви помоля за мнение за 2 парфюма - Chopard Wish vs. Chopard Casmir:
не съм ги подушвала досега, затова искам да питам кой от двата определяте по-скоро като ориенталски? Предвид, че сред любимите ми парфюми са Alien, Lolita Lempicka, Dior Addict, DG The one... Благодаря предварително Simple Smile

# 335
Привет,

Бих искал да ви попитам, тъй като не съм много запознат с онлайн сайтове за козметика (за технка - уроци мога да изнасям...  Laughing), къде бихте ме посъветвали да си поръчам Bvlgari BLV? Намирам го в get.bg и в shopping.bg, и виждам, че има добри мнения и за двата магазина. Все пак, не съм сигурен как стои положението с този аромат - често ли си поръчва и дали не е добре да отида и да го купя от магазин.

Естествено, ще бъде подарък и предпочитам да си е опакован както трябва.

Ако искаш погледни и в enzo.bg. Аз преди няколки дни от там получих Bvlgari BLV NOTE и съм много доволна - опаковка, аромат, трайност (с дни!) - всичко беше точно. За съжаление обаче има хора с негативен опит от този сайт. Аз лично съм поръчвала 3 - 4 пъти от там и винаги всичко е било наред, но явно е въпрос на късмет. Иначе и Bvlgari BLV, и NOTE са парфюми, които съм ползвала и преди. И двата парфюма много ми харесват, но те са по-стари аромати, т.е. лансирани са преди повечко години. Така или иначе мисля, че все още са си в производство. Аз лично не съм ги виждала напоследък в по-големите парфюмерии от типа на Бюти зон и Дъглас. Относно това колко са поръчвани не знам - около мен хората много не ги харесват, а и не са от т.н. "модерни аромати", но със сигурност си имат любители, като мен например.
Само да поясня, че Bvlgari BLV никога не съм го поръчвала онлайн и нямам преки наблюдения конкретно за него от този тип магазини.

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 07:59 от gumenka

# 336
Благодаря за отговорите на Атти и кехлибаровка!!!

# 337
  • София
аз пак да попитам за megashop.

харесала съм Alien и Ultraviolet и за момента там са ми най-изгодни. Ментета ли са?

# 338
  • София

харесала съм Alien и Ultraviolet и за момента там са ми най-изгодни. Ментета ли са?

missence - за мен, мегашоп за ок. Пазарувал съм от там и винаги са били коректни, като само веднъж преди 2-3 години ми бяха пратили Thierry Mugler B Men пълнител, а не гумирано шише, каквото исках, но веднага реагираха и го смениха бързо без никакъв проблем. Моето мнение за мегашоп е позитивно.

# 339
  • София

missence - за мен, мегашоп за ок. Пазарувал съм от там и винаги са били коректни, като само веднъж преди 2-3 години ми бяха пратили Thierry Mugler B Men пълнител, а не гумирано шише, каквото исках, но веднага реагираха и го смениха бързо без никакъв проблем. Моето мнение за мегашоп е позитивно.

Много ти благодаря за информацията   bouquet

# 340
  • Варна
Момичета, моля за помощ...търся за подарък Fragile на Gaultier. Знам, че е стар и в сайтовете, от които обикновено си купувам парфюми го няма...можете ли да ми помогнете със сайт, където го има и за който нямате съмнение, че продава ментета...
И второто ми питане...купих пак за подарък  Escale A Portofino на Диор и ми се струва много нетраен...купих го от http://www.parfum-bg.com/. Преди си купувах редовно от там и бях доволна...сега ме мъчи въпроса парфюма ли е нетраен по принцип или съм си купила много скъпо менте? Ползвала съм го преди, парфюма, но нямам спомен как беше като трайност  newsm78

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 12:31 от Jorjeta

# 341
  • София

Мегашоп е близнак на парфюм-бг.ком (общ склад, общ собственик, нещо такова). Каквото го има на едното място, същото е и на другото. С други думи, читав е  Peace

Jorjeta, Портофино си е доста нетраен, пък и в този студ съвсем не успява да се разгърне. Цитрусите често заглъхват на студ, но като влезеш на топло, нищо чудно да разцъфти наново.
Сега ще погледна за Фражил.

# 342
  • София

Мегашоп е близнак на парфюм-бг.ком (общ склад, общ собственик, нещо такова). Каквото го има на едното място, същото е и на другото. С други думи, читав е  Peace

...

мерси   bouquet

# 343
  • София
Здравейте,
Имам въпрос за 1001 и по-скоро за секцията парфюми без опаковка...
Цените са страхотни,но нещо ме гложди.Ок ли са?

# 344
  • София
Да.

Общи условия

Активация на акаунт