Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 123
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
В последния момент се сетих и поръчах оттук, това: http://www.parfum-bg.com/shiseido-zen-parfyumna-voda-za-jeni-100-ml
Постараха се, изпратиха го веднага и го получих на 24.12, точно за Коледа.
Това ми е 3ти флакон на този парфюм. Намирам го за ОК.
Този сайт дали пускат специални оферти на постоянни клиенти

# 481
  • Бургас
Здравейте, Честита Коледа  Hug
Харесах си http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/molinard-habanita-g-.php от parfumi-shop.net , да ли е читав?

# 482
Момичета, кой е официален вносител на Dupont?
Получих за Коледа Dupont Passenger Cruise от пловдивския beautyzone и имам съмнения относно оригиналността.

Вносител на Dupont е фирма Новеа. Имаха преди сайт, но сега не го намирам.
Бюти зоните ги купиха Дъглас и отдавна прескачат нашите официални вносители и зареждането си е почти тяхно.
LaValetta, какво те притеснява в парфюма?
Аз имам същия и съм много доволна.

Видях назад, че сте обсъждали Венера Козметикс. Те не са вносители на нищо със сигурност, питала съм ги. Не знам въобще някога да са били вносители. Заблуждението идва от там, че имат обект, който функционира нещо като склад-магазин. Така както изглежда обаче си е само магазин на дребно, явно на това залагат в момента. Пазарувала съм от там преди време, парфюмите им си бях наред. Ходих последно преди година и ми направи впечатление, че цените в сайта и магазина им се различават драстично и не си купих нищо.

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 23:31 от джулиана

# 483
Момичета, кой е официален вносител на Dupont?
Получих за Коледа Dupont Passenger Cruise от пловдивския beautyzone и имам съмнения относно оригиналността.

Вносител на Dupont е фирма Новеа. Имаха преди сайт, но сега не го намирам.
Бюти зоните ги купиха Дъглас и отдавна прескачат нашите официални вносители и зареждането си е почти тяхно.
LaValetta, какво те притеснява в парфюма?
Аз имам същия и съм много доволна.

Благодаря! Може би си внушавам. Предишният беше 30 мл, този е 50 мл. Преди не съм забелязвала някаква първоначална спиртна миризма.

# 484
  • Sofia
   джулиана, досега не съм пазарувала от Венера Козметикс, но навсякъде в двата им сайта пише, че са официални дистрибутори, не знам кой и защо би ти казал нещо подобно.  Peace Назад в темата някои от по-запознатите мацки даже бяха изброили марките, които внасят от тази фирма.

# 485
И мен ме съмнява да са вносител, след като на 2-та парфюма, които поръчах от тях за подарък, имаше лепнати стикери на Нотос Peace
Така че на личния отзив на Джулиана вярвам повече, отколкото на инфото в сайта.

# 486
Има голяма разлика между дистрибутор и вносител и вие много добре го знаете.

Вносителите са тези, които имат официални права за внос и дистрибуция на определена марка или стока. Венера Козметикс просто купуват и препродават от официални и не толкова официални вносители, и ако продават на едро по принцип са дистрибутори. Ако внасят въобще нещо, то не е като официален вносител. Къде сте видели официален вносител да лансира на други такива продуктите и марките. Няма такова нещо. Те са си просто магазин.

Да сте видели по някой парфюм стикер, че е внесен от Венера Козметикс ... няма такъв. Те могат да си направят стикери, каквито си пожелаят. Ако бяха официални вносители на някоя марка щяха да са го обявили с големи букви на сайтовете си.

"Ние предлагаме продукти на водещи световни марки"
Предлагат, а не внасят. Те хората са си го написали.

# 487
  • Бургас
Здравейте, Честита Коледа  Hug
Харесах си http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/molinard-habanita-g-.php от parfumi-shop.net , да ли е читав?

Да побутна малко, по читав питам  да ли парфюма си заслужава. Иначе гледах в сайта им си го предлагат в показаните 75мл.
Весело посрещане на новата година  Hug

# 488
  • София
За този сайт мненията са доста разнопосочни, като недоволните се оплакват както от ментета, така и от объркани доставки или друг вид недоглеждане.
Нямам представа дали некомерсиалността на Хабанита е гаранция, че няма да посегнат да я фалшифицират.
Надявам се, че я познаваш, това е последният парфюм, който бих препоръчала за сляпа покупка  Mr. Green

# 489
  • Бургас
мерси Атти, на ясно за парфюма хехехе, ще го мисля не го бързам изобщо даже.
За много години на всички   bouquet

# 490
  • на село
Не мога да се сетя в кой сайт продаваха мострички. Наскоро ги гледах - май в някой от препоръчваните тук. Някой сеща ли се?

# 491
  • София
В енцо продават мострички.

# 492
  • на село
Атти, благодаря  Grinning

# 493
само се присламчвам към миризмите ...
  bouquet

# 494
  • в 1001-та нощ
 Hug Привет и от мен с пожелания за прекрасни и вдъхновяващи ароматни приключения  Hug

Обмислям да си взема Thierry Mugler Alien Essence Absolue 2012 EDP - гледам в монами 60 мл за 122 лв, в Debenhams е за 200 лв.

Има ли смисъл да го търся в друг сайт за по-изгодно предложение? Нямам опит със сайтове, няма арсенал от такива, които да преслушам, моля за съвет и насока.

Rolling Eyes  bouquet Благодаря предварително  Heart Eyes bowuu  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт