Изпитани сайтове за парфюми-5

• 103 046
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Не съм обръщала внимание кой е доставчика досега Blush Благодаря   bouquet

# 631
Искам да ви информирам че преди няколко дни поръчах парфюм от ТЕСТЕР.БГ. Няма значение каква е марката-парфюмът е пълен ментак. Много съм разочарована.Ползувайте само проверени и сигурни места за пазаруване.Успех

# 632
Сега го погледнах, цените са доста завишени за ментета...

# 633
Цените не са ниски. Това ме подведе.

# 634
Няма ли опция за връщане? Как разбра, че е менте?

# 635
Парфюма избщо не е траен,плъзга се като вода, качествените стоят по мазни. Иначе им изпратих meil но не получих отговор.

# 636
  • София
Коментирали сме го много пъти този сайт, нагло скъпи ментета.

# 637
  • Бургас
Момичета, а откъде мога да си намеря LE PARFUM на MAX MARA

# 638
  • София
Само тук го намирам, но е доста вероятно да не е наличен. Можеш да им пишеш или звъннеш да провериш.

# 639
  • Бургас
благодаря -  ще опитам

# 640
Да поставя и аз един казус.
някой ползвал ли е този парфюм : http://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Baiser-Vole-12878.html
Миналия месец приятелка си го поръча от Енцото, но мисли, че е менте, защото бил изключително нетраен. Аз знам, че всяка кожа е различна и не е задължително оригинален да е траен, а зависи и от олфактивната група(ориенталци съм забелязала, че са по-трайни)  и от още куп неща, но тя е убедена, че какъвто и да е 2 часа трайност му е много малко. Как мислите?

# 641
Върху мен Baiser Vole трае ок. 6 часа, но не е шлейфов, а просто много, много лек и деликатен. Но пък пръснат на шал мирише седмици.

# 642
Здравейте, прочетох доста от отзивите, но все пак ми се ще  аз да си задам въпроса преди да взема решение. Искам да купя Weekend на Burberry и от всички препоръчани сайтове го открих на най-добра цена тук: http://www.enzo.bg/burberry/weekend-for-women-parfjumna-voda-tester-za-zheni/ Как мислите?

# 643
Поста над теб споменава за съмнения за ментета от сайта Ензо. Peace
Момичета, защо поръчвате от този сайт като непрекъснато се пише че предлага ментета? Явно има и оригинални парфюми, но пробутват и ментета и то на сериозни цени.

# 644
Поста над теб споменава за съмнения за ментета от сайта Ензо. Peace
Момичета, защо поръчвате от този сайт като непрекъснато се пише че предлага ментета? Явно има и оригинални парфюми, но пробутват и ментета и то на сериозни цени.

Ами аз честно казано не видях сайт, за който да няма по някое и друго лошо мнение. Вси има някой оплакващ се. Затова не можах да преценя. Препоръчай надежден, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт